|
Sada je: sri 09 ruj, 2026 11:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Mir'Na vs Hrčak
JESAM JESAM JESAM! Nego tko onda???
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 25 ožu, 2009 1:09 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Curke, ajde dosta spamanja ovdje Iako je poprilicno zabavno citat vasa prepucavanja, postovi tipa: "Jesi B'Elanna" "Nisam" "Jesi" "Ma nemoj, bas nisam" nemaju bas nekog smisla... Ajde rijesite to preko pm-a, ili se svađajte na chatu, ili se potucite u blatu ispred udruge... Ali ovdje bi bilo dosta 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 25 ožu, 2009 1:15 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Dj je napisao/la: Curke, ajde dosta spamanja ovdje
Hmm.. A baš je bilo zanimljivo, jbga.... Meni su i Mirna i Hrčak simpatične, a ovo s blaton ti ni loša ideja.. gleda san par puta na TV (pogotovo ono bez, bud**ti) Morat ćemo tako što organizirat bit će posjećenije od ikojeg *kona 100% Idaja je tu još... blata ne fali... hmm.. a moglo bi se i zaradit za udrugu koji šold... klađenje i to. @Dj poradi na tome, čujen da ti leže organizatorske sposobnosti. Pozdrav Zdrave konkurencije 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 25 ožu, 2009 2:35 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ali ovo je arumentirano prepucavanje. Ajde ok, zaključit ćemo temu kad Mir`Na bude online. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 25 ožu, 2009 5:25 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hrčak je napisao/la: Ajde ok, zaključit ćemo temu kad Mir`Na bude online.
Znači ništa od borbe u blatu? Ostadoh duboko razočaran... a tak dobra ideja. Pozdrav Na čekanju 9

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 25 ožu, 2009 5:36 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Hrčak je napisao/la: Ali ovo je arumentirano prepucavanje. Ajde ok, zaključit ćemo temu kad Mir`Na bude online.  Da, sve pršti od argumenata Samo se vi preko pm-a dogovorite sta ste, pa nam javite buco je napisao/la: Znači ništa od borbe u blatu? Ostadoh duboko razočaran... a tak dobra ideja. Pozdrav Na čekanju 9 A buco, ajde, probat cu ja nesto organizirat Al onda nam i ti moras doc u udrugu, nikakvi skype prijenosi ne dolaze u obzir 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 25 ožu, 2009 5:51 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Dj je napisao/la: Al onda nam i ti moras doc u udrugu, nikakvi skype prijenosi ne dolaze u obzir
Ak to organizirate dolazin sigurno! To se nesmi propistit. Držin te za riči nadam se. Pozdrav Dugo te dugo očekujem.....

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 25 ožu, 2009 5:54 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ja sam baš mislila da je cilj ovog topica da Hrčak i ja imamo mjesto gdje se možemo prepucavati. No dobro,bilo je lijepo dok je trajalo. Lock away....
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 25 ožu, 2009 8:49 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
šmrc
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 25 ožu, 2009 9:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ja sam baš mislila da je cilj ovog topica da Hrčak i ja imamo mjesto gdje se možemo prepucavati. No dobro,bilo je lijepo dok je trajalo. Lock away.... Imate vi mjesto za prepucavanje  Privatne poruke Osobno, nemam nista protiv vaseg prepucavanja, dok je argumentirano prepucavanje Ali postovi poput ovoga: su spam Tako da, zakljucavam ovo 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 25 ožu, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: Osobno, nemam nista protiv vaseg prepucavanja, dok je argumentirano prepucavanje Tako je, slažem se s kolegicom Dejanirom, morate se argumentirano prepucavati.... a ne samo "jesam" "nisi" "nisi" "jesam" i sl.... nema tu good stuffa - otkrivanja raznoraznih tajni, spletki i urota ... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 25 ožu, 2009 9:28 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|