|
Sada je: ned 26 srp, 2026 7:26 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: GOSPODAR PRSTENOVA
Tek sam nedavno pogledao trilogiju do kraja (prije sam gledao prvi film i nesto malo drugog) Nabavio sam produzenu ediciju i uzeo si koji dan vremena da to pogledam skoro u komadu (desetak sati filma  ) LOTR je svakako vrlo iznadprosjecno ostvarenje, ali nije 'van svih kategorija'.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 25 ožu, 2008 4:25 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Pogledao sam sva 3 filma i pročitao sve knjige te ga smatram nadprosječnim ostvarenjem - jednostavno predobro
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 12 ožu, 2009 1:45 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| čet 12 ožu, 2009 1:57 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajme nisam imala pojma ni da postoji ovaj topic Ok, kao prvo, LOTR NIJE SF  I ne znam sta radi u ovom podforumu Filmovi iznad prosjeka, knjige van svih kategorija Tak da, glasala sam za "bolje su mi knjige" I da, kad vec reklamiramo http://tolkien.hr/portal/Evo, tu je detaljno o Tolkienu, njegovom knjigama i filmovima 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 ožu, 2009 2:08 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Odlični filmeki, nema šta... Nedavno ponovno pogledao trilogiju.  Knjige nisam čitao, bar zasad. 

|
| čet 12 ožu, 2009 2:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Najbolja trilogija u povijesti kinematografije, jedva čekam Hobit filmove (još kad bi ekranizirali i Silmarillion...) 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 12 ožu, 2009 8:48 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dejanira je napisao/la: Ajme nisam imala pojma ni da postoji ovaj topic  Vjerojatno ni ne bi tako skoro, da ja nisam išao malo tražit topic-e i glasao
BTW
 |
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
| čet 12 ožu, 2009 11:52 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Miroslav je napisao/la: Najbolja trilogija u povijesti kinematografije, jedva čekam Hobit filmove (još kad bi ekranizirali i Silmarillion...)  Joj Hobit filmovi  Koji ce to spektakl bit jedva cekam...  A sto se tice silmarilliona, bilo bi mi super da snime seriju... Ali, mislim, sto se mene tice, moze i 20-ak filmova 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 ožu, 2009 3:15 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da filmovi nisu loši... dobra i zanimljiva radnja. Ništa posebno sad... ali definitivno nije ni loše. Onako lijep fantasy filmski serijal za hladne zimske dane. Jedno pitanje: Dali je tko gledao produljene verzije s dodatnim scenama?
| čet 12 ožu, 2009 3:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Gledao sam ja produženu verziju trilogije jednog zimskog vikenda 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 12 ožu, 2009 3:35 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira je napisao/la: Ajme nisam imala pojma ni da postoji ovaj topic  Ja skoro dobila infarkt kad sam vidla topic. Ako netko misli na forumu da je veći fan od mene...nek promisli ponovo  . Filmovi-vrhunska ostvarenja. Knjige-nemam riječi...mogu samo hiperventilirati u očajničkoj potrazi za njima. Inače,moj maturalni rad je bio na temu Tolkiena,a vjerujem da će mi biti i diplomski.  Bit će čak i kolegij na drugoj godini "Tolkien i njegovi tumači". 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 12 ožu, 2009 3:36 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mir'Na Riker je napisao/la: E ja sam veci fan od tebe Mislim stvarno, cura koja toliko obozava Lotr, a nije u udruzi Tolkienovih obozavatelja?  Ili ako je, ne dolazi na sastanke? Zezam se, slobodno ti preuzmi titulu najvece Tolkienove obozavateljice na forumu, ja otkako sam procitala Martina nisam vise toliko zaluđena Tolkienom Aaaaaa cula sam za taj kolegij, ja bi na to 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 ožu, 2009 3:46 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira je napisao/la: E ja sam veci fan od tebe Mislim stvarno, cura koja toliko obozava Lotr, a nije u udruzi Tolkienovih obozavatelja?  Ili ako je, ne dolazi na sastanke? Zezam se, slobodno ti preuzmi titulu najvece Tolkienove obozavateljice na forumu, ja otkako sam procitala Martina nisam vise toliko zaluđena Tolkienom Aaaaaa cula sam za taj kolegij, ja bi na to  Šta ima neka udruga Tolkienovih obožavatelja?  Gdje ja živim???? Pa možeš uvijek poslat profesoru mail kao da bi se ubacila na kolegij i samo potiho guštala. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 12 ožu, 2009 3:53 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Šta ima neka udruga Tolkienovih obožavatelja?  Gdje ja živim???? Pa možeš uvijek poslat profesoru mail kao da bi se ubacila na kolegij i samo potiho guštala.  Ima, ima... http://tolkien.hr/udruga/Ali prije nego sto odmah otrcis i uclanis se...  Hm... Aj poslat cu ti pm Hehe, to nije losa ideja, morat cu probat poslat mail 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 ožu, 2009 3:57 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Pa možeš uvijek poslat profesoru mail kao da bi se ubacila na kolegij i samo potiho guštala.  ČEK, to se smije?  Iako ne studiram na FFu? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 12 ožu, 2009 4:04 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|