| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Audicija za cro dr. Jacksona
Mir'Na Riker je napisao/la: EDIT!!!! IGNORIRAJTE OVO! Uletio mi čovjek. -.- LOL...  Opet počelo uletavanje po forumu... Dejanira je napisao/la: Ah, kad vec biramo Daniela... Mogli bi glumit da umiru  22 puta Umirem sto puta dnevnooooooo... Dejanira je napisao/la: Edit: hvala Mirna i Trap  Nema na čemu... 

|
| uto 21 tra, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
T'Rapavi je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: EDIT!!!! IGNORIRAJTE OVO! Uletio mi čovjek. -.- LOL...  Opet počelo uletavanje po forumu... Prošli put nisi ništa uletavao pa sad nadoknađuješ ha? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 tra, 2009 8:55 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja već imam neka pitanja napisana. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 21 tra, 2009 8:57 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Prošli put nisi ništa uletavao pa sad nadoknađuješ ha?  Damn, proziran sam... Ajd da ne budem potpuno offtopic...  Jel još vrijedi ono da sam zaslužio neke bodove već u početku pošto sam napravio plakat itd. za slučaj ako se budem natjecao? 

|
| uto 21 tra, 2009 8:59 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
T'Rapavi je napisao/la: Damn, proziran sam... Ajd da ne budem potpuno offtopic...  Jel još vrijedi ono da sam zaslužio neke bodove već u početku pošto sam napravio plakat itd. za slučaj ako se budem natjecao?  Op op! Osjećam li predomišljanje u zraku?  Pa pošto sam te ja gnjavila s tim, kod mene vrijedi. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 tra, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A zato si to radio 
|
| uto 21 tra, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Jučer mi je alienka objašnjavala kako je to ona zamislila i zvučalo mi je veoma dobro.
Baš s tim pitanjima i to.
A sva ona područja koja si navela su dobra...mislim da trebamo smisliti nekoliko pitanja za svako područje i onda ih šibati dok neki kandidat ne pogodi pa drugom postaviti novo.
Mislim, ne možemo imati ista pitanja za sve.
Možda da se podijelimo tko radi pitanja iz kojih područja ili da svi sve? A kak je alienka to zamislila? Pa.. mogle bi se podjelit... I ovaj, da... tko ce bit voditeljica?  Mislim, bit ce malo blesavo ak nas 5 kokoski bude pokusavalo doc do mikrofona  Jos su neke cure s gate foruma rekle da zele bit u ziriju 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 9:06 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira je napisao/la: I ovaj, da... tko ce bit voditeljica?  Mislim, bit ce malo blesavo ak nas 5 kokoski bude pokusavalo doc do mikrofona  Pa dodatna zabava je uvijek dobrodošla... 

|
| uto 21 tra, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Dejanira je napisao/la: A kak je alienka to zamislila? Pa.. mogle bi se podjelit... I ovaj, da... tko ce bit voditeljica?  Mislim, bit ce malo blesavo ak nas 5 kokoski bude pokusavalo doc do mikrofona  Jos su neke cure s gate foruma rekle da zele bit u ziriju  A kad bih se ja mogla sjetit...neš u onom stilu kak sam napisala stranicu prije. Mikrofon?  Oukej, mene nema. 
|
| uto 21 tra, 2009 9:10 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Dejanira je napisao/la: A kak je alienka to zamislila? Pa.. mogle bi se podjelit... I ovaj, da... tko ce bit voditeljica?  Mislim, bit ce malo blesavo ak nas 5 kokoski bude pokusavalo doc do mikrofona  Jos su neke cure s gate foruma rekle da zele bit u ziriju  A kad bih se ja mogla sjetit...neš u onom stilu kak sam napisala stranicu prije. Mikrofon?  Oukej, mene nema.  Pa da... ovaj... imat cemo razglas...  i nadam se da cemo bit u holu, pa da cemo uspjet nekako spojit i projektor...  jer bi nam to puuuno olaksalo onaj kviz-dio audicije 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 9:14 pm |
|
 |
|
|
Ja ne vodim, ja samo gledam ispod obrve i nabacujem sarkastične osmijehe + kritički ocjenjujem kandidate. 
|
| uto 21 tra, 2009 9:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Dejanira je napisao/la: Sta ce se uopce bodovat?
Znaci, zasad imamo:
1. Poznavanje stargate
2. poznavanje mitologije i povijesti(najvise egipatske, ali mogli bi ubacit koje pitanje i iz ostalim mitologija, i tu odma ubacimo i hijeroglife)
3. poznavanje znanosti (znaci, matematika, fizika, kemija, biologija, sta ja znam...)
4. psiho test (to si ti mirna rekla napravit po onim testovima sa fejsa, jel?)
5. fizicki izgled (dakle, setanje u naocalama i demonstracija mišića)
Jesam sta zaboravila?
da... 6. pjevanje pjesmice stargatea... 7.odglumiti jedni od Danelovih scena umiranja...
| uto 21 tra, 2009 9:18 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
E da, i to Ajme ta audicija ce trajat tri sata 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 9:21 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
E koliko to još cura bi u žiri?
|
| uto 21 tra, 2009 9:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
AnaSG1 je rekla da se pridružuje...
| uto 21 tra, 2009 9:24 pm |
|
 |
|