| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Naj lik na Voyageru
Ant je napisao/la: stav je vazniji nego sto to ljudi obicno kuze. velika kolicina informacija prenosi se gestikulacijom, mimikom i slicno. tako da nije sve samo u izgledu, curin stav igra veliku ulogu i prije nego sto ona progovori.
ali moram reci da mi konkretno Sedma po tom pitanju i nije nesto. ti si lud( naravno, metafizički) .... kako ti nije nešto.... šta još treba... meni je ona genijalna
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 04 ožu, 2009 8:08 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
dašo je napisao/la: Ant je napisao/la: stav je vazniji nego sto to ljudi obicno kuze. velika kolicina informacija prenosi se gestikulacijom, mimikom i slicno. tako da nije sve samo u izgledu, curin stav igra veliku ulogu i prije nego sto ona progovori.
ali moram reci da mi konkretno Sedma po tom pitanju i nije nesto. ti si lud( naravno, metafizički) .... kako ti nije nešto.... šta još treba... meni je ona genijalna Po cemu? 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 04 ožu, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 04 ožu, 2009 10:01 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 04 ožu, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sedma od devet je prava mačka to se mora priznati.Što se tiče frajera i vrćenja oko malog prsta, prije bi rekla da cure to rade nego dečki. 
|
| sri 04 ožu, 2009 11:54 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
kaj fali 7/9? pametna je i seksi i bavi se astrometrijom 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 05 ožu, 2009 12:34 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
RAI'TARA je napisao/la: Sedma od devet je prava mačka to se mora priznati.Što se tiče frajera i vrćenja oko malog prsta, prije bi rekla da cure to rade nego dečki.  Ja moram reći da se u svakom pogledu slažem s ovim
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 05 ožu, 2009 1:04 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
alien she je napisao/la: kaj fali 7/9? pametna je i seksi i bavi se astrometrijom  ...perfect for meeeee...
| čet 05 ožu, 2009 2:46 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 02 ožu, 2009 9:05 pm Postovi: 36 Lokacija: Kašina
|
_________________ We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
|
| čet 05 ožu, 2009 8:01 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja bih da mi je 7/9 sestra. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 08 ožu, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hrčak je napisao/la: Ja bih da mi je 7/9 sestra.  Ni problem, imam hrpu MCU-a doma, par računala viška, nešto optike od IC pojačala... Nešto čemo uredit, bit ćeš ti pravi Borg, ovaj 7/9-1. Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 08 ožu, 2009 7:56 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Hvala. 
|
| ned 08 ožu, 2009 7:59 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Sovereign je napisao/la: i ak se ne mogu približit jednoj curi, to ne znači da se ne mogu ostalih deset  To je rečenica iz filma Love Wrecked!  lik koji to kaže se nabacuje curama i svaka mu opali šamar. Ugl,zar sam ja jedina koju 7/9 nadasve živcira? Dobro,nije ni do koljena Neelixu po tome,ali svejedno...
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 08 ožu, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Možda nisi jedina ali si rjetka biljka! Ak zanemarimo fizićke attr... u drugarce 7/9 , što je dečima prilično teško, a curama sad.. hmm..neznam, lik je odlično odrađen. Mislim da za onako "dominantan "lik nisu mogli stavit neku "manje zgodnu" jednostavno nebi odgovarali tipi lika, karakteru... Pozdrav P.S. Tko se tuče taj se voli !  ti i Sov ste mi sumljivi!

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 08 ožu, 2009 8:10 pm |
|
 |
|
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ugl,zar sam ja jedina koju 7/9 nadasve živcira? Kak možeš tako nešto reći. Onaj njen pogled  Podsjeća me na mene. Mir'Na Riker je napisao/la: Dobro,nije ni do koljena Neelixu po tome,ali svejedno... E dosta!  Krivi topic.
|
| ned 08 ožu, 2009 8:19 pm |
|
 |
|