| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Naj SF ship (pod "ship" ne mislim na brod :)
Dakle, tko i zbog čega?
|
| ned 19 tra, 2009 3:19 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Naj SF ship (pod "ship" ne mislim na brod :)
Lister i kochansky Mulder i scully Riker i troi Jadzia i worf (mozda i worf i k ehler)
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 19 tra, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
1. - Jadzia i Worf 2. - Padme i Anakin 3. - Lister i Kochansky 4. - Garak i Tora
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 19 tra, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ja glasah za: Tripa i T'Pol - jer mi je Trip najdraži ENT lik, a T'Pol naj SF komad ikad Hana i Leiu - iz čiste sentimentalnosti prema najvećoj filmskoj sagi svih vremena nakon Policijske Akademije (  ), a i imali su onaj "bitanga i princeza" chemistry. Johna i Aeryn - jer nema nepotrebne patetike kao kod Rikera i Troi, sladunjavih dijaloga od kojih je čovjeku neugodnjak kao kod Ankina i Padme, a opet ne manjka ni emocija ni drame. Plus, završava lijepom "Lion King" scenom 
|
| ned 19 tra, 2009 3:36 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mulder i Scully, Apollo i Starbuck i Neo i Trinity.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 19 tra, 2009 3:38 pm |
|
 |
|
bubica
|
BTW, za one koji ne znaju, novi (bitni) SF ship je na pomolu:  Ne, ovo nije friendly hug 
|
| ned 19 tra, 2009 4:40 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
jack i sam  garak i tora ^^ anakin i padme ^^
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 19 tra, 2009 4:46 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
mulder i scully - zato što su otvorili vrata shippera za mene (a vjerujem i mnogima drugima) Citat: MULDER: You... were my friend, and you told me the truth. Even when the world was falling apart, you were my constant... my touchstone.
SCULLY: And you are mine.  aeryn i john - zato što imaju jednu od najboljih i najkompleksnijih veza ... pa, ikad! polako su odveli njih dvoje do savršenstva ...  sam i jack - što da kažem, "Because I care about her. A lot more than I'm supposed to.", lijepa neizrečena ljubav, on je "always" uz nju, samo što to ne može pokazati... 
| ned 19 tra, 2009 5:06 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 13 tra, 2009 3:20 pm Postovi: 139 Lokacija: Red Dwarf
|
Data i Tasha Yar Zato što jesu 
_________________ Nisam pročito forumska pravila.
|
| ned 19 tra, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
bubica
|
-fallen-one- je napisao/la: mulder i scully - zato što su otvorili vrata shippera za mene (a vjerujem i mnogima drugima) Iskreno, ja sam nekad bio veliki fan X--Filesa i nadao sam se da između Muldera i Scully neće bit romanse. Valjda sam ih doživljavao kao brata i sestru, jer mi ta njihova veze djeluje totalno neprirodno. -fallen-one- je napisao/la: aeryn i john - zato što imaju jednu od najboljih i najkompleksnijih veza ... pa, ikad! polako su odveli njih dvoje do savršenstva ... Ovo je vjerojatno "najkompletniji" ship ikada. Ničeg ne fali, ničeg nema ni previše, a ima zadovoljavajuć happy end i naravno, kvalitetne protagoniste za koje gledatelj zaista mari.
|
| ned 19 tra, 2009 5:25 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
_Oz je napisao/la: BTW, za one koji ne znaju, novi (bitni) SF ship je na pomolu: Što nam napraviše od Star Treka... 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 19 tra, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
bubica
|
Lore je napisao/la: _Oz je napisao/la: BTW, za one koji ne znaju, novi (bitni) SF ship je na pomolu: Što nam napraviše od Star Treka...  Zaš? Pa nije da taj ship nema podlogu 
|
| ned 19 tra, 2009 7:11 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Po popisu se vidi koje su serije više dramske... (čitaj sapunjavije) A šta se dogodilo sa Bev i Jean-Lucom? 

|
| ned 19 tra, 2009 9:37 pm |
|
 |
|
bubica
|
T'Rapavi je napisao/la: A šta se dogodilo sa Bev i Jean-Lucom?  Bevač i Piksi u seriji nisu htjeli prijeć neke granice koliko se sjećam... U post nemesis knjigama se vjenčaju i dobiju bebu. Smeg Head je napisao/la: Data i Tasha Yar Zar se Tashin pijani 'one night stand' sa hodajućim pozitronskim dildom može smatrati shipom? 
|
| ned 19 tra, 2009 9:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mckay & Keller (SGA) John & Aeryn (Farscape) Sedma & Chakotay (VOY)
...ovo je moj izbor...
| ned 19 tra, 2009 11:11 pm |
|
 |
|