| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: TNG - najserija
AS je napisao/la: u krivu si
Znaš i sama da nisam. Pozdrav Vjernička P-2

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 30 ožu, 2009 10:36 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ok vidim da je tu sad počelo vrijeđanje. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 30 ožu, 2009 10:38 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hrčak je napisao/la: Ok vidim da je tu sad počelo vrijeđanje.
Di to vidiš? TNG-ovca nemoreš uvridit ni da oš. Očš da ti rečen zašto? Jednostavno oni ni ne čitaju tuđe postove, samo ono ča in se "svidi". Pozdrav Ponosnog Pikija 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 30 ožu, 2009 10:42 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
alien she je napisao/la: ja nisam zadrta ja postujem svacije misljenje i nikad nisam niti omalovazavala ni jedan serijal,tak da pazite kaj govorite i nemam nis protiv ni jednog serijala(dobro ENT i TOS nisam gledala al nema veze sad  ) Tako je, bravo alien she, potpisujem sve što si napisala s iznimkom da sam ja pogledao i ENT i TOS. Nekima je očito jedina zanimacija u životu pljuckat po TNG-u i omalovažavat ga, ali neka to je njihovo pravo... Nek se vesele ako ih to veseli i ako se zbog toga osjećaju bolje. Hrčak je napisao/la: Ok vidim da je tu sad počelo vrijeđanje.  Ma nije to sad počelo... to traje i traje... i traje... dulje nego Duracell baterije. 

|
| pon 30 ožu, 2009 11:21 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Trap je napisao/la: Tako je, bravo alien she, potpisujem sve što si napisala....
Di su dva TNG-ovca tu ni ni triba trećeg pogotovo ki drugočije misli. Sve mi to znamo @Trap. Trap je napisao/la: Nekima je očito jedina zanimacija u životu pljuckat po TNG-u i omalovažavat ga
Ajme ,... omalovažavt tako finu seriju. Di si to vidija? Trap je napisao/la: Ma nije to sad počelo... to traje i traje...
Slažen se to "ubermorlaiziranje" traje li traje... i...khm.. dok mu ne padne baterija ka u nejgovog mehaničkog uzorka. Znan da je to malo nezgodno, kad u seriji imaš samo jedan lik (oni drugi je mahanička kopija) pa se i nem o čen pisat nego filozofirat o moralu i to "ubermoralu" i "ubermanu". To je generalni problem TNG-a i razumin TNG-ovce da in ni laka. Pozdrav Marxova 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 30 ožu, 2009 11:35 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Lijepo da svakim novim postom samo potvrđuješ ono što sam napisao...  Tako da su neki komentari svega toga i suvišni.  Ne znam, valjda je to do toga što ste vi ENTovci u nekoj manjini pa morate biti agresivni i napadati sve drugo da se ne bi osjećali tako... I da, povlačim se iz ovakvih "rasprava". 

|
| pon 30 ožu, 2009 11:42 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Kad smo već kod zadrtosti ja tu znam ko je najviše zadrt - tko bi to bio drugi nego ENT-ovci I ja ne dižem tolko TNG u visine kolko vi dižete ENT Kako bi bilo naprimjer da sam DS9-ovac i da je opet sve isto tj. da ne volim ENT koji mi se nameće Vi ENT-ovci najviše kritizirate sve serijale i nije tu samo TNG u pitanju, već i VOY, DS9 i TOS Tu isključujem RAI'TARU, jer joj nitko nije ni ravan po broju postova tipa ''Voyager je najbolji'' E pošto me ENT-ovci ne žele slušat, nego samo konstantno napadaju TNG dobit će rat kakav još nisu vidjeli
TNG je najbolji od svih serijala Slijede ga VOY i DS9, dok je ENT na zadnjem mjestu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 30 ožu, 2009 11:44 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Sovereign je napisao/la: TNG je najbolji od svih serijala Točno poslije ENT-a VOY-a , DS9 (za TOS neznam). Inače ja isključivi ENT-eovac sam pisa "epove" i o VOY i o DS9 i o TNG-u. Nađi mi jednog TNG-ovca (tu je Lore sumljiv) koji je ikad pisa ep o drugoj seriji. Javi kad ga nađeš. T'Rapavi je napisao/la: Ne znam, valjda je to do toga što ste vi ENTovci u nekoj manjini pa morate biti agresivni i napadati sve drugo da se ne bi osjećali tako... Hmmm... zanimljiv zaključak. A da se malo informiraš? Za početak. Pozdrav Izštekanog 71

