| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Tko je ljepši
T'Rapavi je napisao/la: alien she je napisao/la: kad se vec nije kandidirao za daniela mogao bi se pridruziti ovim narcisima  LOL, zašto sam ja ovo pročitao "mogao bi se pridruziti ovim narcisama"?  To ti podsvijest luduje. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 29 tra, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mir'Na Riker je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: alien she je napisao/la: kad se vec nije kandidirao za daniela mogao bi se pridruziti ovim narcisima  LOL, zašto sam ja ovo pročitao "mogao bi se pridruziti ovim narcisama"?  To ti podsvijest luduje.  LOL Ja i moja podsvijest... 

|
| sri 29 tra, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Rapavi je napisao/la: alien she je napisao/la: kad se vec nije kandidirao za daniela mogao bi se pridruziti ovim narcisima  LOL, zašto sam ja ovo pročitao "mogao bi se pridruziti ovim narcisama"?  LOL ...pa narcise su odcvale... a i ti imaš usporedbi...
| čet 30 tra, 2009 12:33 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
A Bobo, i tvoje bi se moglo shvatiti kao usporedba s "ocvalim narcisama". 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 30 tra, 2009 12:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mir'Na Riker je napisao/la: A Bobo, i tvoje bi se moglo shvatiti kao usporedba s "ocvalim narcisama".  ... što sad moje...??
| čet 30 tra, 2009 1:02 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Narcise...ocvale...ocvale narcise.  Ma propala mi fora. Ignore me. 
|
| čet 30 tra, 2009 1:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Joj, šta je ovo Suiko vodi Šta su se svi najeli ludih gljiva ili? I napominjem: NE GLEDAJTE SLIKU GDJE SAM LOŠE ISPAO I GDJE IMAM KRATKU KOSU; VEĆ ONU NA KOJOJ IMAM DUGU KOSU, JER JE RAZLIKA OGROMNA!!!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 30 tra, 2009 1:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| čet 30 tra, 2009 3:10 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Odbijam sudjelovati u ovoj anketi 
| čet 30 tra, 2009 3:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
OK, ti si definitivno jedan od onih koji se najeo ludih gljiva  Al, mislim fakat LOL!! Mene si vidio u živo, ne znam dal si Suika vidio, al ak jesi onda se vidi drastična razlika tj. vidi se da sam ja daleko zgodniji
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 30 tra, 2009 3:13 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Sovereign... dobio si moj glas... čisto zato da bude izjedačenje... šalim se...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 30 tra, 2009 3:18 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| čet 30 tra, 2009 3:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Sovereign je napisao/la: Al, mislim fakat LOL!! Mene si vidio u živo, ne znam dal si Suika vidio, al ak jesi onda se vidi drastična razlika tj. vidi se da sam ja daleko zgodniji ...eto samo jedne činjenice koja ti ne ide u prilog... ...oboje ste bili na audiciji zza Daniela... dakle, vidio sam vas je dobro... ...ai Sukia sam vidio davno prije tebe... ...još u 7. mj prošle godine... prije no što je u udrugu došao...
...a ako si tako fantastičan kao što ti to tvoje ogledalo kaže... ...kako objašnjavaš činjenicu da nisi u drugi krug za Daniela prošao... ?
| čet 30 tra, 2009 3:24 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mislim da ovaj izbor nema veze sa izborom za dr. Jacksona, nemojmo skretati sa teme.
| čet 30 tra, 2009 3:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa jedan od aktera je postavio je pitanje jesm li dobro vidio ovog drugog...
...a i slike su s audicije...
...dakle on topic...
| čet 30 tra, 2009 3:28 pm |
|
 |
|