| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
 Re: Shadow People
MacGyver je napisao/la: Shadowh86 je napisao/la: Some individuals have described being menaced, chased, or in some rare instance, attacked by shadow people. Jel se zna kako su izgledali ti napadi? Jel bilo nesto tipa shadow person pokusa lupiti sakom covjeka i ruka mu prodje kroz njega (jer je duh), ili nesto opasnije od toga? Oni nisu duhovi Oni se mogu pojaviti u fizickom obliku Postoje slucajevi gusenja Covjek spava i probudi se i vidi da ga gusi nesto crno Doslovce osjetite njihovu tezinu na tijelu Oni se hrane strahom i bijesom (po pretpostavkama) tako da pokusavaju zastrasiti osobu nejbolje sto mogu Ali uvijek znaju cega se vi bojite
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 26 ožu, 2009 11:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pet 27 ožu, 2009 12:00 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A što ako se ničega ne bojimo? Onda kod nas ne dolaze ili?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 27 ožu, 2009 1:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Taj filmić na youtube je lažan. Inspiriran onim filmov Vještica iz Blaira.
|
| pet 27 ožu, 2009 5:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hrčak je napisao/la: A što ako se ničega ne bojimo? Onda kod nas ne dolaze ili? Pa recimo da su meni prestali dolaziti Ali svejedno osjecam da me nesto gleda RAI'TARA je napisao/la: Taj filmić na youtube je lažan. Inspiriran onim filmov Vještica iz Blaira. Mozes li molim te postaviti dokaze da je taj filmic lazan? Ja cu ti naci jos filmica na temu shadow peopla koji su slicni I za sve ces reci da su lazni?
|
| čet 02 tra, 2009 12:37 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowh86 je napisao/la: Hrčak je napisao/la: A što ako se ničega ne bojimo? Onda kod nas ne dolaze ili? Pa recimo da su meni prestali dolaziti Ali svejedno osjecam da me nesto gleda ...može li to samo biti pripisano tvojoj paranoji možda...?
| pet 03 tra, 2009 10:47 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa koliko paranoicno moze biti dijete od 7 god??
|
| pet 03 tra, 2009 3:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowh86 je napisao/la: Pa koliko paranoicno moze biti dijete od 7 god?? ...pa ti nemaš 7... već tri put toliko...  ...pa opet imaš feeling da te netko gleda...
| pet 03 tra, 2009 4:00 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Shadowh86 je napisao/la: Hrčak je napisao/la: A što ako se ničega ne bojimo? Onda kod nas ne dolaze ili? Pa recimo da su meni prestali dolaziti Ali svejedno osjecam da me nesto gleda RAI'TARA je napisao/la: Taj filmić na youtube je lažan. Inspiriran onim filmov Vještica iz Blaira. Mozes li molim te postaviti dokaze da je taj filmic lazan? Ja cu ti naci jos filmica na temu shadow peopla koji su slicni I za sve ces reci da su lazni? Zato što se govori da je lažan a tako i izgleda. Najsmješniji su mi zvukovi 
|
| pet 03 tra, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A jos uvijek se govori da vanzemaljci ne postoje pa to neznaci da je istina 
|
| sub 04 tra, 2009 5:26 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Shadowh86 je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=yM-heMFgzrc Evo jednog filmice iz YouTube Shadowly creature Misak nezna nista o tome Dao sam mu na wikipediji link pa je rekao da bude pogledao Vidjet cemo dali ce sta saznat Ali nevjerujem posto to nije toliko poznato psmrt više se ne bavim sa nikakvim šumskim aktivnostima. Neema gljiva ni kestena za mene... RAI'TARA je napisao/la: Taj filmić na youtube je lažan. Inspiriran onim filmov Vještica iz Blaira. huh nema veze ali svejedno vjerujem da ima nekakvih takvih bića, pa tko zna kakvih sve ima neki dijelovi zemlje su još uvijek neistraženi ... 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 05 lis, 2009 8:28 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Shadowh86 je napisao/la: A jos uvijek se govori da vanzemaljci ne postoje pa to neznaci da je istina  Nisam ni rekla da možda ne postoje, već da je taj filmić lažan.
|
| sri 07 lis, 2009 1:59 am |
|
 |
|