Sada je: čet 30 tra, 2026 4:09 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 234 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sljedeća
 Star Trek i homoseksualnost 

Da li biste voljeli da se u budućoj ST seriji pojavljuju likovi koji deklarirani homoseksualci?
Da 38%  38%  [ 6 ]
Ne 31%  31%  [ 5 ]
Nije me briga 31%  31%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 16

Star Trek i homoseksualnost 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: SFERA i gay?
RAI je napisao/la:
Od pamtivjeka 15% populacije uvijek čine homoseksualci.

Nije važno 5 ili 15% važno je radi čega,. A to nisu genetski uzroci sigurno več način življenja, okruženje, odgoj... traume... bal.. bla.. bla.

Ja vjerujem da bi neki najradije pripisali neprirodno ponašanje u normalno genetski preodređeno.
No sama logika govori da priroda niue rasipnica i pazi što radi, ne troši energiju na stvaranje neodrživog.

Pozdrav
Zna se 1

Tehnika Pucanstvu !

pet 20 ožu, 2009 11:39 pm
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
buco je napisao/la:
RAI je napisao/la:
Od pamtivjeka 15% populacije uvijek čine homoseksualci.

Nije važno 5 ili 15% važno je radi čega,. A to nisu genetski uzroci sigurno več način življenja, okruženje, odgoj... traume... bal.. bla.. bla.

Ja vjerujem da bi neki najradije pripisali neprirodno ponašanje u normalno genetski preodređeno.
No sama logika govori da priroda niue rasipnica i pazi što radi, ne troši energiju na stvaranje neodrživog.

Pozdrav
Zna se 1

Tko kaže da nisu genetski. Znastvenici vjeruju da su u pitanju geni, hormooni i imunosni sustav majke tijekom trudnoće. Koji svako novo muško dijete napada jače. A radi se o prirodnom procesu.
To ponašanje je prirodno, radi se o varijaciji seksualne orijentacije.
Ti si taj koji tvrdi da je to neprirodno iz očito nekih tvojih strahova ili trauma.

Činjenica je, ako se javlja u prirodi, prirodno je.
A kontinuitet postotka homoseksualaca u društvu također puno govori.

Ponavljam nije u pitanju nikakav odgoj.
Homoseksualci imaju većinom roditelje heteroseksualce, kao i braću i sestre.
Homoseksualci koji imaju djecu i odgajaju ih, ta djeca najčešće izrastu u heteroseksualce. Još jedan dokaz da odgoj tu nema nikakvog utjecaja.

Smješno je vjerovati da je neka osoba heteroseksualac, jer je tako odgojena, da, odgojena je i da ima plave oči i smeđu kosu također.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

pet 20 ožu, 2009 11:50 pm
Founder

Koje si vrste?: er
Gayevi su ljudi koji je potrebna pomoć i dugoročna izlječenje .......... :thumbs2:

sub 21 ožu, 2009 12:13 am
Dai-zvizda
Dai-zvizda

RAI je napisao/la:
Tko kaže da nisu genetski. Znastvenici vjeruju da su u pitanju geni..

Vjeruju? U što sve "znanstvenici" nisu dosad vjerovali.. ehh... Zar nisi rekla da si ti nesklona "vjeroanjima"?
I da ne vjeruj svakome, makar on bio "znanstvenik".

RAI je napisao/la:
To ponašanje je prirodno, radi se o varijaciji seksualne orijentacije.

