|
Sada je: sri 26 kol, 2026 6:27 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Audicija za cro dr. Jacksona
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Audicija za cro dr. Jacksona
dašo je napisao/la: khm.... ako se moram žrtvovati za dobrobit udruge... što se mora nije teško...  jer dobrobit mnogih nadvisuje dobrobit pojedinca....  Ah, koja zrtva Dašo, postat ces udruzni heroj zbog ovoga 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 5:37 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
dobit ću onaj zlatin combedge...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 06 tra, 2009 5:39 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ma da nebi!samo se probajte zaj*bavati s nama ludim babama pozalit cete  ! sebe citiram:zadavit cu nekog golim rukama ako ta audicija propadne! znate kolko mi cure posla imamo?ha? ako to propadne jao si ga vama svima  *istuci cu vas osobno s kuhacom po guzici zato,upregnite mozgice i na posao!  edit:evo,za t'rapavog smajlic dodan 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 06 tra, 2009 7:26 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
LOL, alien... zaboravila si ovaj smajlić upotrijebiti... Dečki, knjige u ruke, Sferakon je tu... 

|
| pon 06 tra, 2009 7:26 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Dečki, knjige u ruke, Sferakon je tu...  Jesi nam i ti jedan od kandidata ili? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A gle, mislim da nema smisla uz ovakvu konkurenciju... tu je reinkarnirani Apolon, pa Sovereign... 

|
| pon 06 tra, 2009 7:31 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Apolon nam je odustao A sovereign... Joj, znam, tesko je njega pobjedit... Al ajd, bar probaj... Nista ne mozes izgubit 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 7:33 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
T'Rapavi je napisao/la: A gle, mislim da nema smisla uz ovakvu konkurenciju... tu je reinkarnirani Apolon, pa Sovereign...  ajde,ajde,prihvati taj izazov!  je cuj,imas gadnog protivnika,ali zamisli koja cast i slava te ceka ako pobjedis sovereigna 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 06 tra, 2009 7:34 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
LOL, pa Sovereign je najjači brod u floti...  Hmmm, ček ovdje se ne radi o brodovima... 

|
| pon 06 tra, 2009 7:35 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
T'Rapavi je napisao/la: LOL, pa Sovereign je najjači brod u floti...  Hmmm, ček ovdje se ne radi o brodovima...  mi trazimo najjaci mozak 
|
| pon 06 tra, 2009 7:37 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
E moj kandidati, ja ću očito bit tamo ko Sovereign ili Prometheus među Constitution klasama
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 06 tra, 2009 7:38 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Sovereign je napisao/la: E moj kandidati, ja ću očito bit tamo ko Sovereign ili Prometheus među Constitution klasama ajde,onda to dokazi,jer vjeruj mi duso,pitanja ce biti podla,bezobrazna i teska 
|
| pon 06 tra, 2009 7:39 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Mora li cro dr. Jackson imati plave oči ko i original? 

|
| pon 06 tra, 2009 7:41 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
T'Rapavi je napisao/la: A gle, mislim da nema smisla uz ovakvu konkurenciju... tu je reinkarnirani Apolon, pa Sovereign...  Pa odvaži se.  Jedna karaktristika je i da cro daniel mora biti srčan,hrabar i odvažan. Ili previše tražim? Znači tebe računamo kao kandidata jel jel jel? T'Rapavi je napisao/la: Mora li cro dr. Jackson imati plave oči ko i original?  Pa ne bi bilo naodmet...ali nije presudno.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 06 tra, 2009 7:42 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
T'Rapavi je napisao/la: Mora li cro dr. Jackson imati plave oči ko i original?  nabavite plave lece ma salim se,ne igra to veliku ulogu,ali cuj mislim da bi kandidat koji mu fizicki jako slici dobio jedan veliki plus kod clanica zirija 
|
| pon 06 tra, 2009 7:42 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|