| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Boja trek uniforme
Miki je napisao/la: Al nisu svi 'crveni' na mostu. Često hodnicima lutaju ljudi u crvenom, kao i u menzi. Tj. žutom (ENT & TOS). Ne može biti toliko 'vođa'.
...pa ti 'ostali' u crvenom su nižeg ranga od 'vođa'... ...jer ipak na svakom brodu postoji nekakva hijerarhija...
...no oni su potencijalni budući zapovijednici...
| čet 16 tra, 2009 9:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Mene je draži raspored boja u ENT-u i TOS-u. Sviđa mi se što u TOS-u kapetan ima svoju boju uniforme, zelenu.
|
| čet 16 tra, 2009 11:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a neznam baš... nekako mi je to čudno... ...meni crvena baš pristaje zapovijednim funkcijama...
...čini ih više ozbiljnim... nekako... ... ajd za početak je to ok bilo...
...ali kasnije su to puno bolje posložili...
...pitam se tko je zaslužan za to... 
| čet 16 tra, 2009 11:30 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Nije ni crvena loša, ali šteta što kapetani više nemaju svoju boju uniforme. Tako bi se bolje isticao. 
|
| pet 17 tra, 2009 12:33 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hmmmm... onda bi bio samo kapetan u 'poesbnoj' uniformi... ...zar to ne bi bilo malo bahato... ? ...to mi zvuči malo Picardovski...
...ne treba uniformom dati do znanja da je on kapetan...
| pet 17 tra, 2009 12:34 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mr.bobo je napisao/la: ...hmmmm... onda bi bio samo kapetan u 'poesbnoj' uniformi... ...zar to ne bi bilo malo bahato... ? ...to mi zvuči malo Picardovski...
...ne treba uniformom dati do znanja da je on kapetan... Tako je bilo u TOS-u, Kirk je imao svoju uniformu koju je nosio samo on, istu tu uniformu nosio je i Archer u onim epizodama smještenim u paralelnom svemiru. Kapetani bi se i trebali razlikovati od ostalih, ipak su kapetani. 
|
| pet 17 tra, 2009 12:38 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
.
|
| pet 17 tra, 2009 12:59 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa nisam rekao da ostale 'boje' ne mogu napredovati... ...ali samo crvena vodi ka kapetanskoj stolici...
...ostale već po želji mogu polagati dodatni ispite ko što su Chrusherica u Deanna... za komandu...
| pet 17 tra, 2009 1:46 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ja bi plavu doduse, plavu i imam al razmisljam sad da si napravim crvenu kao Uhurina iz novog filma... al onda opet, glupo mi opet trosit pare na nesto sto cu nosit jednom godisnje... al da, pretpostvaljam da nikog ustvari ne zanimaju moje dileme o uniformama  pa cu prestat pisat 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 05 ruj, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
A da si napraviš ovako nešto? Ono, malo za promjenu? 
|
| sub 05 ruj, 2009 11:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ja bi plavu doduse, plavu i imam al razmisljam sad da si napravim crvenu kao Uhurina iz novog filma... al onda opet, glupo mi opet trosit pare na nesto sto cu nosit jednom godisnje... al da, pretpostvaljam da nikog ustvari ne zanimaju moje dileme o uniformama  pa cu prestat pisat  I meni se plave najvise svidjaju. U ENT-u samo imaju plave. Oz, dobra je ova T'Pol, ali nisi triba prekrit lice. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 05 ruj, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 05 ruj, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...zakaj mi se čini da T'pol ne nosi grudnjak izpod te uniforme...
...i dal se to samo meni čini... ??
| sri 09 ruj, 2009 1:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Slažem se sa Ozom...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 09 ruj, 2009 2:02 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
crvena 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 09 ruj, 2009 9:42 pm |
|
 |
|