|
Sada je: čet 25 lip, 2026 12:56 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek i homoseksualnost
Star Trek i homoseksualnost
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: SFERA i gay?
4 od 1 je napisao/la: Aha daj... ljude ? Na stranu i homofobni ton ovog posta, 4 od 1 je potpuno u pravu. Priče o homoseksualnosti kao kontroli rasta populacije čisto su teoretsko-spekulativne prirode, dok brojke koje govore o efektu epidemija i ratova na čovječanstvo kroz povijest ne može nitko osporiti.
|
| sub 21 ožu, 2009 7:18 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
4 od 1 je napisao/la: Ljudi da vas pitam jel se vi ucili povijest malo a da te ja pitam, jesi li ti učio biologiju? 4 od 1 je napisao/la: Jos sam htjeo reci pa vidi i Ebola i Ptica gripa su dosli iz prirode su 100% prirodne Pa jel su zdravo za ljude ? Tko kaže da su one došle iz prirode. Jesi ti ikad čuo za teorije zavjere. Ebola i AIDS su nastale kao posljedica ljudskog guranja prstiju tamo gdje ne treba. Isto kao što razni lijekovi remete evolucijski proces. buco je napisao/la: I naravno što mislite čime se sad pravda sve ono što ne razumijemo, tko je dežurni krivac tj, gdje su riješenja... pogađate ... u genetici. Nisam ja rekao da je samo genetika odgvorna za homoseksualnost. Moje mišljenje je da utjecaja imaju i genetika i odgoj. Ti pojmovi se u sociologiji nazivaju biološki i kulturni determinizam. Sjećam se toga. Učio sam to prošle godine. buco je napisao/la: Nije mi jasno odakle ti zaključak da "mrzim" (pogotovo što ja mržnju smataram bolešću na neki način)? Nisam ja rekao da ih mrziš. Rekao sam da ne cijeniš tu vrstu razlike. 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 21 ožu, 2009 8:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ebola je prirodna , AIDS nije . Ebolu su bas dokazali da je dosla iz prirode . Da cu sam za teorije zavjere ali ti Ebola bas nema puno veze s njima .
| sub 21 ožu, 2009 8:29 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Star Trek i homoseksualnost
Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: _Oz je napisao/la: Neil Patrick Harris iz "How I Met Your Mother," je gay, a ironično, glumi ženskara Barneya. A pošto je to uz Premier Ligu jedina stvar koju uopće ikad pogledam na tom usranom RTL-u, ne znam koji je taj drugi. Onaj koji glumi Reesea u Malcolmu u sredini. Je li to još neka dezinformacija koja nije potkrijepljena nikakvim linkom??  To ti se već dugo šuška. Glumca su navodno na jednoj zabavi uhvatili usred seksa sa jednim članom boy benda. Često ga se viđa u društvu jednog muškarca, i nikad nije bio u vezi sa ženom. Uglavnom šuška se kao da je to javna tajina u hollywoodu.
Da i dalje tvrdim da se za nikog ne može tvrditi ništa. Glumci često skrivaju svoju seksualnos, tako da im nebi pala popularnost. 
|
| sub 21 ožu, 2009 9:02 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
PrincMatias je napisao/la: Gayevi su ljudi koji je potrebna pomoć i dugoročna izlječenje .......... Znači ti hoćeš reći da se tebe može pretvorit u gay-a. 
|
| sub 21 ožu, 2009 9:04 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Što se tiče HIV-a. To je nekoć bio bezopasan virus koji je napadao samo životinje u africi. Zatim je u africi mutirao, i počeo je prelaziti na ljude. Nešto slično kao i sa ptičijom gripom sad.
Postoje teorije zavjere koje govore, da virus HIV-a izgleda previše umjetno da bi nastao prirodno, pa neki tvrde da je to biološko oružije koje se izmaklo kontroli. Da je naručeno od strane CIA-e.
Homoseksualnost je, premda je nekima to teško shvatiti jer su odrasli u primitivnim i konzervativnim okolinama, prirodna pojava, koja ima svrhu. Javlja se kod svih sisavaca, ptica, riba itd.. Uvijek u istom postotku.
A to je 15 %.
