|
Sada je: pet 11 ruj, 2026 12:17 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: Snovi
Ja imam užasne snove više od mjesec dana, a ni prije nisu bili rijetkost. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 29 tra, 2009 7:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
sinoć sanjao da sam pao s balkona, to je stvarno neugodno za sanjati... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| sri 29 tra, 2009 8:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 ...jesi li se instiktino probudio kad si došao u dodir s tlom... ??
| sri 29 tra, 2009 8:05 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
o da...i probudio sam se u šoku...i to nije prvi put...
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| sri 29 tra, 2009 8:24 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Skoro sam zaboravio napisati svoj današnji san koji je se odvijao u mojoj ludoj glavi negdje između 9 i 10 sati ujutro.
Držim neki čudan pištolj u ruci sa iskrivljenom cijevi, prilazi mi druga osoba sa pištoljom (netko iz udruge), ta osoba uperi svoj pištolj u osobu koja stoji do mene, nešto joj prijeti ali ipak puca u mene i pogađa me u vrat. Osječam oštru bol tako stvarnu da se čudim kako nisam na mjestu podlegao. Ostajem sam i pokušavam zaustaviti krvarenje, uspijem pozvati hitnu, ali postaju sumnjičavi kada im ne znam reći svoju adresu. Izlazim van i tražim na kući ploču na kojoj piše adresa, pronalazim je i čekam hitnu sa nekom ženom koja je jako zabrinuta za moje stanje. Dok tako stojimo dolazi hitna sa nekim nabrijanim sportskim autom (dvosjedom). Iz gepeka vade neke stvari i netko me nabrzinu maže alkoholom po vratu da ne dobijem infekciju. Odlazim u svoju sobu i iz ormara vadim bokserice, potkošulju i još neke stvari i gore obućem svoju Stra Trek uniformu. Odlazim van ali sada ekipa koja me želi ušutkati izlazi iz kuće i jedan od njih mi govri kako se neću izvući živ, izvlači osigurač iz ručne bombe i baca je prema meni. Ja je uzimam u ruku i bacam daleko od svih, zatim jedan od njih baca neku veču bombu i govori kako ovoj ne mogu pobjeći. Međutim, ja otrčavam niz neku padinu i izbijam na neki loš put koji ide paralelno sa željezničkom prugom. Nailazi teretni vlak sa vagonima kao iz western filmova. Neka djeca pored puta gledaju me kako trčim i komentiraju moju uniformu. Sustižem vlak i penjem se na njega, u vagonu se nalazi neka svinja i sve smrdi kao u štali. Neki čovjek otvori vrata moga vagona, samo me pogleda i nestane kao da je shvatio da bježim od nekoga. Odahnem i legnem na pod, nakon nekoliko trenutaka iza vlaka vidim tri konja i trojicu na njima kako pucaju po vlaku, metci prolaze pored mene, a ja se zaklanjam nekom gredom. Jedan od njih se sasvim približi vlaku i nekako me dohvati za nogu ali me ne uspije izvući van. Nailazi tunel najednom moj vagon nema zadnjeg zida (valjda je uništen od silnih metaka) Dvojica od one trojice su ispucali sve metke sada me pukušavaju dohvatiti, ali iznenada ih udaram nogom po sred glave i jedan se sudari sa drugim, padaju sa svojih konja i ostaju ležati na pruzi. Ja se okrenem i odjednom trčim po krovu od vlaka kao Indy i tu se završava moj san.
| čet 30 tra, 2009 9:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...i ja sam skoro zaboravio... ...naime mene su proganjali Cybermani... (Dr.Who)...
...neki metalni roboti su navalili u mije mjesto i tražili ljude... ...neznam kak i zašto su došli , što su tražili... ...ali ja sam bio u nekakvom pokretu otpora koj je smišljao naćin kako da uništi pokojeg robota...
...no nije išlo baš jednostavno... ...mnogi se nisu izvukli...
...i onda smo smislili da bi ima bombu trebali nekako zataknuti za oklop... i to se pokazalo kao... dobro riješenje...
...pa smo raznjeli nekoliko 'metalaca'... ...i iznutra su izgledali nekako čudno, prazno...
