|
Sada je: sub 22 kol, 2026 2:42 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Audicija za cro dr. Jacksona
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Audicija za cro dr. Jacksona
T'Rapavi je napisao/la: Iako, nikad se ne zna. Svakakvih šabana ima.  My point exactly. Uostalom, ja sam property of USS Croatia, ne mogu ja bit nagrada na gaterskom kvizu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 7:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: Ovoj akterici ne pada na pamet da u sluzbenom programu sferakona pisu o njoj kao o nagradi na tamo nekakvom kvizu Kaj pričate.... pa to će biti dobra za*ebancija... (ako sad i Mirna i alienshe i hrčak ne odustanu... ) Možda je ideja za takvu audiciju za Danijel jacksona donekle orginalna, ali na tih 20ak konvencija na kojima sam bio vidio sam svakakvih sličnih igri u tom stilu.... Bilo je na prošlom Rikonu natjecanje kako zadiviti predsjednika 3.Zmaja i "provesti s njime večer", na prijašnjim je bilo i roleplay larpova gdje su ljudi glumili prostitutke, i skidali se, i imali zadatke šarmirati nekoga.... Pa onda na Istrakonu je prije koju godinu bila igra gdje su natjecateljice ispred spomen doma trebale šarmirati neke dečke da im pomognu promjeniti gumu na autu... pa su štopali vrijeme kojem timu cura treba najmanje da ih "obrade"  Bila je i nekakva osvoji princezu igra na zadnjem istrakonu, ali to sam propustio.... Uglavnom... takvih igri je bilo gomila (i ako je potrebno sjest ću i sjetiti se barem 10 takve tematike koje sam vidio) i mislim da je uvreda smatrati da će posjetitelji kona to shvatiti bilo kako drugačije nego kao zezanciju s elementima roleplayanja..... kao što se takve igre tako shvačaju već desetljećima po konovima... U tim igrama ionak nije ni bitno kakva je nagrada, pa ni tko će pobjediti, bitno je da je zafrkancija dobra - pod uvjetom da smislite neke lude orginalne zadatke koje će dečki obavljati (nešto audience-friendly  ) Imam li ikakvih uspjeha da probaš promjeniti stajalište, Dejanira? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 tra, 2009 7:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 21 tra, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Gle, jedino sta sam ja rekla je da zelim da se sa tog letka makne ta jedna recenica. I da se to ne stavi u opis programa koji trebam poslat Ire, to je to.  Nemam ja nista protiv te audicije, ali jednostavno zelim maknit tu jednu recenicu.  Sta se radi po konovima i sta ljudi rade, iskreno briga me, kao sto sam rekla, ja ne zelim tako nesto 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ako ćete mene da birate... LOL, sada ćemo i predaudicijske kampanje imati... T'Rapavog za cro Daniela! (povikaše seljaci) 

|
| uto 21 tra, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: Gle, jedino sta sam ja rekla je da zelim da se sa tog letka makne ta jedna recenica. I da se to ne stavi u opis programa koji trebam poslat Ire, to je to.  Nemam ja nista protiv Ups, ja zabrijao da kao namjeravaš odustati.... Vjerujem da će Ire u program ubaciti tu ispravljenu verziju  Jedino će tamo gdje je Mirna poljepila ostati to o haremu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 tra, 2009 8:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Eto, problem rijesen Dakle, ovako, curke, ako to planiramo napravit kak spada, moramo se bacit na posao Trebaju nam pitanja... I to dosta njih... e sad... kak cemo mi to uopce osmislit? Oce svaki natjecatelj imat razlicita pitanja ili cemo svima isprintat ista, pa da to rijesavaju kao nekakav test? Sta ce se uopce bodovat? Znaci, zasad imamo: 1. Poznavanje stargate 2. poznavanje mitologije i povijesti(najvise egipatske, ali mogli bi ubacit koje pitanje i iz ostalim mitologija, i tu odma ubacimo i hijeroglife) 3. poznavanje znanosti (znaci, matematika, fizika, kemija, biologija, sta ja znam...) 4. psiho test (to si ti mirna rekla napravit po onim testovima sa fejsa, jel?) 5. fizicki izgled (dakle, setanje u naocalama i demonstracija mišića) Jesam sta zaboravila?
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 8:38 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Evo i finalne finalne verzije bez nagrade... 

