| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Star Wars
Mir'Na Riker je napisao/la: A jel bolji old order ili new order?  Old order... Nekako mi je čudan order, tj. ne tolko ozbiljan gdje je Luke glavni jedi kao Yoda. 
| pon 23 ožu, 2009 11:57 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: Ak uzmeš u obzir da su ovi usprkos zabranama imali bolju polovicu onda sam za Old Order jer je jedan Učitelj imao jednog padawana. Pa kod New ordera nije bilo moguće u početku imati samo jednog padawana jer ih je bilo malo nakon što ih je Vader sve polovio pa su se morali snalaziti s više padawana na jednog učitelja. Suikotreki je napisao/la: Old order... Nekako mi je čudan order, tj. ne tolko ozbiljan gdje je Luke glavni jedi kao Yoda.  Pa čitava poanta u tome je da je to reformirani order.Npr.Luke je skužio da je Old order imao puno mana,tipa jediji nisu mogli biti u vezama ili čitava ona spika "anger leads to the dark side"...kod Lukea nije sve crno bijelo.Uzima faktore u obzir koji je Old order odbacivao.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 24 ožu, 2009 12:07 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Pa kod New ordera nije bilo moguće u početku imati samo jednog padawana jer ih je bilo malo nakon što ih je Vader sve polovio pa su se morali snalaziti s više padawana na jednog učitelja. To mi izgleda kao da je na silu lovio djecu jaku u Sili. Ok, ajde to je ok u početku ali kasnije kad je već istrenirao neke Jedije mogao je podijeliti padawane ali nije. Mir'Na Riker je napisao/la: Pa čitava poanta u tome je da je to reformirani order.Npr.Luke je skužio da je Old order imao puno mana,tipa jediji nisu mogli biti u vezama ili čitava ona spika "anger leads to the dark side"...kod Lukea nije sve crno bijelo.Uzima faktore u obzir koji je Old order odbacivao. Hoćeš reći da anger ne leada do dark side? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 24 ožu, 2009 12:10 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: To mi izgleda kao da je na silu lovio djecu jaku u Sili. Ok, ajde to je ok u početku ali kasnije kad je već istrenirao neke Jedije mogao je podijeliti padawane ali nije. Nije na silu lovio neg je tražio! Isto kao kak su stari jedaji tražili!I zaš tebe smeta što je on imao više padawana? Hrčak je napisao/la: Hoćeš reći da anger ne leada do dark side?  Pa hoću reć da ne leada uvijek. Npr.kad je Obi pobijedio Darth Maula snagu je crpio iz ljutnje i jel prešao na dark side? Nije!
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 24 ožu, 2009 12:18 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Kako to da Luke nije krvario kad mu je tata odrezao ruku? Pa vidiš imam teoriju o tome. Pošto svaki put kad nekom odrežu nešto,oni nikad ne krvare...znači mora biti zbog lightsabera. Vjerojatno toplina lightsabera "spali" ranu tako da krv ne može istjecati. Bingo! George Lucas je ovo sam potvrdio više puta.
|
| uto 24 ožu, 2009 12:19 am |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Nije na silu lovio neg je tražio! Isto kao kak su stari jedaji tražili!I zaš tebe smeta što je on imao više padawana? Jer Sila nije u ravnoteži. Mir'Na Riker je napisao/la: Pa hoću reć da ne leada uvijek. Npr.kad je Obi pobijedio Darth Maula snagu je crpio iz ljutnje i jel prešao na dark side? Nije! Znači ak recimo meni netko ubi brata i ja izađem sa sjekirom van i ubijem ubojicu i ne osjećam krivnju, ja nisam prešla na tamnu stranu?
|
| uto 24 ožu, 2009 12:23 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
_Oz je napisao/la: Bingo! George Lucas je ovo sam potvrdio više puta. Op op,ipak znam nešto. Hrčak je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Nije na silu lovio neg je tražio! Isto kao kak su stari jedaji tražili!I zaš tebe smeta što je on imao više padawana? Jer Sila nije u ravnoteži. Koji vrabac....?Zašto Sila nije u ravnoteži ak on ima više padawana? Hrčak je napisao/la: Znači ak recimo meni netko ubi brata i ja izađem sa sjekirom van i ubijem ubojicu i ne osjećam krivnju, ja nisam prešla na tamnu stranu? Baš generaliziraš. Obi je ubio Maula iz samoobrane kao prvo...bilo je ubi ili budi ubijen. Na dark side prelaziš ako uživaš dok to radiš.(ahem....Anakin...ahem...sand people...ahem)
|
| uto 24 ožu, 2009 12:28 am |
|
 |
|
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Koji vrabac....?Zašto Sila nije u ravnoteži ak on ima više padawana? Zezam te  Ali više mi se sviđa odnos Učitelj/padawan iz Old Ordera, više je kao odnos Otac/Sin. Mir'Na Riker je napisao/la: Baš generaliziraš. Obi je ubio Maula iz samoobrane kao prvo...bilo je ubi ili budi ubijen. Na dark side prelaziš ako uživaš dok to radiš.(ahem....Anakin...ahem...sand people...ahem) Anakin nije uživao u tome, on ih je ubio jer su oni ubili njegovu majku.
|
| uto 24 ožu, 2009 12:30 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
Hrčak je napisao/la: Zezam te  Ali više mi se sviđa odnos Učitelj/padawan iz Old Ordera, više je kao odnos Otac/Sin.  A tu se slažem. Hrčak je napisao/la: Anakin nije uživao u tome, on ih je ubio jer su oni ubili njegovu majku. Pa ubio ih je iz osvete.Osveta mora biti promišljena.Osveta se čini zato jer ŽELIŠ nekome nauditi.Znači izvlačiš određeno uživanje iz toga.
|
| uto 24 ožu, 2009 12:34 am |
|
 |
|
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Anakin nije uživao u tome, on ih je ubio jer su oni ubili njegovu majku. Pa ubio ih je iz osvete.Osveta mora biti promišljena.Osveta se čini zato jer ŽELIŠ nekome nauditi.Znači izvlačiš određeno uživanje iz toga. Nije to učinio iz osvete već je reagirao u afektu.
|
| uto 24 ožu, 2009 12:36 am |
|
 |
|
Trekkie
|
Pa hoću reć da ne leada uvijek. Npr.kad je Obi pobijedio Darth Maula snagu je crpio iz ljutnje i jel prešao na dark side? Nije![/quote]
najbolji u toj sposobnosti je bio mace windu. zove se vaapad te omogućuje jediju da "švrlja" u blizini tamne strane te na neki način njoj bude i izložen ali samo tokom borbe.. to je i jedan od razloga zašt je mace uspio kolko tolko dobit palpatina u 3. dijelu
|
| uto 24 ožu, 2009 12:39 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ajme što cijepaš dlake.  Reagirao je iz osvete!
|
| uto 24 ožu, 2009 12:41 am |
|
 |
|
|
To nije moralno.  Ali doduše samo Sith govori u apsolutima. 
|
| uto 24 ožu, 2009 12:42 am |
|
 |
|
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ajme što cijepaš dlake.  Reagirao je iz osvete! Afekt 
|
| uto 24 ožu, 2009 12:42 am |
|
 |
|
Trekkie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ajme što cijepaš dlake.  Reagirao je iz osvete! ak je reagirao iz osvete znači da nije baš neki jedij... i anakin je reagirao iz osvete 2 puta ak se ne varam.. i super je završio. makar je 3. put isto reagirao kad je emperor pržio lukicu. 3. sreća 
|
| uto 24 ožu, 2009 12:44 am |
|
 |
|