| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: Koji skin koristite
ja sam na defaultnom skinu ... trenutno je crveni. nemam pojma koji je to. vi promjenite default, meni se mjenja. 
| sri 11 ožu, 2009 12:16 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Izgleda da se masteru sviđaju Klingonci, pa su svi dobili, kak je rečeno, njihov skin. Promijeni ga iz "CKSK boje" u neku drugu. Pozdrav Socijalistička 89

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 11 ožu, 2009 12:25 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
-fallen-one- je napisao/la: ja sam na defaultnom skinu ... trenutno je crveni. nemam pojma koji je to. vi promjenite default, meni se mjenja.  Taj crveni ti je Klingonski skin Imaš ih još 4 i možeš si ih mijenjat kak želiš. Samo odeš na Profil/Postavke, Postavke, Opće postavke i onda ćeš tamo vidjet pod Stil foruma da ti piše u pravokutniku npr. USS Croatia Klingon skin, i tamo klikneš i biraš koji hoćeš. Imaš osim tog još Romulan (zeleni), Andorian (plavi), Federation (narančasti) i prosilver (bijeli) skin.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 11 ožu, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nekak si mislim da fallen one zna kako promjeniti skin... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 11 ožu, 2009 12:31 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Nekak si mislim da fallen one zna kako promjeniti skin...  I ja se nadam da zna, ali nije na odmet ponoviti gradivo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 11 ožu, 2009 12:32 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Andorian 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 11 ožu, 2009 1:07 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
federation 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 11 ožu, 2009 1:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Sovereign je napisao/la: Taj crveni ti je Klingonski skin Imaš ih još 4 i možeš si ih mijenjat kak želiš. Samo odeš na Profil/Postavke, Postavke, Opće postavke i onda ćeš tamo vidjet pod Stil foruma da ti piše u pravokutniku npr. USS Croatia Klingon skin, i tamo klikneš i biraš koji hoćeš. Imaš osim tog još Romulan (zeleni), Andorian (plavi), Federation (narančasti) i prosilver (bijeli) skin. Kako Cvicek kaže "fallen zna"  Samo što imam defaultni skin, koji mi nije loš pa nemam potrebu mjenjati.  Hvala btw. na odgovoru koji imam. Sad znam. (samo zato što sam ljena pogledat koji imam  )
| sri 11 ožu, 2009 2:32 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
buco je napisao/la: Izgleda da se masteru sviđaju Klingonci, pa su svi dobili, kak je rečeno, njihov skin. Promijeni ga iz "CKSK boje" u neku drugu. Pozdrav Socijalistička 89 Nisu svi, ja sam dobila romulanski. Koji je još za nefalit u mojoj omiljenoj zelenoj boji. 
|
| sri 11 ožu, 2009 3:10 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Hrčak je napisao/la: Andorian  Prebacih se na Romulan.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 11 ožu, 2009 6:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Kakva potreba, bobo?
...ma niš, morao sam nekaj natrkeljiti... 
| sri 11 ožu, 2009 8:14 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
..romulan.. 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 11 ožu, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
....... romulan ............... Najbolji je nekako .....................
|
| pet 13 ožu, 2009 12:00 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Imam andorijanski otkako sam shvatila da se može mijenjati.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 11 tra, 2009 11:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Romulan i bas je brutalan !
| ned 12 tra, 2009 7:59 pm |
|
 |
|