| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Star Trek i homoseksualnost
Lore je napisao/la: Čitao sam davno negdje da su htjeli da bude onaj kormilar na Enterpriseu-E homoseksusalac, ali se Braga protivio tome, i onda su odustali od te ideje. Hm, ja sam mislio da je Berman bio taj koji se protivio... Uglavnom, u filmu su možda odustali od toga, ali u romanima je Lieutenant Hawk gay do daske. 
|
| uto 10 ožu, 2009 12:55 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Još bi mi samo to trebalo u ST-u da se pe**ri šetuckaju po serijalu! Odma bih ga se odreka i preša na ... hmm moramn se sjetit. Homosexualnost kod cura mi je i razumljiva, tolerirao bih je, no kod muških... jok! Pozdrav Neubermoralnog 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 ožu, 2009 1:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
buco je napisao/la: Još bi mi samo to trebalo u ST-u da se pe**ri šetuckaju po serijalu! Odma bih ga se odreka i preša na ... hmm moramn se sjetit. Homosexualnost kod cura mi je i razumljiva, tolerirao bih je, no kod muških... jok! Pozdrav Neubermoralnog 77 Jako nazadno i konzervativno mišljenje koje nije nimalo trekki i još je diskriminirajuće.Ti zapravo govoriš samo ono što tebe privlači ti je normalno.
Odnosno uredu je kad se žene ljube jer te to pali, e pa kod nekih žena stvar je obratna, gade im se ženski poljupci a pale ih muški.
Uglavnom svatko ima pravo bit ono što želi. 
|
| uto 10 ožu, 2009 1:40 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sto ljudi... sto čudi... pa zašto onda ne i u Star Treku?
| uto 10 ožu, 2009 1:55 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Definitivno bi u star trek trebalo uvesti gay likove. Nekoć su se protivili neki i ženskim likovima, posebno ako su bili na nekom važnom položaju u seriji ili filmu.Ako ćemo ići dalje, neki su smatrali da je neprirodno da žena ima pravo glasa, i da su crnci prirodno niža rasa i ostale gluposti. Ljudi odrastite i budite tolerantniji. 
|
| uto 10 ožu, 2009 1:59 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
RAI je napisao/la: Jako nazadno i konzervativno mišljenje koje nije nimalo trekki i još je diskriminirajuće. Takvim me evolucija stvorila... ovajj..Bog.! Sram me bilo. RAI je napisao/la: Odnosno uredu je kad se žene ljube jer te to pali... Ti to planiraš ka i @TDA otvorit ordinaciju? Što se tiče tvrdjne da me pali ka se cure "ljube", ovisi.. neki put i ne. Što ti misliš o tome? Ti se plaiš kad muški.. nesmin napisat... ili ? Pozdrav Sigmundova 13

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 ožu, 2009 2:11 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
A ako napišem izbrisat će mi post. Uglavnom da meni puno bolje izgleda kad se ljube dva muškarca nego dvije žene. Ali to što mi poljubac dvije žene i nije nešto, nemam ništa protiv žena koje se ljube. Ono što bi svih star trek i trebao naučit jest to, ako je nešto drugačije nije zato nenormalno, samo je drugačije. 
|
| uto 10 ožu, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
RAI je napisao/la: Ono što bi svih star trek i trebao naučit jest to, ako je nešto drugačije nije zato nenormalno, samo je drugačije. Neke stavove dobivamo s odrastanjem u određenoj sredini, porodici....itd.. znači ukorijene su u nama, postanu dio nas. Tešto će takve stvari promijeniti ikakav ST ili nešto slično. To nema veze s naobrazbom, ponašanjem osobe već onim gore navedenim. Imaš ljudi koje se deklariraju da su "ubermoralni" no počesto nihovo ponašanje u praksi to ne potvrđuje, jer je ljudsko biće još uvijek prijetvorno, voli "negovorit istinu" tj. predstavit se onakvim, kakv je obrazac "in" trenutno u društvu. I to nije ništa neobično. Pozdrav Mjenjolikova 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 ožu, 2009 2:30 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
RAI'TARA je napisao/la: A ako napišem izbrisat će mi post. Uglavnom da meni puno bolje izgleda kad se ljube dva muškarca nego dvije žene. Ali to što mi poljubac dvije žene i nije nešto, nemam ništa protiv žena koje se ljube. [color=#FF0000][b]Ono što bi svih star trek i trebao naučit jest to, ako je nešto drugačije nije zato nenormalno, samo je drugačije.[/b][/color]  Star trek je trn u oko dezurnim konzervama Slazem se sa ovom zadnjom recenicom
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 10 ožu, 2009 3:05 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
captain je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: A ako napišem izbrisat će mi post. Uglavnom da meni puno bolje izgleda kad se ljube dva muškarca nego dvije žene. Ali to što mi poljubac dvije žene i nije nešto, nemam ništa protiv žena koje se ljube. [color=#FF0000][b]Ono što bi svih star trek i trebao naučit jest to, ako je nešto drugačije nije zato nenormalno, samo je drugačije.[/b][/color]  Star trek je trn u oko dezurnim konzervama Slazem se sa ovom zadnjom recenicom Da mnogi se diče kao pravi Star Trek fanovi a ne drže se tog osnovnog Star Trek načela... da je i drugačije normalno. Čak bi išao tolko daleko da oni koji najviše za sebe govore da su fanovi, da je ST-e njima jako važan u životu, da se takvi najmanje drže tih istih načela koje ova serija promovira. Ja ako sam fan ja to ne trebam naglašavati... ja ne trebam svakodnevno govoriti kako ja npr. volim Enterprise. Ja to pokazujem dijelima. Jer kako se kaže riječi su prolazne... dijela su stalna!