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 30 ožu, 2009 12:09 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Rapavi je napisao/la: Nekima je očito jedina zanimacija u životu pljuckat po TNG-u i omalovažavat ga, ali neka to je njihovo pravo... Nek se vesele ako ih to veseli i ako se zbog toga osjećaju bolje. : Ne baš obrnuto... Nekima je očito zanimacija pljuvat po ENT-u i svemu što nije TNG, a pljuvanje po TNG-u je samo vračanje udarca istom mjerom... Ovako... prestanite vi omaložavat i pljuvat po ENT-u i svega što dolazi iz ENT-a i ja javno obečavam da neću niti jednu negativnu riječ reći protiv TNG-a...
| pon 30 ožu, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Suikotreki je napisao/la: ...javno obečavam da neću niti jednu negativnu riječ reći protiv TNG-a...
Hmm... oni ti viruju u onu "ubermoralnu" ..."obećanje ludom radovanje". Pozdrav Debatnog kluba 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 30 ožu, 2009 3:31 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
alien she je napisao/la: u krivu si meni je TNG najserija jer mi se najvise svida. a i piki mi nije naj glumac  isto tako tebi je ENT i najserija i sve naj naj pa isto tako nemam nis protiv toga. Ali ja ovdje ne govorim protiv tebe osobono... i nije problem to što ti je TNG najdraža serija... pa imaš pravo na to. Nego ovdje je problem što pojedinci ovdje sustavno dižu TNG u nebesa a serijale poput VOY a pogotovo ENT pljuju i omaložavaju da je to strašno... I onda te ja pitam kako bi ti reagirala na to da ti je ENT najdraža serija... a da skupina ljudi već zadnjih pola godine stalno pljuje po likovima, brodovima, radnji... praktički po svemu što je tebi drago i što cijeniš... U tom je problem... i ja to mogu ignorirat al do određene granice... Jer svaki serijal ima svojih mana (pa tako i sveti TNG)... i do sad nisam isticao te mane zbog poštovanja prema onima kojima je to najbolja serija... ALI ako se njihovo vrijeđanje ENT-a ne prekine... zašto ja onda nebi vrijeđao TNG? I za kraj ja ne želim da se ljudima ovdje sviđa ENT... već samo da ga poštuju. Ako ti se ne sviđa, nemoj ga komentirat i točka... kraj rasprave... I sve dok to određena skupina TNG-ovaca ne shvati ovaj "hladan rat" neće prestat.
| pon 30 ožu, 2009 3:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Molit ću lijepo, ali ja nisam počeo prvi pljuvat od ENT-u dok nisam vidio da se pljuje po TNG-u, a oni koji misle da sam prvi počeo grdno se varaju I slažem se sa Suikotrekijem Niti ja neću pljuvat više po ENT-u, ako više ne čujem nešto protiv TNG-a. Zahebancija je zahebancija, ali mislim da je ovo već prešlo u neku višu razinu, koja više nije zahebancija, već vrijeđanje i to je ono što mi se ne sviđa
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 30 ožu, 2009 3:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@Suiko jel ti zaš koliko je "papira " ovdi potrošeno nebili se TNG-ovcima pojasnilo da osim im ljubljene serije potoje i jor 4 u Ster Trek serijalu... i.... ništa. Ka da pričaš u vitar. Ja sam bar 4-5 "analiza" radija ovih godina oko tega .. ehh... To ti je tako svit, poseban, pun sebe ovajj... "ubermoralan". Mi ljudi to ne kapimo (razumijemo). Ak' evoluiramo onda ih bumo morti kapili. Pozdrav Staljinova 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 30 ožu, 2009 3:54 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Sovereign je napisao/la: I slažem se sa Suikotrekijem  Niti ja neću pljuvat više po ENT-u, ako više ne čujem nešto protiv TNG-a. Zahebancija je zahebancija, ali mislim da je ovo već prešlo u neku višu razinu, koja više nije zahebancija, već vrijeđanje i to je ono što mi se ne sviđa  [/color] Znači li to da smo postigli koncenzus? Ako ništa drugo onda barem nas dvoje? Evo ja prvi izjavljujem... od danas više neću omaložavat i pljuvat po TNG-u, ali to isto očekujem i od tebe Sovereign! No ako će netko drugi to raditi... bit ću dužan odgovoriti istom mjerom... jer nema nikakvog napredka od samo branjenja ENT-a... Mislim da se mogu naučiti lekcije jedino kad i sami vide kako je to kad im se napada nešto što je njima sveto...
| pon 30 ožu, 2009 3:55 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Sov je napisao/la: Molit ću lijepo, ali ja nisam počeo prvi pljuvat od ENT-u ...
Tu "idiotariju" mi ENT-eovci slušamo godinama, ja nisan prvi očea , a ki je Pikard možda? Pozdrav Drugog kruga 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 30 ožu, 2009 3:56 pm |
|
 |
|