| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Snovi
no vidis ipak svijetlo plava boja ima neko znacenje *evo dogovor:znak raspoznavanja imala budem neki svijetlo plavi detalj  makar mrzim svijetlo plavu boju*
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 25 ožu, 2009 11:40 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
alien she je napisao/la: no vidis ipak svijetlo plava boja ima neko znacenje *evo dogovor:znak raspoznavanja imala budem neki svijetlo plavi detalj  makar mrzim svijetlo plavu boju* OK, vjerujem da ću te prepoznat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 25 ožu, 2009 11:42 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Sovereign je napisao/la: alien she je napisao/la: no vidis ipak svijetlo plava boja ima neko znacenje *evo dogovor:znak raspoznavanja imala budem neki svijetlo plavi detalj  makar mrzim svijetlo plavu boju* OK, vjerujem da ću te prepoznat ma i da me ne vidis sigurno ces me cuti budem dosla do standa od udruge pa me zanima tko ce osim tebe pogoditi tko sam ja 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 25 ožu, 2009 11:44 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 25 ožu, 2009 11:47 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
e moze  ! prihvacam izazov  e da majica je imala ovakav kroj ,odvratna je *zanemari ove sljokice i natpis  * 
|
| sri 25 ožu, 2009 12:01 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sanjala sam da je neka video igrica na temu filma Halloween oživjela i da me je u nekom motelu/hotelu proganjao Michael Myers.  i išla je ona spooky glazba. Užas.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 25 ožu, 2009 12:34 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Hrčak je napisao/la: Sanjala sam da je neka video igrica na temu filma Halloween oživjela i da me je u nekom motelu/hotelu proganjao Michael Myers.  i išla je ona spooky glazba. Užas. ajoj mike myers je spooky 
|
| sri 25 ožu, 2009 12:47 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 25 ožu, 2009 12:54 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mir`Na kak možeš padat na tog čovjeka?
|
| sri 25 ožu, 2009 12:55 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: a siroce... *mislim meni je baltar ovak po izgledu jako ruzan al ima nekaj seksi 
|
| sri 25 ožu, 2009 12:55 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: Mir`Na kak možeš padat na tog čovjeka? *uzdah* Kako možeš NE padat na tog čovjeka? Da si ga vidla u kupaćima, i ti bi stavljala zaljubljene smajliće. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 25 ožu, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
|
 Sumnjam.
|
| sri 25 ožu, 2009 1:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam sanjao da se moram probditi i dići u 9:00 jer veterinari obavljaju cijepljenje mačaka...
...ja ih imam 4, pa treba to poloviti...
...neznam samo kud sam mačke izvadio...
| sri 25 ožu, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Iz frizidera?? Ja sam sam sanjao svoju zenu Nezelite znati detalje 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 26 ožu, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
|
Sanjala sam da mi je RAI`TARA kvoutala jedan post i napisala "Hrčak-smiri se." 
|
| pet 27 ožu, 2009 1:50 pm |
|
 |
|