| uto 10 ožu, 2009 3:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
RAI'TARA je napisao/la: buco je napisao/la: Još bi mi samo to trebalo u ST-u da se pe**ri šetuckaju po serijalu! Odma bih ga se odreka i preša na ... hmm moramn se sjetit. Homosexualnost kod cura mi je i razumljiva, tolerirao bih je, no kod muških... jok! Pozdrav Neubermoralnog 77 Jako nazadno i konzervativno mišljenje koje nije nimalo trekki i još je diskriminirajuće.Ti zapravo govoriš samo ono što tebe privlači ti je normalno.
Odnosno uredu je kad se žene ljube jer te to pali, e pa kod nekih žena stvar je obratna, gade im se ženski poljupci a pale ih muški.
Uglavnom svatko ima pravo bit ono što želi.  kaze manekenka gdje je 90% stilista i modnih dizajnera su homoseksualci . meni je jako bolesna pomisao da neko hoce je... muskaca u g.... ako sam zbog toga konzerva neka sam
| uto 10 ožu, 2009 3:30 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
4 od 1 je napisao/la: meni je jako bolesna pomisao da neko hoce je... muskaca u g.... ako sam zbog toga konzerva neka sam Nije li Freud reko da je jedina stvar manje normalna od devijantnog seksa nikakav seks? Neću lagat, i meni je ideja sodomije između dva muškarca onako, malo degutantna... Al nek radi tko šta hoće dokle god ne radi nikome ništa nažao i dokle god mene ne opterećuje s tim (tu mislim na gay-pride freak showove protiv kojih ne bi imao ništa kada ne bi prelazili granice dobrog ukusa).
|
| uto 10 ožu, 2009 3:42 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
4 od 1 je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: buco je napisao/la: Još bi mi samo to trebalo u ST-u da se pe**ri šetuckaju po serijalu! Odma bih ga se odreka i preša na ... hmm moramn se sjetit. Homosexualnost kod cura mi je i razumljiva, tolerirao bih je, no kod muških... jok! Pozdrav Neubermoralnog 77 Jako nazadno i konzervativno mišljenje koje nije nimalo trekki i još je diskriminirajuće.Ti zapravo govoriš samo ono što tebe privlači ti je normalno.
Uglavnom svatko ima pravo bit ono što želi.  kaze manekenka gdje je 90% stilista i modnih dizajnera su homoseksualci . meni je jako bolesna pomisao da neko hoce je... muskaca u g.... ako sam zbog toga konzerva neka sam Gle ta slika se ni meni ne sviđa... ali ju toleriram. Ako to nekome odogovara, a to radi privatno u svoja 4 zida i pritom nikome ne smeta... što to ima koga vrijeđat. Kažem sve dok je privatno meni ne smeta. Ono što meni smeta su one javne gay parade... mislim čemu se sad javno na ulici derat Ja sam gay i time se ponosim! Ok je, dobro za njega... ali čemu to naglašavati. To je isto kao da sad netko naglašava i hvali se ee Ja sam u jednom danu pohebao 5 žena... super za toga i kaj onda?
| uto 10 ožu, 2009 3:49 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
_Oz je napisao/la: Nije li Freud reko da je jedina stvar manje normalna od devijantnog seksa nikakav seks? I taj Freud je svašta govorio. Da su mu ga stavili u d**e vjerojatno nebi tako govorio! Hmm ... zapravo tko zna?! Bila bi ona bla...bla... ali...! 4/1 je napisao/la: kaze manekenka gdje je 90% stilista i modnih dizajnera su homoseksualci . To nije ralog da ne iznese svoje mišljenje i da je ono manje vrijedno od našega! Pozdrav Istospolne zajednice 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 ožu, 2009 5:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm... još niste ništa rekli o Georgeu Takeia (Sulu) koji se prošle godine oženio za svog partnera...
...koliko je godina skrivao svoju sexualnost i tek nakon nekoliko godina priznao da je gay i šokirao sve homofobne ljubitelje treka...
| uto 10 ožu, 2009 8:43 pm |
|
 |
|