| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Tragovi u žitu pokraj Plesa
Krugovi u žitu posljednjih nekoliko godina periodično privlače pažnju javnosti, a za njih postoje razna objašnjenja, a jedno od njih je da su nastali kao posljedica posjete neidentificiranih letećih objekata iz svemira (NLO - eng. UFO) odnosno "vanzemaljaca" koji neobičnim likovima u žitu zemljanima žele poslati nekakvu poruku.
Također, njihovu pojavu na raznorazne načine tumače i razne manje ili veće vjerske skupine koje ih pripisuju svojim karizmatičnim vođama odnosno njihovim porukama čovječanstvu.http://www.index.hr/vijesti/clanak/nlo- ... 86167.aspxŠto mislite, istina ili podvala?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 09 svi, 2008 7:17 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Tragovi u žitu pokraj Plesa
Gdje ima dima ima i vatre ................ 
|
| ned 15 ožu, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
A neznam... gledao sam dokumentarac o tome, i neki likovi su to uspijeli napravit, ali tek uz pomoć sofisticiranih strojeva. Opet, neki kažu da je to prirodni fenomen koji se javlja na nekim "energetskim zonama" Zemlje. Uglavnom, čine se previše kompleksnima da bi bili ljudskih ruku djelo.
| ned 15 ožu, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ako i šalju NLOi poruku, ona ne dopire do nas. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 16 ožu, 2009 8:43 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ma to alienska djeca prave svoje grafite...  Pa tko bu napravio ljepši i kompleksniji. A ne znam šta bi rekao na sve to, vjerojatno hrpa toga jest fejk ili ljudskih ruku djelo. No s druge strane, neki su vrlo komplicirani...

|
| pon 16 ožu, 2009 9:41 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Možda ima onih koji su pravi ali mislim da ima puno onih koji su ruku djelo i koji su tu samo zbog fame. 
|
| pon 16 ožu, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
za pravljenje krugova u žitu treba samo mašta, volja, malo umjeca i daska povezana na krajevima sa dvije dugačke špage...a za sve ostalo pogledajte dokumentarac Naked Science UFO Phenomena...tamo je to jako dobro objašnjeno
| pon 16 ožu, 2009 10:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja isto mislim da za krugove u žitu nisu krivi vanzemaljci. Svaki farmer željan slave može jednu noć potrošiti da napravi te krugove, pa nazove novinare...
A oni "orginalni", prije nego je to postalo popularno pa su ih ljudi sami počeli izrađivati, prije mi se čini da su tu u pitanju elektromagneska polja ili neki sličan fenomen.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 17 ožu, 2009 1:15 pm |
|
 |
|
Founder
|
Cvicek je napisao/la: Ja isto mislim da za krugove u žitu nisu krivi vanzemaljci. Svaki farmer željan slave može jednu noć potrošiti da napravi te krugove, pa nazove novinare...
A oni "orginalni", prije nego je to postalo popularno pa su ih ljudi sami počeli izrađivati, prije mi se čini da su tu u pitanju elektromagneska polja ili neki sličan fenomen. Mislim također da se ti krugovi uz malo ove novije i sve bolje tehnologije mogu napraviti ali što se tiče onih krugova i polja gdje kada uđeš u označeni prostor ništa ne čuješ i osjećaš se nekako drukčije , mislim da to nije fake ....
|
| uto 17 ožu, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Možeš to malo bolje objasniti, kakav prostor? Nisam čuo za to...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 18 ožu, 2009 3:10 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cvicek je napisao/la: Možeš to malo bolje objasniti, kakav prostor? Nisam čuo za to... Valjda misli kad stupiš u sami prostor krugova, dakle tamo gdje je žito povaljano.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 18 ožu, 2009 3:38 am |
|
 |
|
Founder
|
TerNek je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Možeš to malo bolje objasniti, kakav prostor? Nisam čuo za to... Valjda misli kad stupiš u sami prostor krugova, dakle tamo gdje je žito povaljano. Da, mislio da na prostor kruga na poljani ili travi. Mislim da u Čileu ima više takvih slučajeva ... Jednostavno kad se stupi u taj prostor kao da si izoliran od ostaloga svijeta.
|
| sri 18 ožu, 2009 1:00 pm |
|
 |
|