To je varijacija seksualne orijentacije, i posve je normalna. To što nekima sve što je drugačije ide na živce to je njihov problem.Ali kako vidim ti koji to tvrde nisu recimo upoznati ni sa biologijom ni sa evolucijom, pa je to vjerojatno produkt ne znanja. 
|
| sub 21 ožu, 2009 9:23 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
RAI'TARA je napisao/la: To ti se već dugo šuška. Glumca su navodno na jednoj zabavi uhvatili usred seksa sa jednim članom boy benda. @RAI tako se šuška i za ona "znanstvena otkrića" ? uhh... Nemoj io ti kao žuta štampa prenosit tračeve. Bar to bi bilo dovoljno za početak. Da i još nešto, zašto imam dojam da si tizamijenila brojke kad si navela godine koje imaš? Pozdrav Punoljetne

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 21 ožu, 2009 9:42 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
buco je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: To ti se već dugo šuška. Glumca su navodno na jednoj zabavi uhvatili usred seksa sa jednim članom boy benda. @RAI tako se šuška i za ona "znanstvena otkrića" ? uhh... Nemoj io ti kao žuta štampa prenosit tračeve. Bar to bi bilo dovoljno za početak. Da i još nešto, zašto imam dojam da si tizamijenila brojke kad si navela godine koje imaš? Pozdrav Punoljetne Ako se ne razumiješ u znanost, onda ju ne spominji i nemoj pljuvati po njoj. Da nema znanosti i istraživanja, ljudi bi još bili tehnološki na razini srednjeg vijeka. 
|
| sub 21 ožu, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
RAI je napisao/la: Ako se ne razumiješ u znanost, onda ju ne spominji i nemoj pljuvati po njoj.
Iskreno i ne razumijem se baš a sve mi se čini da sam i ono malo pogubio, desi se. Pozdrav Laička 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 21 ožu, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
PrincMatias je napisao/la: Gayevi su ljudi koji je potrebna pomoć i dugoročna izlječenje .......... Od cega da se izlijece , sami od sebe Glupost , homosexualci su u vezi sa homosexualcima , znaci sa ljudima koji su isti kao i oni sami , cak to ne prijeti nit njihovom postojanju a bome nit drugima Dok naprimjer adrenalin ovisnici su opasni po sebe a ponekad i po druge ali vise - manje su tolerirani i ne poziva se na njihovo lijecenje Nametanje nekome nacina na koji ce se ponasat je poprilicno kontraproduktivno i netolerantno I may quote Citat: "You know, there are some words I've known since I was a schoolboy: ' With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.' Those words were uttered by Judge Aaron Satie as wisdom and warning. The first time any man's freedom is trodden on we’re all damaged. I fear that today..." "How dare you – you who consort with Romulans – invoke my father's name to support your traitorous arguments? It is an offense to everything I hold dear. And to hear those words used to subvert the United Federation of Planets. My father was a great man. His name stands for integrity and principle. You dirty his name when you speak it. He loved the Federation, but you, captain, corrupt it. You undermine our very way of life. I will expose you for what you are. I've brought down bigger men than you, Picard!"
- Picard, quoting Judge Aaron Satie, and Admiral Satie, losing all of her credibility Oduzimanje slobode je grijeh a ako sloboda dva pedera ne utjece na tvoju slobodu i ne steti nikome , i konsenzualna je , ti nemas pravo pozivat na izlijecenje nikoga 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 21 ožu, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
buco je napisao/la: RAI je napisao/la: Ako se ne razumiješ u znanost, onda ju ne spominji i nemoj pljuvati po njoj.
Iskreno i ne razumijem se baš a sve mi se čini da sam i ono malo pogubio, desi se. Pozdrav Laička 11 Pa malo osvježi znanje. Jer u znanju je spas. Bez znanja ljudi bi se opet mogli vratiti na razinu praljudi. 
|
| sub 21 ožu, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Buco i Tara, malo ohladite da nebi bilo po glavi stanovnika.
| sub 21 ožu, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
buco je napisao/la: captain je napisao/la: Nametanje nekome nacina na koji ce se ponasat je poprilicno kontraproduktivno i netolerantno
Zato ne postoje zatvori i domovi za lječenje ovisnosti! Tolerancija i nenametanje načina života. Draga moja u kom ti stoljeću uopće živiš? Pozdrav Lepoglavska 33 Jedna stvar je liječenje ljudi koji štete drugima i koji ubijaju sebe. I ti sa takvim stavom štetiš drugima.
Homoseksualci ne štete nikome, oni mogu biti s kim oni žele, nitko tu nikog ne prisiljava. 
|
| sub 21 ožu, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
RAI je napisao/la: Jedna stvar je liječenje ljudi koji štete drugima i koji ubijaju sebe.
Hmm dobar dio "stanovnika" kaznionica ala Lepoglava nije baš ubijao sebe. Nekima je stil života ubijanje i skaćenje drugih, nekima sexsanje s istim spolom... itd... Kužiš? ZAto se @captan prešao (ajd nek bude muško) Pozdrav PO babi i po stričevima 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 21 ožu, 2009 10:25 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Ima se pravo da se poziva na izlječenje ako je to u svrhu nekog dobra za zajednicu. U svoja 4 zida neka radi svatko što želi ali neka obavi svoje obveze prema državi ili narodu jer po meni je svaka žena dužna rađati djecu jer to je njena dužnost prema domovini ... kako je govorio i Mussolini ........
|
| sub 21 ožu, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|