|
Sada je: sub 22 kol, 2026 1:54 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Audicija za cro dr. Jacksona
| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Audicija za cro dr. Jacksona
Dejanira je napisao/la: Pa onda, da saljemo mail Ire i uvrstimo to u sluzbeni dio programa? MIslim, sto se mene tice, super, ali jedini problem je sto ne znamo kad ce nas ugurat u raspored, jer nama odgovara samo subota popodne  A nisam bas sigurna da mozmo birat  zato bi ja radije da mi to sami ovak organiziramo van sluzbenog programa...jer ovak mozemo dobiti neki termin koji nam totalno ne pase, jer vjerujem da svi dolazite u subotu u popodnevnim satima i bilo bi idealno da zapocnemo s audicijom onda. ne znam u koje vrijeme vi ostale gaterice dolazite na sferakon, za sebe znam da dolazim oko pol 4,4 i da mogu biti tak max do 9(al to se jos stigne promjeniti) Mir'Na Riker je napisao/la: Ja sam trenutno na faksu i lijepim te plakate ko mahnita. Ljudi zbunjeno gledaju.  tak treba mirna  !!! odlicno, hvala ti za sirenje vijesti 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 21 tra, 2009 9:42 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Aj poslat cu ja Ire poruku jel bi nas mogla ugurat u subotu popodne, pa ak moze, super, ak ne, organizirat cemo to za standom jer, ako to bude dio programa, dobit cemo svoju dvoranu za audiciju, ovako ce bit uzas guzva kod standa 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 9:45 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira je napisao/la: Aj poslat cu ja Ire poruku jel bi nas mogla ugurat u subotu popodne, pa ak moze, super, ak ne, organizirat cemo to za standom jer, ako to bude dio programa, dobit cemo svoju dvoranu za audiciju, ovako ce bit uzas guzva kod standa  To bi bilo predobro. Iako...na plakatima piše da dođu ljudi kod štanda udruge, ali uvijek ih se može preusmjeriti. Misliš da će biti užas gužva? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 tra, 2009 9:47 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira je napisao/la: Aj poslat cu ja Ire poruku jel bi nas mogla ugurat u subotu popodne, pa ak moze, super, ak ne, organizirat cemo to za standom jer, ako to bude dio programa, dobit cemo svoju dvoranu za audiciju, ovako ce bit uzas guzva kod standa  u pravu si, bolje probati uvijek e super onda, nadam se da cemo uspjeti dobiti zeljeni termin *nek se ostali malo prilagode nama  Mir'Na Riker je napisao/la: To bi bilo predobro. Iako...na plakatima piše da dođu ljudi kod štanda udruge, ali uvijek ih se može preusmjeriti. ma nek sam dodu do nas, budimo ih mi uputili kam dalje  na standu mogu biti prijave 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 21 tra, 2009 9:49 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mir'Na Riker je napisao/la: To bi bilo predobro. Iako...na plakatima piše da dođu ljudi kod štanda udruge, ali uvijek ih se može preusmjeriti. Misliš da će biti užas gužva?  Ma da, na standu ce bit prijave, pa cemo im onda objasnit gdje i kad trebaju doc A kak je krenilo, bit ce guzva...  Cak ako i ne bude puno natjecatelja, bit ce hrpa gledatelja  Evo, poslala Ire pm, javim kad mi odgovori 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 9:53 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
odlicno  joj kak sam ponosna na sve nas 
|
| uto 21 tra, 2009 9:54 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
alien she je napisao/la: odlicno  joj kak sam ponosna na sve nas  I ja isto.  Od naše frustriranosti što nemamo Daniela, preko ideje da ga nađemo, zafrkavanja koje mu moraju biti kvalitete, smišljanja pitanja, rađenja plakata i na kraju masovne propagande! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 tra, 2009 9:57 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: alien she je napisao/la: odlicno  joj kak sam ponosna na sve nas  I ja isto.  Od naše frustriranosti što nemamo Daniela, preko ideje da ga nađemo, zafrkavanja koje mu moraju biti kvalitete, smišljanja pitanja, rađenja plakata i na kraju masovne propagande!  pokrenuli smo zasigurno jednu revoluciju vec sam na iglama od odusevljenja!!!  sad se samo nadajmo da ce sve biti kak treba 
|
| uto 21 tra, 2009 10:00 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
alien she je napisao/la: pokrenuli smo zasigurno jednu revoluciju vec sam na iglama od odusevljenja!!!  sad se samo nadajmo da ce sve biti kak treba  E ak sam prije imala tremu zbog dolaska na Sferakon, sad je bome veća. 
|
| uto 21 tra, 2009 10:03 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: E ak sam prije imala tremu zbog dolaska na Sferakon, sad je bome veća.  ma ima da dodes  !!! ne smijes propustiti takav spektakl!
|
| uto 21 tra, 2009 10:09 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ma cim ona vidi sve te potencijalne dr. Jacksone, trema ce nestat 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 10:11 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 21 tra, 2009 11:33 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
LOL, ćemo snimiti reklamu za TV? Onak da se emitira prije Dnevnika... 

|
| uto 21 tra, 2009 12:29 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
dakle, kaze Ire: Citat: ovak, satnica mi je puna ko šipak pa to nemrem smjestiti nigdje u predavaone, ali možemo smisliti nešto ... kako ćemo ove godine imati razglas,možemo smisliti neku točku koja bi se odvijala u holu ili onom drugom šanku (šankeri će rado primiti prijedloge za zajebanciju  . ja bih to svakak stavila u program!! Curke, jel moze? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 1:19 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hehe, to će biti najevent na Sferakonu čini mi se... 

|
| uto 21 tra, 2009 1:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|