Homoseksualnost je sve smo ne prirodno ponašanje. :wink:

Pozdrav
Bios+logos != homoseksualac

Tehnika Pucanstvu !

sub 21 ožu, 2009 1:06 am
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Sve sta dolazi iz prirode je prirodno , da bi nesto postalo neprirodno mora bit umjetno stvoreno :roll:

Znaci dva pedera pingvina na antarktiki su neprirodna stvar :lolsmjeh:

sub 21 ožu, 2009 2:58 am
Dai-zvizda
Dai-zvizda

captain je napisao/la:
Znaci dva pedera pingvina na antarktiki su neprirodna stvar

Mislim da si si krivo "prevela" pojam prirodnog.
( možda su frustrirani "pigvinicama" i čitali ovi board pa su jeli pomislili da i oni budu "in", jadni) :mrgreen:

Pozdrav
Neprirodnog zračenja A/2

Tehnika Pucanstvu !

sub 21 ožu, 2009 10:05 am
The Traveler
The Traveler

Post Re: Star Trek i homoseksualnost
RAI'TARA je napisao/la:
_Oz je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Sigurno ni ne znaju da u dvije serije humoristične na RTL-u, glume gay glumci. :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Neil Patrick Harris iz "How I Met Your Mother," je gay, a ironično, glumi ženskara Barneya. :D

A pošto je to uz Premier Ligu jedina stvar koju uopće ikad pogledam na tom usranom RTL-u, ne znam koji je taj drugi.

Onaj koji glumi Reesea u Malcolmu u sredini.

:rotfl:
Je li to još neka dezinformacija koja nije potkrijepljena nikakvim linkom?? :zubo:

slika

sub 21 ožu, 2009 1:19 pm
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Lore je napisao/la:
Je li to još neka dezinformacija koja nije potkrijepljena nikakvim linkom?? :zubo:

Ne znam koliko stvarno ima istine u tome, no 21. stoljeće je, Google je naš prijatelj, a ja sam našao ovo:

http://wiki.answers.com/Q/Is_Justin_Berfield_gay

ali:

http://wiki.answers.com/Q/Discuss:Is_Justin_Berfield_gay

sve je to rekla/kazala

sub 21 ožu, 2009 1:30 pm
Profil Web stranica
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Samo jedna sitnica koju sam zamijetio... Par quotova o (ne)dosljednosti osobe kojoj je dosljednost i kanon sve u životu... :zubo:

RAI'TARA je napisao/la:
A na kraju krajeva ni ne znamo jeli glumac gay ( kao ni bilo koji drugi ), to zna samo on. :)

RAI'TARA je napisao/la:
Ne budite tako uvjereni, za neke se glumce tek nakon smrti otkrilo da su bili gay u raznim biografijama i knjigama. Ja nebi za nikoga od njih dala ruku u vatru da nije. :)

RAI'TARA je napisao/la:
Hrčak je napisao/la:
Pustite Patricka na miru. :biggrinlove: Koga briga jel gej ili nije.

Pa to ja i govorim. Koga briga. Ako jest, uredu, ako nije isto uredu.
Samo tvrdim da nitko od nas ne može ništa sa sigurnošću tvrditi. To je njegova privatna stvar.

I sada desetak-dvadesetak dana kasnije...

RAI'TARA je napisao/la:
Sigurno ni ne znaju da u dvije serije humoristične na RTL-u, glume gay glumci. :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Dakle, jučer se nije moglo tvrditi za nikoga da je ili nije gay, to zna samo on... a danas se bez problema tvrdi upravo to... :mrgreen: :zubo:

:sesir2:

sub 21 ožu, 2009 2:39 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

](*,)

sub 21 ožu, 2009 2:53 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

@captain Ti vjeruješ dvemu što netko napiše? ](*,) #-o

Pozdrav
Lakovjernog 5

Tehnika Pucanstvu !

sub 21 ožu, 2009 3:05 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

TRAP je napisao/la:
Samo jedna sitnica koju sam zamijetio... Par quotova o (ne)dosljednosti osobe kojoj je dosljednost i kanon sve u životu...

Ča ne kapiš, to ti je zbog greške na skripti! Nije to @RAI napisala... #-o ](*,)

TRAP je napisao/la:
a danas se bez problema tvrdi upravo to...