|
| uto 21 tra, 2009 8:41 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Eto, nemojte sad razočarati alien she i stavite to kao dio službenog programa, da alien she postane jedna od rijetkih (jedina?  ) koja je na svom prvom pojavljivanju na konu ikada bila suorganizator naj zabavnog programa  Cvicek mene uvijek zaboravi. Za alien she se baš sječam da je tipkala da će joj to biti prvi kon, za tebe nisam bio siguran Dakle i tebi i Hrčak ako dođete će to biti prvi kon? Tako je, prvi kon. Dejanira je napisao/la: Gle, jedino sta sam ja rekla je da zelim da se sa tog letka makne ta jedna recenica. I da se to ne stavi u opis programa koji trebam poslat Ire, to je to.  Nemam ja nista protiv te audicije, ali jednostavno zelim maknit tu jednu recenicu.  Sta se radi po konovima i sta ljudi rade, iskreno briga me, kao sto sam rekla, ja ne zelim tako nesto  Ok ovako onda. Meni nije problem isprintati to ponovo i naljepiti preko ovih plakata koje sam danas poljepila. Samo onda treba T'rapavog zamoliti da izbriše tu rečenicu. I posta taj plakat večeras tako da ga mogu ispraviti. Pliiiiiz? Edit:  opet lijepljenje!
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 tra, 2009 8:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Dejanira je napisao/la: Oce svaki natjecatelj imat razlicita pitanja ili cemo svima isprintat ista, pa da to rijesavaju kao nekakav test? Predlažem da ne bude pismeni test, kao što sam i napisao koju poruku prije. Bolje je da je događanje nešto što će biti zanimljivo za gledati i publici.... neće im biti zanimljivo gledati ekipu kako rješava test. Probajte smisliti i nešto što će kandidati morati raditi, izršavati, u stilu svih onih drugih igara na konvencijama... Ili glumljenje Daniela u stilu alter ego showa, ili da odgovara na pitanja žirija tipa "da si u situaciji .... "  Eto, mojih par prijedloga 
|
| uto 21 tra, 2009 8:45 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Evo on vec postao  hvala trap  I ne moras to printat opet, nek ostane tamo ovako I aj nek mi netko napise to sto pise na plakatu, moram to poslat Ire, a ne da mi se prepisivat 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 8:46 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
VOLITE LI STARGATE?
Maštate li o tome da postanete dr.sc.? Smatrate li da ste isti Daniel Jackson, ali vam to nitko neće priznati? Želite to pokazati, a ne znate kako? Kucnuo je čas!!! Dođite 25.4. na Sferakon i pokažite da ste vi prvi i jedini -
HRVATSKI DR.SC.DANIEL JACKSON!
Tražimo dečka koji zadovoljava ove uvjete:
Primarni uvjeti: visok, zgodan, pametan s naočalama
Sekundarni uvjeti: znanje Stargatea, znanje povijesti - pogotovo egipatske, poznavanje prirodnih znanosti, čitanje hijeroglifa, prevođenje sa staroegipatskog
Dođite u subotu na štand USS Croatie!
OČEKUJEMO VAS! I NE ZABORAVITE NAOČALE!

|
| uto 21 tra, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Volite li Stargate?
Maštate li o tome da postanete dr.sc.?
Smatrate li da ste isti Daniel Jackson, ali vam to nitko neće priznati?
Želite to pokazati, a ne znate kako?
Kucnuo je čas!!!
Dodite 25.4. na Sferakon i pokažite da ste vi prvi i jedini -HRVATSKI DR.SC.DANIEL JACKSON!
Tražimo dečka koji zadovoljava ove uvjete:
Primarni uvjeti: visok, zgodan, pametan s naočalama
Sekundarni uvjeti:-znanje Stargatea -znanje povijesti,pogotovo egipatske -poznavanje prirodnih znanosti -čitanje hijeroglifa -prevođenje sa staroegipatskog
Dođite u subotu na štand USS Croatie! OČEKUJEMO VAS! I NE ZABORAVITE NAOČALE!
EDIT!!!! IGNORIRAJTE OVO! Uletio mi čovjek. -.-
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 tra, 2009 8:49 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Cvicek je napisao/la: Predlažem da ne bude pismeni test, kao što sam i napisao koju poruku prije. Bolje je da je događanje nešto što će biti zanimljivo za gledati i publici.... neće im biti zanimljivo gledati ekipu kako rješava test.
Probajte smisliti i nešto što će kandidati morati raditi, izršavati, u stilu svih onih drugih igara na konvencijama... Ili glumljenje Daniela u stilu alter ego showa,
Ah, kad vec biramo Daniela... Mogli bi glumit da umiru  22 puta Cvicek je napisao/la: ili da odgovara na pitanja žirija tipa "da si u situaciji .... "  Eto, mojih par prijedloga  E to bi bilo super za taj psiho test Ma ja bi ovaj dio sa provjerom znanja stargate, znanosti, mitologije najradije napravila kao onu trekoteku na istrakonu, al ne vjerujem da cemo imat projektor... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Edit: hvala Mirna i Trap 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Jučer mi je alienka objašnjavala kako je to ona zamislila i zvučalo mi je veoma dobro.
Baš s tim pitanjima i to.
A sva ona područja koja si navela su dobra...mislim da trebamo smisliti nekoliko pitanja za svako područje i onda ih šibati dok neki kandidat ne pogodi pa drugom postaviti novo.
Mislim, ne možemo imati ista pitanja za sve.
Možda da se podijelimo tko radi pitanja iz kojih područja ili da svi sve?
|
| uto 21 tra, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|