|
Sada je: ned 23 kol, 2026 6:32 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Star Trek XI
no dobro kaj stalno uvlacite j***ni kanon u svaki topic ajde dosta vise o tome!!!! kad svi pogledamo film,onda cemo raspravljati dal valja,dal krsi/ne krsi kanon itd. moje misljenje o traileru:meni se film cini onak,malo da je izgubio car treka.vjerojatno je to zbog toga jer sam naviknuta na stariji izgled treka(TOS,TNG,itd.) bez nekih uber-cool-specijalnih efekata,ali necu suditi jer kaj znas,mozda mi se film i svidi na kraju.  prica je fora i to,samo me zanima dal ce se dobro razvijati.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 07 ožu, 2009 2:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Novi Star Trek trailer na njemačkom - LINK. Novi Star Trek trailer u TOS inačici - LINK.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 07 ožu, 2009 10:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Odlični su traileri.... mogu samo reći da ako ovo i me bude odličan ST film, bit će opčenito odličan SF film.... Trek u Star Wars stilu  Svaka čast onome tko se potrudio napraviti TOS verziju 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 08 ožu, 2009 1:11 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Taj koji je radio TOS verziju, mogao je barem koristiti nove efekte iz remasteriranog TOS-a. 
|
| ned 08 ožu, 2009 1:17 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Meni je baš fora taj TOS trailer... 

|
| ned 08 ožu, 2009 1:18 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
|
| ned 08 ožu, 2009 1:22 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni nije. S tim efektima izgleda glupasto. Da su koristili nove efekte, e onda bi to bilo super. Za "TOS" trailer su vjerojatno htjeli ostati dosljedni orginalnom TOSu, a ne ušminkanoj kopiji  Uglavnom, sviđa mi se večina stvari iz novog trailera, i željno očekujem film BTW, film izlazi za točno 3 mjeseca!!! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 08 ožu, 2009 1:25 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni nije. S tim efektima izgleda glupasto. Da su koristili nove efekte, e onda bi to bilo super. Ima odličnih scena u TOS-R-u, kao naprimjer ona supernova eksplozija, koja razara planet. Joj da pa ak tebi izgleda tako lose znaci da je svima savrsen... E da normalna ekipo iznad... Film bude bio zakon... svi ljudi koje ja smatram trekkijima se slazu s time i ja sam happy I da remasterirani TOS je smece samo pravi trekkiji znaju cijeniti orginal Cvicek 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 08 ožu, 2009 1:27 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: BTW, film izlazi za točno 3 mjeseca!!!  Nije li za dva mjeseca? 

|
| ned 08 ožu, 2009 1:28 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Joj da, za 2 mjeseca.... Još bolje! 
|
| ned 08 ožu, 2009 1:40 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Joj da, za 2 mjeseca.... Još bolje!  Za dva mjeseca? Pa to bi se isplatilo možda čak i pogledat.
| ned 08 ožu, 2009 1:43 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Miroslav je napisao/la: Novi Star Trek trailer u TOS inačici - LINK. Odlično 
| ned 08 ožu, 2009 11:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: BTW, film izlazi za točno 3 mjeseca!!!  Malo ranije - 7. svibnja. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 08 ožu, 2009 12:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Znam, već sam se ispravio, 2 mjeseca, jučer je bio 7.3. 
|
| ned 08 ožu, 2009 2:57 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Joj jos 2 mjeseca Ne mogu vice izdrzat, ubit ce me ovi traileri ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Ne mogu ih prestat gledat Jedva cekam 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 08 ožu, 2009 3:01 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|