...i nakom višesatnog vrpoljenja po krevetu , odlučio sam prekinuti tu nočnu moru...
| čet 30 tra, 2009 9:24 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Joj, Brick - kaj se to događa? A i tebi je čudan san Bobo (ono s bombama me podsjetilo na Terminatora, jer su se oni tak borili protiv robota da su im zataknuli bombu u gusjenice ak se sejćaš). Uglavnom obojica imate čudne snove, a ni ja nisam daleko Noćaš sam imao opet čudan san. Uglavnom sam sanjao da sam s ekipom iz udruge (znači Cviček, Shadowmaster, Ternek, Bricktop, Ant, Suikotreki, Alien She, Mir'Na Riker, Dejanira, Teddea i Lovro-moj frend koji me doveo u udrugu), i još neke 2 ili 3 cure u ekipi (uglavnom nepoznate, i nisi ni iz udruge ni sa foruma) došao u neki morski gradić (mislim da je to bio Murter tj. bar mu je sličio) na SF konvenciju. Svi smo bili obučeni u uniforme, i imali smo nekaj za pit u rukama, i pjevali smo Fate Of The Hearth - vjerojatno smo već bili pijani, a i bila je noć Ulica kojom smo šetali je bila puna raznih kafića i restorana (tipa Tkalčićeva), ali je bila prazna i nije bilo žive duše te je sve bilo zatvoreno To je vjerojatno zato što je bilo dosta hladno. I tako smo se šetali neko vrijeme i pili po putu, i pjevali te smo nakon nekog vremena došli do nekog križanja te smo stali i sjećam se da smo razgovarali o tome kako nitko ne zna gdje se nalazi apartman u kojem smo trebali spavat Pošto se nismo mogli odlučit dali da nastavimo tom ''Tkalčićevom'', ili da skrenemo u tu usku uličicu, ja sam rekao da ću otić pogledat kud ona vodi, i da ću se vratit brzo. Uglavnom sjećam se da je uličica bila full uska, i bila je ko neki labirint (išla je između kuća koje su bile dosta raštrkane pa nije ni čudno), te sam nakon nekog vremena izbio na rivu, i bila je takva magluština da apsolutno nisam ništa vidio osim par jahti i jarbola dokiranih uz molove, i nisam se usudio nastavit dalje da nebi slučajno završio u moru , nego sam se vratio natrag u uličicu i nakon par prođenih zavoja nisam više znao gdje se nalazim, jer se sve totalno izmjenilo i izgubio sam se. Onda sam se prestrašio i mislio sam si, gdje sam sad, kak ću se vratit do ekipe, i zašto sam pobogu išao sam...tu se moji san prekida, jer sam se probudio.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 01 svi, 2009 1:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Neda mi se prepričavati...rekao sam i danas na Bundeku...ukratko sanjao sam nočas sve iz udruge i bili smo u Cinestaru+neke od onih kaj su kupili karte i bilo je sr...a  Molim da me se ne progoni i po noči  p.s. san i nije tak cudan kak je vrijeme proticalo u njemu...svaki put kad bi pogledao na sat proteklo bi 10 minuta a meni se cinilo da je vise od pola sata i to vrijeme je bilo između 1830-1930  u stvarnosti se je događalo u vremenu između 0000-0300  ili još možda sanjam  podsvjesno mi treba još vremena... 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 02 svi, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja sam imao nocnu moru nocas. sanjao sam da na forumu ima samo pro silver skin. i da nisam vidio citati nicije postove. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 03 svi, 2009 1:17 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Ant je napisao/la: ja sam imao nocnu moru nocas. sanjao sam da na forumu ima samo pro silver skin. i da nisam vidio citati nicije postove.  to bi macgyveru bio najdrazi san ikad 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 03 svi, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Sanjala sam da sam opet išla na školsko natjecanje iz latinskog i da sam bila trideseta od trideset i pet. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 03 svi, 2009 7:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Sanjao sam da smo neki iz udruge išli u neke skrivene prolaze, tunele ispod Kaptola ili Medvedgrada...nismo znali čemu služe...jedino je znala Dejanira  te kad sam ju pitao nije mi htjela reči p.s. opet sam previše na drugom forumu
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 11 svi, 2009 7:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja sam sanjao da me po vlaku ganjao kvazi agent Smith dok sam ja jeo nekakav sendvic... uglavnom, bilo je pecivo, razrezano po pola i u sredini rastopljen sir po nekakvoj sunki, sve fino toplo i socno... fino je bilo, ali nikako ga nisam u miru mogao pojesti jer me ovaj lovio iz vagona u vagon. i onda sam mu nekako pobjegao i trcao uz nekakvo brdo i tamo su se pojavili Dašo i Maša i poceli mi pricati kako sada idu gledati neku seriju, a meni to nikako nije bilo drago (sto me dako ostavljaju na milost i nemilost Smithu, je li)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 11 svi, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Awwwwwwww svi me sanjaju 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 11 svi, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Sinoć sm imao neke isprekidane snove, nikako se nisam dobro naspavao, a jedino čega se sječam iz tih isprekidanih snova je Enterprise iz novog filma.
| pon 11 svi, 2009 7:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|