|
Sada je: sub 18 tra, 2026 10:48 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Star Trek XI - komentari nakon premijere *spoileri*
bolji je ovakav alternativni svemir nego terransko carstvo bez obzira na to da li je vulkan uništen ili ne...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 09 svi, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cmd Data je napisao/la: ALTERNATIVNI SVEMIR!!! slicno ko ono sa Teranskim Carstvom...samo jos nesto drugacije Krivo... nije riječ o alternativnom svemiru... već o alternativnoj vremenskoj liniji... razlika.
| sub 09 svi, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
BrickTop je napisao/la: @Locutus DM, Alternativni TimeLine nastao Nerinim povratkom u 23. stoljeće i uništenje U.S.S. Kelvina je stvorilo novi Time Line u kojem je Vulkan uništen. da na to sam si i mislio cijelim putem iz Osijeka za DM,...reko mora biti logicno objasnjenje zasto nisu vec svi pukli i javili mi da ne idem gledati film...a i zasto je Abrams jos ziv. ipak sam ga pogledao smo jednom i jos sam curi morao objasnjavati sve koja prvi put gleda neki Star Trek film...mozda ju navucem na trek...hahaha Onda ocijena filma od mene... 20/10
| sub 09 svi, 2009 9:05 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
MacGyver je napisao/la: Jel ovo sala ili...? Ne vjerujem dok sam to sam ne napise... A kao da ne znate T'Grela... Ako serija sruši kanon na tisuću mjesta, to će biti prihvatljivo ako su likovi Kirk i Spock... Ali nedaj bože da serija sruši kanon ako je Archer glavni lik... O filmu: Nisam pogledao pa neću komentirat. Kao film mi se ne čini loš po trailerima, a kao star trek ne mogu suditi dok ne pogledam...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 09 svi, 2009 9:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Ma dajte mi objasnite, otkud vam taj alternativni timeline? Drzite se toga ko pijan plota... Po cemu s tolkom sigurnoscu zakljucujete da je nastao alternativni timeline, a da nije unisten postojeci?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sub 09 svi, 2009 9:45 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A po čemu ti zaključuješ suprotno?
| sub 09 svi, 2009 9:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop je napisao/la: A po čemu ti zaključuješ suprotno? Po First Contactu. Borg je otisao u proslost, asimilirao Zemlju i postojeci timeline se promjenio, jedino je jos Enterprise ostao, zato jer je bio u vremenskom mjehuru ili tako nesto, ne sjecam se tocno, ali da nije, nestao bi i on i cijeli timeline bi bio promjenjen Evo, moj odgovor je argumentiran i u skladu s onim sto smo do sad vidjeli u Star Treku. Sad ocekujem odgovor na moje pitanje, ako ga imate E da, "zato jer je Abrams rekao tako" i "zato jer je u stripu tako" nisu valjani odgovori
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sub 09 svi, 2009 9:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Inače, ne znam zašto se ljudi tuže kako strojarnica izgleda netrekovski. Da vas podsjetim, matte painting strojarnice korišten u TOS-u upravo je prikazivao takve scene u pozadini, a i strojarnica je imala baš takve oblike, kao na današnjim brodovima.
Osim toga, valja podsjetiti i na scenu iz TMP-a, kada Kirk i Decker dolaze Scottyju u strojarnicu pitati kada će Enterprise biti spreman za warp. Tada isto vidimo hodnike iza Scottyja, prolaze, mali kompleks.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 09 svi, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miroslav je napisao/la: Inače, ne znam zašto se ljudi tuže kako strojarnica izgleda netrekovski. Da vas podsjetim, matte painting strojarnice korišten u TOS-u upravo je prikazivao takve scene u pozadini, a i strojarnica je imala baš takve oblike, kao na današnjim brodovima.
Osim toga, valja podsjetiti i na scenu iz TMP-a, kada Kirk i Decker dolaze Scottyju u strojarnicu pitati kada će Enterprise biti spreman za warp. Tada isto vidimo hodnike iza Scottyja, prolaze, mali kompleks. Lol, kaj ti napises post na SFcentru pa kopiras ovdje i obratno Evo, i ja cu... Meni nije jasno cemu sluzi ona voda u koju je Scotty teleportiran u strojarnici... Dobro, ne kazem sad da su je stavili bezveze, samo zato da naprave smjesnu scenu, ali mi nije jasno za sta sluzi I nije mi jasno zasto su kad su izbacivali warp jezgru izbacili 10 warp jezgri?
|
| sub 09 svi, 2009 9:57 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
evo...valjda će razjasnit bar malo.... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 09 svi, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
MacGyver je napisao/la: BrickTop je napisao/la: A po čemu ti zaključuješ suprotno? Po First Contactu. Borg je otisao u proslost, asimilirao Zemlju i postojeci timeline se promjenio, jedino je jos Enterprise ostao, zato jer je bio u vremenskom mjehuru ili tako nesto, ne sjecam se tocno, ali da nije, nestao bi i on i cijeli timeline bi bio promjenjen Evo, moj odgovor je argumentiran i u skladu s onim sto smo do sad vidjeli u Star Treku. Sad ocekujem odgovor na moje pitanje, ako ga imate E da, "zato jer je Abrams rekao tako" i "zato jer je u stripu tako" nisu valjani odgovori Osim toga i u Enterpriseu ima takvih slučajeva... Kad je Daniels u nastavku "Shockwave" Archera prebacio u budučnost u 31. st. cijeli timeline je bio "uništen" tj. Federacija nije nikad postojala... Tako da ima nešto u tome...
| sub 09 svi, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
MacGyver je napisao/la: Lol, kaj ti napises post na SFcentru pa kopiras ovdje i obratno To se zove ušteda vremena, dragi. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 09 svi, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
IMa nešto u tome jer je archer osnovao federaciju..kad ga je odveo, nije ga mogao vratiti i federacija nije ni postojala....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 09 svi, 2009 10:01 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
U vezi same priče meni je jedna stvar malo nelogična... S obzirom da je Nerov brod i 24. st. tj. iz budučnosti... i da je ostavilo velikog odjeka u 23. st., malo je čudno da se Romulansko Carstvo nije zainteresiralo za svoj brod iz budučnosti...
| sub 09 svi, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
To je ponovo teorija multiverzuma... Recimo da svaki covjek u sekundi moze napraviti 20 razlicitih pokreta, a ima 7 miljardi ljudi, znaci da svake sekunde nastaje 140 miljardi novih svemira... a to je samo ako gledamo Zemlju, a ne sve ostale aliene... Ako tako gledas, mozes reci da Nero nije dosao iz "naseg" ST svemira, nego iz nekog koji se isti do najsitnijih detalja, samo sto npr. Janewayica ne pije kavu nego coca colu... I sad, ako tako gledas, mozes reci da je ovaj nas netaknut, a da je unisten taj gdje Janewayica pije colu... ali to mi je nekako glupo... Onda mozemo misliti "koga briga ako je Jadzia poginula, i tako ima beskonacno mnogo svemira gdje je ziva"...
|
| sub 09 svi, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|