| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: TNG - najserija
Sovereign je napisao/la: BrickTop je napisao/la: @Sovereign, svatko ima pravo na svoje mišljenje, tko smo mi da sudimo mjerila drugih po kome je njima nešto bolje od onoga što mi mislimo. Imaš pravo. Ali na koju foru to može bit lošija serija od TOS-a ili ENT-a U to ne ulazim, samo želim reći da svatko ima pravo na svoje mišljenje. Kada bi svi ljudi bili isti, i naša bi banka bila ista...............
| ned 29 ožu, 2009 11:13 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
I u tome je stvar također. Meni je TOS puno bolji od TNG-a. Dok je nekome TOS najlošiji. To je stvar ukusa.
|
| ned 29 ožu, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
BrickTop je napisao/la: Sovereign je napisao/la: BrickTop je napisao/la: @Sovereign, svatko ima pravo na svoje mišljenje, tko smo mi da sudimo mjerila drugih po kome je njima nešto bolje od onoga što mi mislimo. Imaš pravo. Ali na koju foru to može bit lošija serija od TOS-a ili ENT-a U to ne ulazim, samo želim reći da svatko ima pravo na svoje mišljenje. Kada bi svi ljudi bili isti, i naša bi banka bila ista............... Pa dobro to je istina Neka bude, ali ja na to gledam ovako: Npr. TOS je stariji od TNG i kak sad on može biti bolji od njega, a lošiji su efekti i sve je zastarjelo To je isto ko da imaš stari i novi mobitel i za ovaj stari kažeš da je bolji od novoga - TO JE NEMOGUĆE!!! Isto tako, kako netko može govorit o kanonu, ako mu je ENT bolji od TNG-a, a on i sam zna da ENT žestoko krši kanon
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 11:18 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
OK, to je tvoje mišljenje koje poštujem, ali ne mora svatko razmišljati kao ti. Zato i postoje suprotna mišljenja i rasprave, a ne nametanja, oko različitosti.
| ned 29 ožu, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Prema toj tvojoj logici, sve što je novije od TNG-a je bolje od njega. TOS ima šarm, živost, i nisu svi tako smrtno ozbiljni kao u TNG-u. I što je najvažnije, nema ni izbliza toliko moraliziranja. A efekti su obnovljeni i sad su puno bolji nego oni u TNG-u. 
|
| ned 29 ožu, 2009 11:21 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ali gledaj i ovako: Neki stariji film/serija može imati 1000 puta bolju radnju/likove od neke snimljene nedavno. Ako budeš gledao samo ovako kao sad propustit ćeš mnogo dobrih filmova/serija. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 29 ožu, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Hrčak je napisao/la: Ali gledaj i ovako: Neki stariji film/serija može imati 1000 puta bolju radnju/likove od neke snimljene nedavno. Ako budeš gledao samo ovako kao sad propustit ćeš mnogo dobrih filmova/serija.  Nije da ja tako gledam u cjelosti, ali TOS mi se npr, nema šanse mjerit sa TNG-om, isto kao i stari Rat svjetova sa novim
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 29 ožu, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Sovereign je napisao/la: Nije da ja tako gledam u cjelosti, ali TOS mi se npr, nema šanse mjerit sa TNG-om, isto kao i stari Rat svjetova sa novim Vidiš, meni je star Rat Svjetova x puta bolji od novog.
| ned 29 ožu, 2009 11:27 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
A meni TOS puno bolji od TNG-a. 
|
| ned 29 ožu, 2009 11:42 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| ned 29 ožu, 2009 11:45 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Meni se baš ta glazba sviđa. Baš je futuristička. A i glazba i TNG-ovog intra je zapravo TOS-ova također.
|
| ned 29 ožu, 2009 11:47 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
BrickTop je napisao/la: OK, to je tvoje mišljenje koje poštujem, ali ne mora svatko razmišljati kao ti. Zato i postoje suprotna mišljenja i rasprave, a ne nametanja, oko različitosti. A upravo je to odlika TNG-ovaca. Samo je njihovo mišljenje ispravno i ničije drugo. I samo je TNG dobar ST i niti jedan drugi... Postoji jedna riječ za takve ljude.. a to jest radikali... Mislim čak ni oni najstariji Trekeri koji su odrasli na TOS-u toliko neomaložavaju i vrijeđaju ostale novije serijale kao TNG-ovci. Definitivno su TNG-ovci po meni najviše isključivi i najzadrtiji trekiji... Sad zašto je to tako... stvarno ne znam? 
| pon 30 ožu, 2009 7:32 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ja nisam zadrta ja postujem svacije misljenje i nikad nisam niti omalovazavala ni jedan serijal,tak da pazite kaj govorite i nemam nis protiv ni jednog serijala(dobro ENT i TOS nisam gledala al nema veze sad  )
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 30 ožu, 2009 9:10 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
AS je napisao/la: ja postujem svacije misljenje...
Pod jednim, sitinijim, uvjetom, da se slaže s tim da je TNG naj serija i Piki najglumac i da je filozofija TNG-a naj trek filozofija. TNG- ovce čitan ka knjigu, a počesto se ponašaju ka pokvarena ploča. Ni @RAI im nije do koljena u ponavljanju fraza. Pozdrav Uberserije 99

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 30 ožu, 2009 9:19 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
u krivu si meni je TNG najserija jer mi se najvise svida. a i piki mi nije naj glumac  isto tako tebi je ENT i najserija i sve naj naj pa isto tako nemam nis protiv toga.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 30 ožu, 2009 10:22 am |
|
 |
|