Hmm... istraživanja od danas su pokazala i znanstvenici zaključili ..khm.... da je baš to ča je rekla dotična istinito..e! :mrgreen:

Sad ti je jasno kako si u zabludi? #-o Uhh.. ča ćemo s tobon?

Kao što već rekoh to ti je nova znanost relativistička biologija s "gay" genima, vrlo važnom činbeniku u razmnožavanju vrste prirodnim putem. :shock:

Pozdrav
Novootkrivenih gena 2

Tehnika Pucanstvu !

sub 21 ožu, 2009 3:16 pm
The Traveler
The Traveler

@buco, koliko sam te dosad upoznao preko foruma... vidio sam da ti cijeniš razlike među ljudima, i u nekoliko si situacija napominjao da ne bi bilo dobro da smo svi jednaki. Čemu onda tolika netolerancija prema onima suprotne spolne orijentacije. Nemojte me krivo shvatiti, nisam gay. :mrgreen:

Kao što je RAI rekla, homoseksualnost je prirodna pojava, i javlja se u gotovom svom životinjskom svijetu, što je jedan pokazatelj da odgoj ne igra veliku ulogu u tome hoćeš li biti homo ili ne.

buco, ti mi se činiš kao inteligentan čovjek, pa vjerujem da si upoznat sa teorijom evolucije i da znaš što znači pojam hiperprodukcija.
Zemlja postaje sve napučenija i zamisli da nije bilo gayeva u prošlosti. Sad bi nas bilo 60 milijardi, a ne 6 milijardi.

Priroda kontrolira evolucijski proces i vrši prirodnu selekciju, jer kad ne bi bilo te selekcije došlo bi do hiperprodukcije. :sesir2:

slika

sub 21 ožu, 2009 4:00 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: Asimiliran !
Aha daj nevjerujem zbog gayeva zemlja nije prenapucena :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ljudi da vas pitam jel se vi ucili povijest malo ,zemlja nije prenapucena bila zbog par stvari !
Prvo losi uvijete koji su pri kojem su djeca umirala pri porodu i u mladosti .
Druga stvar koja je utjecala ,bila onecistenost raznim prljastinama (posebno srednji vijek),koje su izazivale epije bolesti koje su kosile po 70 % populacije pojedih zemalja u Evropi .
Treca stvar koja rezulitira drugom bila je zivotni vijek 40 g . ljudi su zivjeli .

Da ljude nisu spasili nikakvi gay junaci vec ove tri stvari .

Jos mi nije jasna stvar za brigu za stanovnistvo ,cekaj mi smo na ovom forumu ljubitelji serije Trek ,oni u Treku putuju po svemiru meni nije jasno jel vi nevjerujete da ce ljudi izumit tehnologiju kojom ce putovati po svemiru koja ce im omogucavati kolonizaciju drugih planeta vi to nevjerujete ????????

Jos sam htjeo reci pa vidi i Ebola i Ptica gripa su dosli iz prirode su 100% prirodne
Pa jel su zdravo za ljude ?

sub 21 ožu, 2009 7:04 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Lore je napisao/la:
Kao što je RAI rekla, homoseksualnost je prirodna pojava, i javlja se u gotovom svom životinjskom svijetu, što je jedan pokazatelj da odgoj ne igra veliku ulogu u tome hoćeš li biti homo ili ne.

@RAI je u svojim "ratovima" protiv, odnosno za to da je to sve prirodno počesto koristila terminologiju "znastenici su rekli". Jel tako?

E sad da to prvo pojasnimo pa možemo dalje.

U davnoj prošlosti zemljom su vladali zmajevi i vile, vilenjaci čak. Onda je nešto kasnije kraj 18st. početak 19st. čoviječanstvo ozbiljnije otkrilo električnu energiju.

