| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Umjetna oplodnja
Ne bas , ali moze se to sve povezat 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 18 ožu, 2009 11:16 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
RAI'TARA je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Bilo je nekoliko epizoda koje su obrađivale tu temu u star trek načinu. A kako to da nijedna nije obrađivala gay brakove i njihovo "razmnožavanje"??
| sri 18 ožu, 2009 11:17 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Bilo je nekoliko epizoda koje su obrađivale tu temu u star trek načinu. A kako to da nijedna nije obrađivala gay brakove i njihovo "razmnožavanje"?? Obrađivala je na prenešen način. Kao što star trek sve obrađuje na takav način. 
|
| sri 18 ožu, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
RAI'TARA je napisao/la: Obrađivala je na prenešen način.  Samo se ti tješi...
| sri 18 ožu, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Obrađivala je na prenešen način.  Samo se ti tješi... Ne shvaćam što si pod ti mislio. Ti zapravo uopće ne gledaš star trek pozorno, i ne shvaćaš zapravo o čemu epizode govore. 
|
| sri 18 ožu, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
| čet 19 ožu, 2009 4:24 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Gle njega! Nemoj curi plazit jezik. Di si samo to naučija? RAI je napisao/la: Ti zapravo uopće ne gledaš star trek pozorno, i ne shvaćaš zapravo o čemu epizode govore.
Nemoš tako čovijeku govori iz čista mira, nije to korektno, čak i da je istina. A ča da delamo z vami dva? Pozdrav Obrnutog polariteta

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 19 ožu, 2009 4:30 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Inače cure poznaju moj jezik u drugom kontekstu (niš nepristojno) al ovo je fakat... uffff... nisam mogao ostat ravnodušan, a Raitara nek mi priča šta hoće, ja svoju istinu znam...
| čet 19 ožu, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Alokin je napisao/la: Inače curama poznaju mij jezik u drugom kontekstu ...
Nesmiš san sebe uvaljivat. Zamisli da je to board di se pravila provode. Što misliš što bi ti se desilo nakon ove izjave? Sigurno da zanš istinu u to ne sumlja nitko. Pozdrav Be careful 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 19 ožu, 2009 4:44 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Alokin je napisao/la: Inače cure poznaju moj jezik u drugom kontekstu (niš nepristojno) al ovo je fakat... uffff... nisam mogao ostat ravnodušan, a Raitara nek mi priča šta hoće, ja svoju istinu znam... Pa to je očito tvoja istina. Jer svaka epizoda star treka zapravo obrađuje kontrovezne teme iz sadašnjice i pretače ih u svoj svemir. 
|
| čet 19 ožu, 2009 7:10 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
RAI'TARA je napisao/la: Pa to je očito tvoja istina. Jer svaka epizoda star treka zapravo obrađuje kontrovezne teme iz sadašnjice i pretače ih u svoj svemir.  Pa nisam rekao da ne pretače...  Al ne vidi se to pretakanje baš direktno, da bi netko, tko recimo ne prati ST, skontao o čem se radi...
| čet 19 ožu, 2009 7:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Alokin je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Pa to je očito tvoja istina. Jer svaka epizoda star treka zapravo obrađuje kontrovezne teme iz sadašnjice i pretače ih u svoj svemir.  Pa nisam rekao da ne pretače...  Al ne vidi se to pretakanje baš direktno, da bi netko, tko recimo ne prati ST, skontao o čem se radi... Svatko može skontati o čemu se radi. Tako su koncepcijski i napravljene.
Star trek je uvijek pomicao granice, još od prvog međurasnog poljupca ikad snimljenog.
|
| čet 19 ožu, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
RAI'TARA je napisao/la: Svatko može skontati o čemu se radi. Tako su koncepcijski i napravljene. Da, svatko tko prati ST... ako ikad i dođe do promijene u mentalnom sklopu ljudi oko ove problematike, to neće bit zbog ST-a (nažalost).
| čet 19 ožu, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
RAI'TARA je napisao/la: Alokin je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Cijeli star trek. Svaka epizoda star treka je o tome. Još od TOS-a. Takvo tvoje pitanje me jako čudi. Misliš na toleranciju među rasama?? Tolerancija među rasama, vrstama, vjerama.
Isto tako i prema seksualnoj orijentaciji. Bilo je nekoliko epizoda koje su obrađivale tu temu u star trek načinu. Govoriš o nekakvoj toleranciji a upravo si ti netolerantna prema drugim vjerama kao npr. Katoličkoj crkvi a s druge strane namećeš ateizam. Isto tako zagovaraš homoseksualnsot a negiraš hetero orijetaciju ili ju umanjuješ ..... 
|
| čet 19 ožu, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
PrincMatias je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Alokin je napisao/la: Misliš na toleranciju među rasama??
Tolerancija među rasama, vrstama, vjerama.
Isto tako i prema seksualnoj orijentaciji. Bilo je nekoliko epizoda koje su obrađivale tu temu u star trek načinu. Govoriš o nekakvoj toleranciji a upravo si ti netolerantna prema drugim vjerama kao npr. Katoličkoj crkvi a s druge strane namećeš ateizam. Isto tako zagovaraš homoseksualnsot a negiraš hetero orijetaciju ili ju umanjuješ .....  Nije istina. Svi ljudi bi se trebali poštovati kakve god seksualne orijentacije bili. I nebi ih se zbog nje trebali diskriminirati. Što neki rade.
Druga stvar, što se tiče vjera, meni je to sve licemjerno, jer pravi su vjernici, prava rijetkost. 
|
| čet 19 ožu, 2009 8:53 pm |
|
 |
|