| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Pitaj osoblje
Da, navodi se tamo gdje sam napisao. Koliko vidim sve si porihtao, normalno ispod tvog posta vidim gumbiće za email, msn, icq...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 ožu, 2009 2:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
ispod mog posta su gumbići za: profile, pm, msn, icq, yim, www ali ne za email, gdje ti to vidiš 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 09 ožu, 2009 2:19 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Probaj u općim postavkama profila staviti kod "Korisnici/e mi mogu slati e-mailove:" Da. Možda je to to...  Ili nije... 

|
| pon 09 ožu, 2009 2:23 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Rapavi je napisao/la: Probaj u općim postavkama profila staviti kod "Korisnici/e mi mogu slati e-mailove:" Da. Možda je to to...  imam sve yes 
|
| pon 09 ožu, 2009 2:24 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cviček je napisao/la: Da, navodi se tamo gdje sam napisao. Koliko vidim sve si porihtao, normalno ispod tvog posta vidim gumbiće za email, msn, icq... Ja kod Zvonka ne vidim gumbić "e-mail".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 09 ožu, 2009 2:26 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Aha... sad sam skužio što vas još mući.
Email ne mogu vidjeti svi, već se može koristiti PM, valjda da ne dođe i registrira se neki spamer i pokupi sve emailove...
E sad, od mogućnosti je
- da se dozvoli prikaz email adrese (osim ako u profilu ne promjeniš da se ne može)
- uključivanje slanja emaila preko foruma - tada dobiješ prozorčić sličan onome za slanje PMa, samo što se ne pošalje PM, nego se email preko forumskog emaila pošalje direktno korisniku.... Tu je opet opasnost da netko zaspama s emailom korisnike i da nam email dođe na crnu listu...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 ožu, 2009 2:50 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
El Zvonko je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Probaj u općim postavkama profila staviti kod "Korisnici/e mi mogu slati e-mailove:" Da. Možda je to to...  imam sve yes  ...ti ko da se spremaš otići s foruma, ili želiš da ti se šalju spamerski mailovi...
| pon 09 ožu, 2009 11:19 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Zasto na ovom forumu nema opcija "prijavi post" kao na nekim drugim forumima?
I zasto ne postoji brojac postova u shoutboxu?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 13 ožu, 2009 10:35 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Jedno pitanje. Čula sam da se nakon tisućitog posta, može mjenjati čin. Kako se to radi ? 
|
| pet 13 ožu, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Dizajniraš cin sama ili zamolis nekog, posaljes ga nama i mi ga stavimo, naravno mora biti u trek stilu... pod nama mislim na Cvicela ili meni...
| pet 13 ožu, 2009 10:53 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
MacGyver je napisao/la: Zasto na ovom forumu nema opcija "prijavi post" kao na nekim drugim forumima? Postoji. U gornjem desnom kutu posta (lijevo od gumba "citiraj" iliti "quote"), nalazi se trokut sa vrhom okrenutim prema dolje i uskličnikom unutar trokuta. Taj trokutić je zapravo gumbić "prijavi post".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 14 ožu, 2009 4:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
TerNek je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Zasto na ovom forumu nema opcija "prijavi post" kao na nekim drugim forumima? Postoji. U gornjem desnom kutu posta (lijevo od gumba "citiraj" iliti "quote"), nalazi se trokut sa vrhom okrenutim prema dolje i uskličnikom unutar trokuta. Taj trokutić je zapravo gumbić "prijavi post". ...kod mene je to drugačije... ...gore u desnom čošku imam Quote i Edit... ...a dolje desno su mi prijavi post i ostale sitnice...
| sub 14 ožu, 2009 8:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
[blink2]text[/blink2] kak da ovo napišem bez potrebe ulaženja u nečiji post ili ga quotam pa od tam c/p kodove??? kaj se tiče gore mailova pitao sam te to zato kaj npr. na fejsu dobiješ i temu i sadržaj poruke na mail tko ti je poslao a kod nas na forumu samo autora pa si ti misli  dok se ponovno ne ulogiraš 
|
| sub 14 ožu, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Hoćete li napraviti skin u stilu Dominija?
|
| sub 14 ožu, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
PrincMatias je napisao/la: Hoćete li napraviti skin u stilu Dominija? Da to bi mogao biti neki ljubičasti skin. Kardasijanski bi mogao biti žuti skin. A može i Orionski u nekoj nijansi zelene koja će se razlikovati od romulanskog. 
|
| sub 14 ožu, 2009 11:11 pm |
|
 |
|