Opčarano tim otkričem koje je do kraja 19 stoljeća dalo mnoge odlične promnalaske, što je činilo?
U neznanju da objasni prirodu, a zahvaljujući "mani čovijeka " da sve zna objasniti dogodilo se to da su znanstvenici (ne babe vračare) pojašnjave svijetu (urbi et orbi) kao je sve što im se diogađa proizvod poremečenih električnih ili magnetskih polja. (o tome su pisani referati na tu zabludu). ;-)

Svijet je imao "nšto" mistično, nešto čime je mogao sve pravdati, ne objasnit iako je tako bilo prezentirano.

Eh.. onda opet , bez da ih je itko išta pita na scenu stupaju kemičari i naravno otkriju radioaktivnost i naravno što mislite kako je svijet nakon otkrića koja su uslijedila ragirao?

Neznate? Pa kao i s elektricitetom sve je pravdano neobičnim zračenjima....
Da ne idemo redom skočit ćemo u današnje vrijeme tj. kojih par desetaka godina unazad.
Čovijek otkri genetiku ponovo , najviše zahvaljujući AIDSU (nažalost).
Dogodio se pravi buummm genetičara. I naravno što mislite čime se sad pravda sve ono što ne razumijemo, tko je dežurni krivac tj, gdje su riješenja... pogađate ... u genetici.

Tako da je priroda iracionala pa je regulaciju plodnosti neke vrste riješila homoseksualnošću, a ne prirodnim neprijateljima, bolestima i onoj jednostavnoj metodi, da prekobrojna populacija sama sebe "pojede" (pogledajte ponašanje čoviječanstva).
Neki procesi u prirodi su prespori da bi ih vidjeli u par dana , godina, stolječa.
Nemojte se brinut, priroda je sigurno našla mehanizam da obuzda i taj svoj uradak zvan čovijek i za to joj ne treba homoseksualnost ili slični mehanizmi regulacije plodnosti.

Lore je napisao/la:
@buco, koliko sam te dosad upoznao preko foruma... vidio sam da ti cijeniš razlike među ljudima, i u nekoliko si situacija napominjao da ne bi bilo dobro da smo svi jednaki. Čemu onda tolika netolerancija prema onima suprotne spolne orijentacije. Nemojte me krivo shvatiti, nisam gay.

I da jesii gay tvoja stvar. ;-)

Uvijek sam cijenio razlike među ljudima i to i dalje radim. Nije mi jasno odakle ti zaključak da "mrzim" (pogotovo što ja mržnju smataram bolešću na neki način)?

Primjetih da ljudi na boadu često miješaju, u diskusiji, mišljenje o nečemu i olako daju kvalifikacije u stilu "mrzitelja".
Ti me poznaš već. Da bih razumio mehanizam onog koji nevoli nešto ili ima drugačije mišljenje od vlastitog jedini je način da sam uzmeš na sebe ulogu takve osobe.
Boardui su za idealni jer samo u interakciji (diskusiji) možeš doći do cilja, da spoznaš što bi to tjeralo nekoga da ima ovakvo ili onakvo mišljenje o nekome/nečemu.

Mislim da je najpoznatiji takav "session" bio onaj u mom kutku o "pravima žena". Vjerovao ili ne ja sam umirao od smijeha na komentare kolegica s boarda koje su bile ubijeđene kako sam "zadrta seljačina" koja ne razumije žene. :-)

Izgleda da sam ulogu "mrzitelja žena" tako dobro odradio da admini nisu imali druge neko ono famozno pozivanje na ustav RH (iskreno, mislim da je smo radi toga i uveden na ovi forum). Mjesto da kao ljudi pitaju, imali si su i moj broj telefona, o čemu se radi oni su napravili to što je bilo. No to je prošlost.

Probaj se stavit u poziciju osobe s čijim se stavom ne slažeš u nekoj raspravi i vidjeti ćeš kako je zanimljivo, mislim na čitav proces otkrivanja druge strane "iistine".

Pozdrav
Lavoazieova 2

Tehnika Pucanstvu !

sub 21 ožu, 2009 7:16 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 234 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: