|
Sada je: čet 20 kol, 2026 7:16 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Star Trek XI
Alokin je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ovaj novi film nema veze sa predrasudama. Ma jok...  Kakve su to predrasude. Volim kanon i dosljednost, ne volim nedosljednost i kad se ne drži do kanona.
Ovaj film je ovo drugo. Hrpa efekata i akcije koja se ubrzo zaboravlja a ne slaže se u slagalicu zvanu kanon. 
|
| sri 25 ožu, 2009 8:09 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: ST KANON
Pa dobro...
 |
| NIJE KANON SVE NA SVIJETU!!!!! |
| sri 25 ožu, 2009 8:13 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Pa dobro...
 |
| NIJE KANON SVE NA SVIJETU!!!!! |
Meni jest kad se tiče star treka. Da taj film nije star trek, onda bi mi bilo svejedno.
| sri 25 ožu, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni jest kad se tiče star treka. Da taj film nije star trek, onda bi mi bilo svejedno. Al po n-ti put... kako ti nije jasno da se ovaj film ne radi direktno zbog ST fanova??
| sri 25 ožu, 2009 8:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Znam da se ne radi zbog fanova, u tome i jest problem. Ako se kome i svidi taj novi film, taj neće bit fan star treka, već tog novog filma.
A i reklama filma sve govori '' Zaboravite sve''. 
|
| sri 25 ožu, 2009 8:28 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
RAI'TARA je napisao/la: A i reklama filma sve govori '' Zaboravite sve''.  Ma nemoj se ti sekirat oko toga... ja nisam gledao ST već 6 mj. i sve sam zaboravio, zato da mi bude gušt ponovo gledat 
| sri 25 ožu, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kanon je bitan, nije sad smak svijeta ako se profula u nekim detaljima, moj Boze i scenaristi su ljudi, nakon ovolko snimljenog materijala moraju nest i zahebat. Ali u bitnim stvarima se mora drzat do kanona i gotovo. Tu nema kompromisa. 
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| uto 31 ožu, 2009 12:03 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Smartybarty je napisao/la: Kanon je bitan, nije sad smak svijeta ako se profula u nekim detaljima, moj Boze i scenaristi su ljudi, nakon ovolko snimljenog materijala moraju nest i zahebat. Ali u bitnim stvarima se mora drzat do kanona i gotovo. Tu nema kompromisa.  Zato i mislim da novi film neće ništa fulat.
| uto 31 ožu, 2009 8:51 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Alokin je napisao/la: Smartybarty je napisao/la: Kanon je bitan, nije sad smak svijeta ako se profula u nekim detaljima, moj Boze i scenaristi su ljudi, nakon ovolko snimljenog materijala moraju nest i zahebat. Ali u bitnim stvarima se mora drzat do kanona i gotovo. Tu nema kompromisa.  Zato i mislim da novi film neće ništa fulat. Ja baš smatram suprotno. U novom filmu su se previše odmakli od kanona da bi to bilo zanemarivo
|
| uto 31 ožu, 2009 2:25 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
RAI'TARA je napisao/la: Ja baš smatram suprotno. U novom filmu su se previše odmakli od kanona da bi to bilo zanemarivo Nebih se inače složio s tobom, ali sad kad sam pročitao da planiraju ST XII, vidim da je ST kakvog smo svi voljeli mrtav...
| uto 31 ožu, 2009 2:30 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Alokin je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ja baš smatram suprotno. U novom filmu su se previše odmakli od kanona da bi to bilo zanemarivo Nebih se inače složio s tobom, ali sad kad sam pročitao da planiraju ST XII, vidim da je ST kakvog smo svi voljeli mrtav... To je ono što ja cijelo vrijeme govorim, ovaj alternativni timeline u ovom novom filmu se neće resetirati kao što to uvijek biva u star treku, već će se razvijati dalje ako ovaj film bude uspješan. Tako da se stari svemir više neće nastavljati ( već je završio zauvijek zadnjom epizodom ENT-a ), već će se nastavljati ovaj novi. A ovaj timeline, briše onaj stari. To mi najviše smeta, jer ja želim nastavak svemira kojeg volim. 
|
| uto 31 ožu, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
A šta je najgore, još ni ST XI nije počeo igrati, a oni već planiraju XII. A nova serija ako se i snimi bit će SF akcić, kao i novi filmovi (a da sam to htio gledat, gledao bih novi BSG).
| uto 31 ožu, 2009 2:42 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Upravo tako. Ovaj svemir svakim novim filmom sve će manje sličiti starom svemiru i star treku općenito.
Već su postali dosadni ti mračni re-bootoi i re-makei u SAD-u, svi počinju sličiti jedan na drugoga. U Hollywood-u je to postalo tako strašno da već rade re-boote re-boota, i re-makee remakea serija i filmova.
Što se mene tiče to je vrćenje u krug i prožvakavanje već žvakanog 
|
| uto 31 ožu, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
RAI'TARA je napisao/la: Što se mene tiče to je vrćenje u krug i prožvakavanje već žvakanog  A tako je to kad nemaju inspiracije pa recikliraju 
| uto 31 ožu, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
A sad ću citirati jedan citat iz RPG-a za PS2 Final Fantasy X. "Every story must have an end"... ma koliko god mi to željeli da nebude tako. A realno gledajući dugo je i izdržala originalna Star Trek priča... dulje od 40 godina... I ja to gledam na ovaj način. Bolje da ju ostave ovako završeno... pa da nam bude u dobrom sjećanju... nego da nastave a bez ideja i onda sve zaseru. A što se tiće novog ST kanona i svemira koji bi kao trebao početi s ovim XI filmom... naravno da neće biti isto kao originalni Star Trek... i naravno da neće biti jednako dobar, ali između običnog SF-a i ničega rađe biram običan SF. A i tko zna možda nas i neće ovo toliko razočarati.
| uto 31 ožu, 2009 3:11 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
| |