|
Sada je: pet 11 ruj, 2026 3:20 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Snovi
Hrčak je napisao/la: Sanjala sam da mi je RAI`TARA kvoutala jedan post i napisala "Hrčak-smiri se."  Ajme, ludih li snova..... Ja u zadnje vrijeme stalno sanjam brodove...
| pet 27 ožu, 2009 3:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Alokin je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Sanjala sam da mi je RAI`TARA kvoutala jedan post i napisala "Hrčak-smiri se."  Ajme, ludih li snova..... Ja u zadnje vrijeme stalno sanjam brodove... Joj prestrašno kaj vi ljudi sanjate, ali ni upola ko moji ludi snovi/noćne more
@Hrčak - sad se i tebi uvukla RAI'TARA u snove
@Alokin - jel to možda zbog mene sanjaš brodove (ak si sanjao svemirske)
A evo i moj nedavni san, kojeg već dugo želim napisat, ali nikako da se sjetim (pri tome nisam mislio na to da se nikak nemogu sjetit kaj je bilo u snu, već napisat post)
Dakle ovako: Trčao sam kroz ZG po noći i sve je bilo puno mrtvaca, krvi i raskomadanih ljudi te su se čuli vriskovi, hitna, policija, pucanje, eksplozije...uglavnom bilo je ko neko ratno stanje i prilično užasno Sjećam se da sam pitao nekog policajca što se događa, a on mi je rekao da nema pojma i da je čuo da su nekakvi neonacisti počeli sve ubijat i radit nerede. Nakon toga sam krenuo dalje i još uvijek nisam vjerovao da se tak nekaj događa Uglavnom kako sam trčao, za mnom je krenula nekakva čudna skupina ljudi (najvjerojatnije tih neonacista), te sam ja počeo još brže trčati, a da nisam ni gledao kud idem, nego sam samo trčao glavom bez obzira samo da im pobjegnem. I kad sam počeo trčat uz neke stepenice, negdje pri vrhu su me dočekala neka dvojica od njih, a iza leđa su mi još bili ovi. Jedan od ove dvojice koji su bili gore me primio za vrat i rekao mi nešto tipa sad ti ideš dolje te je bilo zanimljivo da sam ja u tom trenu iz hlača izvukao nekakvu sablju, koju prije nisam imao , rekao ''E baš ne idem'' i posjekao ih po nogama, te su oni umjesto mene završili dolje, a ove kaj su me pratili više nisam vidio Najbolje je bilo kad sam rekao kad sam vidio ove da su se otkoturali niz stepenice ''Tko je bio gore, sad je dolje'' - predobro. Nakon toga kad sam krenuo dalje vidio sam nekog manijaka kak pokušava neku mladu curu silovat Kako sam još imao sablju u rukama došao sam mu s leđa i odrubio mu glavu Pitao sam curu jel je dobro te mi je rekla da je, a pošto je nisam prepoznao, jer je spustila facu i bila uplakana pitao sam je kak se zove i uglavnom ona je podigla facu i prepoznala mene te mi rekla da je ona alien she sa foruma - ja nisam mogao vjerovatm al mi je bilo drago što sam napokon na nakog poznatog naišao Krenuli smo onda oboje dalje bježat i ovaj put nas je našla neka druga grupa, te se bijeg nastavlja. Nakon nekog vremena smo skrenuli u neku sporednu uličicu, koja je začudo bila čista za razliku od glavnih (nije bilo tolko mrtvaca, krvi...) Trčeći tom uličicom ušli smo u neku zgradu, te nakon par hodnika ušli u neku prostoriju koja je imala debela čelična vrata, u kojoj je bio mrkli mrak. Pronašao sam nekakav prekidač za svijetlo, upalio ga i imao šta za vidjet Ja i alien she nismo mogli vjerovat, ali smo se našli u udruzi i vidjeli Cvičeka, Shadowmastera, El Zvonka, Terneka, Dašu, Teddeu, T'rapavog, Dejaniru, Bricktopa i još neke kako jedu, piju i igraju uno Onda sam se ja zaderao nešto kao: ''Šta vi tu bančite dok se vani žestoka sr***a događaju?!'' , a oni su me čudno pogledali i Cviček me pitao da o čem ja pričam Na to sam mu ja rekao, odi si pogledaj van, ak mi ne vjeruješ, i onda smo zajedno izašli (bilo je sve normalno tj. udruga je bila tam gdje je i bilo je tiho). Udaljivši se malo od udruge, čuli smo vriskove, pucanje, hitnu, policiju, te kad sam se okrenuo da kažem Cvičeku za to, njega više nije bilo nego sam u jednom momentu samo vidio kako bježi sa svojim autom glavom bez obzira (piz*a mu materina Cviček, morao si me ostavit u gabuli ) Kad sam se vratio u udrugu, ispred vrata me čekala opet uplakana alien she te mi rekla da ne želim ići dolje (znate valjda svi da nam je udruga u podrumu ). Nisam ju saslušao , ušao sam u udrugu te vidio da su svi mrtvi koji su bili dolje Alien she je ušla odmah nakon mene, te sam ja zatvorio oči i plačući rekao da se to ne događa i da to nemogu prihvatit. Nakon nekog vremena kad sam otvorio oči našao sam se u DS9-u u jednoj od personal quartersa Bio sam sretan što je sve dobro i što sam na sigurnom te sam odmah zagrlio alien she koja je bila sjedila na kauču Nedugo zatim je zazvonilo zvonce na vratima i ja sam rekao naprijed, ali sam tu napravio fatalnu pogrešku, jer su ušli ti manijaci, uhvatili nas i počeli nas nekamo vodit te sam se ja zaderao NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! i na kraju se probudio sav uspuhan i uznojen.
Ovaj put sam bio sretan što se san prekinuo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 02 tra, 2009 2:39 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Joooj Sovereign tebi je psiha zaiiista sjebana! 
| čet 02 tra, 2009 3:03 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Joooj Sovereign tebi je psiha zaiiista sjebana!  Ma nije, nego imam samo čudne snove
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 02 tra, 2009 3:15 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
sad ti mene sanjas cega si se ti napusil prije spavanja? ok,stvarno je creepy san,same bizarnosti. ono,bar znam da me budes u buducnosti spasil ak bude trebalo 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 02 tra, 2009 7:42 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sovereign, je li ti svaku noć tako živopisno sanjaš?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 02 tra, 2009 7:51 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Možda je clairvoyant pa se sve to događa u njegovom astralnom svijetu. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 02 tra, 2009 8:53 pm |
|
 |
|
Overlord
|
alien she je napisao/la: sad ti mene sanjas cega si se ti napusil prije spavanja? ok,stvarno je creepy san,same bizarnosti. ono,bar znam da me budes u buducnosti spasil ak bude trebalo  Ma to je valjda nekaj u podsvjesnom smislu Bez brige, nisam ništa pušio, osim cigareta To je više ko nightmare, a ne san. Naravno da ću te spasit , osim ak se meni nekaj ne desi prije.Hrčak je napisao/la: Sovereign, je li ti svaku noć tako živopisno sanjaš? Ovisi kako kad. Nekad se sjećam baš ovak dobro i detaljno snova, nekad djelomično, a nekad se uopće ne sjećam Mir'Na Riker je napisao/la: Možda je clairvoyant pa se sve to događa u njegovom astralnom svijetu.  Ne znam, ne bih rekao

|
| pet 03 tra, 2009 12:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Sovereign je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Sovereign, je li ti svaku noć tako živopisno sanjaš? Ovisi kako kad. Nekad se sjećam baš ovak dobro i detaljno snova, nekad djelomično, a nekad se uopće ne sjećam pa nije on jedini...ja npr. ponekad sanjam relativno s moje perspektive više vremena nego kaj provedem budan zato mi je i besmisleno prepričavati nekaj kaj se je događalo u snu kad je radnja trajala puno više od jednog dana  i sjetiti se svega je malo teže npr. kao da se prisječaš svega kaj ti se dogodilo u par dana
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 13 tra, 2009 1:47 am |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mene je strah zaspati kakve strahote sanjam. 
|
| pon 13 tra, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Hrčak je napisao/la: Mene je strah zaspati kakve strahote sanjam.  manje X-Filesa prije spavanja 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 13 tra, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
El Zvonko je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Mene je strah zaspati kakve strahote sanjam.  manje X-Filesa prije spavanja  Ma to je od DS9-a. Kad vidi kreature poput Odoa, Worfa, Garaka i Quarka svatko bi imao sjebane snove! 
| pon 13 tra, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
|
Ma X-Files me ne dira uopće  Kad sam gledala Misteriozne znakove oni odvratni zli alieni me proganjaju u snovima  I naravno Michael Myers 
|
| uto 14 tra, 2009 10:42 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Hrčak je napisao/la: Ma X-Files me ne dira uopće  Kad sam gledala Misteriozne znakove oni odvratni zli alieni me proganjaju u snovima  I naravno Michael Myers  ja sam poslije Misterioznih znakova sanjala da su NLO-i sagrađeni od aluminijske folije i da su alieni građe ćevapa...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 14 tra, 2009 12:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Mimi Sky je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Ma X-Files me ne dira uopće  Kad sam gledala Misteriozne znakove oni odvratni zli alieni me proganjaju u snovima  I naravno Michael Myers  ja sam poslije Misterioznih znakova sanjala da su NLO-i sagrađeni od aluminijske folije i da su alieni građe ćevapa... gadno je kad ides gladan spavat ! imo sam i ja takvih snova slicnih !
| uto 14 tra, 2009 2:43 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|