| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Elrond
Bio je plemenit i lijep u licu kao kakav vilenjački knez, snažan kao ratnik, mudar kao carobnjak, dostojanstven kao kralj patuljaka i dobar kao ljeto.  Samo za Dejaniru  otvaram ovaj topic, ajd dobro, mogu i drugi napisati kakav komentar. 

|
| čet 19 ožu, 2009 1:04 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Elrond
...e Trap kad budeš ko on... ...vjenčanje će biti odmah drugi dan u Vegasu... ...inaće, nije baš nešto...
| čet 19 ožu, 2009 1:07 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Oš reć kad budem preko 6000 godina star? 

|
| čet 19 ožu, 2009 1:08 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Awwwwwwwwwwwwww Hvala Trap  Joj Elrond... Ajme kako ja njega obozavam... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 19 ožu, 2009 1:13 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni je on jedan od boljih likova iz LOTR-a
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 19 ožu, 2009 1:17 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Prekrasan je, baš isijava neku mudrost i ozbiljnost.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 19 ožu, 2009 7:59 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobar je  , iako preferiram legolasa i njegovu preciznost , kulnost i borbenost 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 20 ožu, 2009 12:25 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Inace ne komentiram ovakve postove orijentirane na ljepotu samog lika, ali ja bi izabrao Legolasa zbog razloga koje je naveo captain, a ne zato sto je lijep 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 02 lip, 2009 4:54 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma nisu postovi orjentirani samo na ljepotu... Mislim, nije Elrond bas nesto posebno lijep  Bar ne ovaj iz filma, sad otom potom kak ga je tko zamisljao dok je citao knjigu  Ok, meni je posebno lijep, ali to se ne racuna, meni svi kazu da nemam ukusa Elrond je onak... Mudrac, ratnik, doktor... The almighty  Legolas mi nije nikad bio bas nest posebno... U knjizi ga nisam bas ni pretjerano dozivljavala, nije mi se po nicem posebno isticao, a u filmu... Pa privukao je veliku pozornost jer je tipicni ljepotan, a i tu su sve one holivudske scene borbe, tipa spustanje na onom stitu kao na skejtu i slicno... Ajme katastrofa  Meni nije nist posebno zanimljiv... Ima mi puno boljih likova od njega 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 02 lip, 2009 7:34 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
nisam procitao knjigu pa ti vjerujem na rijec 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 02 lip, 2009 8:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... zanimljiv topic... pogotovo s obzirom na jednu konstataciju od prekjucer. Dejanira, ispravi me ako se varam, ali sjecam se da je bio netko bolji od Elronda 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 02 lip, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ant je napisao/la: hm... zanimljiv topic... pogotovo s obzirom na jednu konstataciju od prekjucer. Dejanira, ispravi me ako se varam, ali sjecam se da je bio netko bolji od Elronda  Hahaha, a bas si morao to spomenit? E neces to jos dobit napismeno Moram pogledat jos koju epizodu, da budem 100% sigurna 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 02 lip, 2009 11:16 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ja njega fakat vidim ko Agent Smitha iz Matrixa i zato mi je smiješan jer je i ovdje i tamo ozbiljan. Svaki put kad se obratio Frodi mislio sam da će izvadit pištolj i reći Mr. Andersson.  Inače Elrond mi je baš cool. Najbolji elf u cijelim Lordovima...
| ned 27 pro, 2009 8:16 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ant je napisao/la: hm... zanimljiv topic... pogotovo s obzirom na jednu konstataciju od prekjucer. Dejanira, ispravi me ako se varam, ali sjecam se da je bio netko bolji od Elronda  Hahaha, a bas si morao to spomenit? E neces to jos dobit napismeno Moram pogledat jos koju epizodu, da budem 100% sigurna  Evo, Ant, sad to mogu izrec... Tj. napisat... McKay je bolji od Elronda Sretan? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 27 pro, 2009 8:17 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
elrond je car,mozda malo prepasivan ispao u lotr-u,ali svida mi se cijeli backround story vezan na njega koji se proteze i kroz samarilion
| pon 28 pro, 2009 12:52 am |
|
 |
|