| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Naj lik na Voyageru
Jel ima ijedna muška osoba koja voli 7/9 zbog nečeg drugog osim njenih fizičkih atributa? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 03 ožu, 2009 10:18 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ja je volim zato što je drugačija od ostalih... sposobna je za mnogo vise od onog što joj se dopušta.... inteligentna je pametna, sposobna, elokventna, ima znanje tisuća vrsta...a i fizički joj atributi ne smetaju... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 03 ožu, 2009 10:20 am |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Čini se da ima. 
|
| uto 03 ožu, 2009 10:23 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Hrčak je napisao/la: Čini se da ima.  Ah Hrčkice i ti svemu vjeruješ. To Dašo samo kaže kako bi se vašem spolu više svidio... kako bi se pak povečala mogučnost da se što više približi gačicama i grudnjaku. Kaj ne poznaješ mušku filozofiju? 
| uto 03 ožu, 2009 11:29 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Suikotreki je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Čini se da ima.  Ah Hrčkice i ti svemu vjeruješ. To Dašo samo kaže kako bi se vašem spolu više svidio... kako bi se pak povečala mogučnost da se što više približi gačicama i grudnjaku. Kaj ne poznaješ mušku filozofiju?  Ti ocito ne znas Dasu, ne bi vjerovo al njemu je kod nekog lika u treku treba i nesto vise da bi mu se svidio... Kapiras?
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 03 ožu, 2009 11:30 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ted;DeA je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Čini se da ima.  Ah Hrčkice i ti svemu vjeruješ. To Dašo samo kaže kako bi se vašem spolu više svidio... kako bi se pak povečala mogučnost da se što više približi gačicama i grudnjaku. Kaj ne poznaješ mušku filozofiju?  Ti ocito ne znas Dasu, ne bi vjerovo al njemu je kod nekog lika u treku treba i nesto vise da bi mu se svidio... Kapiras? A očito Dašo onda nije svakodnevni muškarac? Ili odlično vara cijeli ženski spol? U svakom slučaju jedinstven je. 
| uto 03 ožu, 2009 11:34 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sedma od devet je i meni odličan lik. Jedan od najboljih likova u star treku općenito.
|
| uto 03 ožu, 2009 3:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hrčak je napisao/la: Jel ima ijedna muška osoba koja voli 7/9 zbog nečeg drugog osim njenih fizičkih atributa?  of kors 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 03 ožu, 2009 4:43 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 03 ožu, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
|
Suikotreki je napisao/la: Kaj ne poznaješ mušku filozofiju?  Postoje muškarci koji su prerasli tu "mušku filozofiju". 
|
| uto 03 ožu, 2009 6:56 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Koji, da mi ih je vidit?! Aaa... misliš na gay! Ti vjerojatno, njima je Indijanac cool! (napisao sam kako je većina dolazila po Trek serijale) Pozdrav Da mi je biti Borg 7/10

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 03 ožu, 2009 7:23 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Suikotreki je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Ah Hrčkice i ti svemu vjeruješ. To Dašo samo kaže kako bi se vašem spolu više svidio... kako bi se pak povečala mogučnost da se što više približi gačicama i grudnjaku. Kaj ne poznaješ mušku filozofiju?  A očito Dašo onda nije svakodnevni muškarac? Ili odlično vara cijeli ženski spol? U svakom slučaju jedinstven je.  A mislim i nisam tako drugačiji.... postoji vise načina da ti se netko svidi... ono što te odmah privuče prema curi je njen izgled.... mislim ne jel prelijepa ili sta ti ja znam....(i to  ) nego da nije poderana, puna pircinga, smrdi.... a onda imas da ti se svidi cura prvi put kad progovori...svidi ti se njen stav, njene ideje, njeno razmišljanje.... njen duh i osobnost... pošto sam bio premali da me se u početku sedma svidi kao nesto vise od komada mesa  sad sam to prerasto... kao što većina preraste onu fazu da je osoba koju voli prelijepa.... mislim... ona je njemu dalje prelijepa... samo što tu lijepotu počnu nadopunjavat dublje, važnije stvari.... eto, nadam se da nisam bas puno drugačiji od ostatka krmetara... a mislim da je puno vise muškaraca nadišlo tu filozofiju nego što nam se priznaje... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 03 ožu, 2009 7:25 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
A vidi ti tu pozu... tiu zenstvenost...ah KATA je cuuuukrana ko bombon 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 03 ožu, 2009 8:03 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
dašo je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Ah Hrčkice i ti svemu vjeruješ. To Dašo samo kaže kako bi se vašem spolu više svidio... kako bi se pak povečala mogučnost da se što više približi gačicama i grudnjaku. Kaj ne poznaješ mušku filozofiju?  A očito Dašo onda nije svakodnevni muškarac? Ili odlično vara cijeli ženski spol? U svakom slučaju jedinstven je.  A mislim i nisam tako drugačiji.... postoji vise načina da ti se netko svidi... ono što te odmah privuče prema curi je njen izgled.... mislim ne jel prelijepa ili sta ti ja znam....(i to  ) nego da nije poderana, puna pircinga, smrdi.... a onda imas da ti se svidi cura prvi put kad progovori...svidi ti se njen stav, njene ideje, njeno razmišljanje.... njen duh i osobnost... pošto sam bio premali da me se u početku sedma svidi kao nesto vise od komada mesa  sad sam to prerasto... kao što većina preraste onu fazu da je osoba koju voli prelijepa.... mislim... ona je njemu dalje prelijepa... samo što tu lijepotu počnu nadopunjavat dublje, važnije stvari.... eto, nadam se da nisam bas puno drugačiji od ostatka krmetara... a mislim da je puno vise muškaraca nadišlo tu filozofiju nego što nam se priznaje...  Uuu dašo pa ti si pravi romantičar. Mislim da naravno da tu ima još puno stvari ulogu osim samog golog izgleda. Tu se definitivno slažem.
| uto 03 ožu, 2009 8:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
stav je vazniji nego sto to ljudi obicno kuze. velika kolicina informacija prenosi se gestikulacijom, mimikom i slicno. tako da nije sve samo u izgledu, curin stav igra veliku ulogu i prije nego sto ona progovori.
ali moram reci da mi konkretno Sedma po tom pitanju i nije nesto.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 04 ožu, 2009 10:29 am |
|
 |
|