| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Tko je ljepši
-fallen-one- je napisao/la: onda očito mješam suikotrekija i sovereigna ...
well, hvala! Kako možeš mješati mene i Sovereigna... Ja sam onaj zgodniji! 
| pon 27 tra, 2009 4:57 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: SFeraKon 2009
Suikotreki je napisao/la: -fallen-one- je napisao/la: onda očito mješam suikotrekija i sovereigna ...
well, hvala! Kako možeš mješati mene i Sovereigna... Ja sam onaj zgodniji!  um ... true. 
| pon 27 tra, 2009 6:26 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: -fallen-one- je napisao/la: onda očito mješam suikotrekija i sovereigna ...
well, hvala! Kako možeš mješati mene i Sovereigna... Ja sam onaj zgodniji!  Ja ne vjerujem. Al dobro nek ti bude. Inače mi nisi ni do koljena
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 28 tra, 2009 12:50 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: -fallen-one- je napisao/la: onda očito mješam suikotrekija i sovereigna ...
well, hvala! Kako možeš mješati mene i Sovereigna... Ja sam onaj zgodniji!  Ja ne vjerujem. Al dobro nek ti bude. Inače mi nisi ni do koljena U čemu, u pijanstvu... to vjerujem! 
| uto 28 tra, 2009 2:00 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Tko je lijepši
Teška je to borba za prevlast ... Appolon vs Obsidian operative 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 28 tra, 2009 2:11 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Ne samo u tome, nego u svemu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| uto 28 tra, 2009 10:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...oho... pogledah topic i bio katapultiran od prevelikog ega...
| uto 28 tra, 2009 10:44 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
egomanijakalni ste ajde dosta svade, eksplodirat cete od tolike samohvale 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 28 tra, 2009 10:50 am |
|
 |
|
Overlord
|
Taj topic je nastao zahvaljujući Suikotrekijevom samohvaljenju i komplimentiranju samog sebe, a ak može on, onda mogu i ja Suiko, da si možda kojih par centimetara viši, možda bi i bio zgodniji, al jbg nisi

|
| uto 28 tra, 2009 10:51 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jesus  , lol smijesan off 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 28 tra, 2009 10:56 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...LOOOL...
...tko ima više kila od vas dvojice... ?
| uto 28 tra, 2009 10:57 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
| uto 28 tra, 2009 12:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A mogla bi pasti i neka anketa "tko je od dvojice ponuđenih mister udruge/foruma" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 28 tra, 2009 12:09 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| uto 28 tra, 2009 12:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...tko je ta cura na slici... ? ...jel to Rai'Tara...??
| uto 28 tra, 2009 12:41 pm |
|
 |
|