| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Trill tockice?
frenky je napisao/la: cuj pitanje je koji kraj... kuda, koliko...
imam pitanje, tko ne voli tockice???
i drugo - ezri ili jadzia??? od naravno glavnih trill fem likova... Pretpostavljam da završavaju negdje na stopalu, a nebih se iznenadio da ih ima i na unutrašnjoj strani bedara  , što bi bilo dosta dekorativno za to područje. Mislim da svi volimo točkice, a Jadzija ili Ezri, ipak Jadzija, višlja je pa stoga ima više točkica. 
| ned 29 ožu, 2009 5:15 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
frenky je napisao/la: imam pitanje, tko ne voli tockice???. Nema takvog frenky je napisao/la: i drugo - ezri ili jadzia??? od naravno glavnih trill fem likova... Jadzia 
| ned 29 ožu, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
frenky je napisao/la: i drugo - ezri ili jadzia??? od naravno glavnih trill fem likova... nijedna baš, ali Jadzia uglavnom 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 29 ožu, 2009 5:24 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Pitam se dali te točkice imaju i neku fiziološku funkciju. Npr, da ih se može stimulirati?
| ned 29 ožu, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
koliko se sjecam ( vrag me ubije ako znam iz koje epizode ) točkice idu do stopala,uz vanjsku stranu noge preko gleznjeva i mislim da se ne spajaju 2 strane nikada,samo dodu onako blizu na celu
| ned 29 ožu, 2009 5:50 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
frenky je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Pitam se dali te točkice imaju i neku fiziološku funkciju. Npr, da ih se može stimulirati? oooo... to bi bilo strasno super, i lagano nepravedno...
znam, ferengiji imaju usi... ali oni imaju samo dva uha...
zamisli koju tisucu jako osjetljivih, stimulativnih tockica... recimo na maženje ajme meni...Damn... sad bi jednu Trillicu za doma 
| ned 29 ožu, 2009 7:04 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 7:31 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
frenky je napisao/la: tko nebi... ili se barem sa curom zabavljati malo... boja za tijelo... pa malo crtkanja... 
dobra ideja... ali treba naci curu... ako je dobra... ako je ljubav uzajamna... igranje sa bojama za tijelo bi moglo biti zabavno...  Ma treba curu nagovorit da tako našminkana izađe van u minici.
| ned 29 ožu, 2009 7:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
BrickTop je napisao/la: Ma treba curu nagovorit da tako našminkana izađe van u minici. ...trenutno mis samo TDA pada na pamet koja bi se to usudila... ...a za ostale svekolike Hrvatice... joj... mislim da bi mi brzina pomogla u izvjegavanju predmeta koji bi letjeli prema meni...
| ned 29 ožu, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Ako mogu ići van pune šljokica, zašto nebi jednom promjenile taktiku i izišle sa sexy točkicama.
| ned 29 ožu, 2009 8:01 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
BrickTop je napisao/la: Ako mogu ići van pune šljokica, zašto nebi jednom promjenile taktiku i izišle sa sexy točkicama. Gle još je ok ako bi cure išle van s sexy točkicama... al ako vi likovi... onda bi se možda mogao malo zapitat. A da o šljokicama ne pričam! 
| ned 29 ožu, 2009 8:03 pm |
|
 |
|