| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa svi ce moci pogledati epizodu Enta neposredno prije kviza...a pitanja u kvizu su samo o toj epizodi... pa prakticki trebate samo detalje dobro pamtiti... nije potrebno neko veliko predznanje o seriji ili toj epizodi...
bar je tako bilo do sada... mozda Cvicek bude nekaj promjenio u kvizu sad kad ga on organizira 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 29 lip, 2006 3:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Prodje i danasnji sastanak.... i bilo je zanimljivo. Dosli su nam nakon dugo vremena Mr. Bobo i T'Grel (o tome vise na kraju posta  ), a imali smo i troje novih ljudi ali koji nisu novi na forumu... Ant, Jogi6 i Nightshoot (ako se ne varam, sorry decki ako sam nekog krivo zapamtio). Nakon malo zlabranja, gledanja filmica i stolnog nogometa, Cvicek je pustio planiranu epizodu Enterprisea "In a Mirror, Darkly, Part I" nakon koje je odrzao kviz. Orginalnu ST majicu je osvojio Goran (gogo st) sa 10 od mogucih 11 bodova  . Pslije smo izvukli stolni nogomet na ulaz da nam ne bude vruce dole u podrumu, pa smo vristali po parkicu, gledali pijanu TDU kako cega svog buduceg dragog. a onda je dosla poilcija i rekla da se smirimo (ne bas tako direktno... no shvatili smo poruku  )... ostatak veceri je prosao u ponovnom gledanju funny filmica i igranju stolnog nogometa...
I najvaznije... T'Grel i Mr. Bobo su si pruzili ruku prijateljstva (onako TNG-ovski  ili onako kako je na Bobinom sigu  )
*CENZURA* (by request)
eto toliko
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 30 lip, 2006 2:22 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ah da...bilo je zanimljivo...  možda i rekordno puno ljudi...  i fakat postaje sve više vruće dole u podrumu...
_________________ njanjanja
|
| pet 30 lip, 2006 2:28 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da, sad dok je ljeto bi trebali organizirati vise dnevnih aktivnosti, kao sto je bio rostilj (i nekad davno Sljeme i sl)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 30 lip, 2006 2:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 30 lip, 2006 10:33 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
LOL, pa kada je dosla murija?
Ja sam se rano pokupio jer sam morao na bus...steta...
|
| pet 30 lip, 2006 12:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
... ... ...pa ovaj... vani su malo galamili u parkiću, pa su bili preglasni... ...pa su došli plavci pitati di je problem...
...neznam , ja ... tak su mi rekli...  ...ja sam bio unutra cijelo vrijeme...
| pet 30 lip, 2006 12:35 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
meni je najjači bio onaj pogled murjaka kad smo rekli da smo star trek klub....
ovak nešto :  , odmah su izgubili nadu da će među nama nać neš nezakonito... 
_________________ njanjanja
|
| pet 30 lip, 2006 5:27 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa T'Grel i ja smo si super, a to kaj na furumu kemijamo, to je da bude zanimljivije... ...jućer je gledal Enterprise... Ter;Nek ... jel si čuo?? ...sad i ti moraš... [/color] ...
T'Grel je gledal ENT jer bi u slučaju pobjede na kvizu meni poklonio kvalitetnu pamučnu krpu za prašinu.  (nhf)
Nikad ne znaš kaj se može dogodit. Ovaj mjesec sam pogledao pola jedne epizode ENT-a, a od sutra je 7. mjesec, možda uspijem i drugu polovicu u 31 dan.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 30 lip, 2006 6:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...šteta, propustio sam facu!! aaa...
TerNek: ja bi te dao streljati da te vidim da s takvom majcom brišeš prašinu!!
| pet 30 lip, 2006 8:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: T'Grel je gledal ENT jer bi u slučaju pobjede na kvizu meni poklonio kvalitetnu pamučnu krpu za prašinu.  (nhf)
ma priznaj.
da si se dokopao te majce ne bi se mogao odvojiti od nje. nosio bi je ponoci kao piđamu, po danu kao majcu, u svecanim prilikama kao odjelo, u kuhinji kao pregacu, na moru kao bokserice... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 30 lip, 2006 8:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
:LoooL::LoooL::LoooL::LoooL::LoooL::LoooL:
...e ovo je izjava mjeseca... ...trgam se... padam sa stolcaaaa....
| pet 30 lip, 2006 10:30 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Ali, oipet nemozes reci da nije u pravo, Ant te procitao...
|
| pet 30 lip, 2006 10:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Nightshoot je napisao/la: Ali, oipet nemozes reci da nije u pravo, Ant te procitao...
ja sam to rekao za TerNeka.
zezancija, kuzis?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 30 lip, 2006 11:01 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Joj, kak me je pročito. Ne bih s cijelom majicom brisam prašinom. Razrezao bih je po bočnim šavovima pa bi samo prednja strana bila za brisanje prašine, a zadjnu stranu bi stavio mom mačku u košaru da spava na njoj. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 30 lip, 2006 11:02 pm |
|
 |
|