Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
Re: Rušenje kanona!
Ma da se netko popne na trepavice, da skoči u Marijanovu brazdu, da se objesi na Himalaji... ja svejedno ne bi priznao ENT pod Trek. Za mene dok sam živ neće bit ENT Trek i točka. A sad neka svatko misli tko god šta želi... ima pravo na to.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
T'Grel je napisao/la:
Ma da se netko popne na trepavice, da skoči u Marijanovu brazdu, da se objesi na Himalaji... ja svejedno ne bi priznao ENT pod Trek. Za mene dok sam živ neće bit ENT Trek i točka. A sad neka svatko misli tko god šta želi... ima pravo na to.
Tebi savjetujem da pogledaš ENT i sve će ti bit jasno. To o njegovom kršenju kanona su gluposti. I sve sam pobila argumentima.
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
Ovako iman jedan prijedlog ako može!
Cure, TDA, RAI ... a i dečki. Svi smo mi tu radi Trekeri , koliko vidim. Drago mi čuti da zdušno branite svoje stavove no to nije razlog da to sve skupa ode u svađu i kamo ne treba. Svkko ima svoju omiljenu seriju ST serijala, netko oli ovu neto onu, neko više drži do kanona netko manje no sve nas veže isto a to je da volim ST serial i sve što ide stim. Vidim da imate energije u izobilju... neke znam od ranije , neke pokušavam upoznati, hajmo tu golemu energiju i ljubav prema ST-u usmjeriti na nešto konstruktivnije. Ajmo raspraviti mnoge teme koje su vezne na razne vrste, događaje, osobe...u serijalu. Znam da će netko reći "pa to je 100 put raspravljano", vjerujte mi da baš i nije tako. Bio sam pripramao nešto o Borgu i o Dominiju i pregledavajući našu SF scenu (Trek) vidjeh da je to toliko loše obrađeno da je govo za nevjerovati. Ali zato svađa oko kanona , ENTa ima ko u priči... dobro treba se mali i ispucat. No čini mi se da ste svi pomalo umorni od toga.
Pozvam vas da otvorimo neku temu, s pripremom, o nekoj vrsti, događaju, oružjima, liku.... ima toga već je nešto i naotvarano i da se ta energija tako "topi"
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
RAI'TARA je napisao/la:
Tebi savjetujem da pogledaš ENT i sve će ti bit jasno. To o njegovom kršenju kanona su gluposti. I sve sam pobila argumentima.
Ništa se ti ne brini, pogledat ću jednom taj kvazitrek. Argumentima? Nisam baš vidio te arugmente.
@buco, mi se ne svađamo, mi samo razmijenjujemo drugačije mišljenja.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
T'Grel je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Ništa se ti ne brini, pogledat ću jednom taj kvazitrek. Argumentima? Nisam baš vidio te arugmente.
@buco, mi se ne svađamo, mi samo razmijenjujemo drugačije mišljenja.
Imaš ih na drugoj temi. Odnosno pobila sam argumentima sve ono što se zamjera ENT-u kao rušenje kanona. Možda si primjetio, ali ja volim kanon i doljednost, mrzim kršenje kanona. Da ENT doista krši kanon i meni bi bio glup ( kap što mi je glup novi film ). Ali ja volim ENT, stoga, on ne krši kanon. Između ostalog Kirkov Enterprise u ENT-u je isti kao u TOS-u.
_Oz je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Evo zadnja scena zadnje epizode ENT-a.
Hvala najljepša, ali tu abominaciju od zadnje epizode nitko normalan ne smatra kanonom.
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
T'Grel je napisao/la:
...naravno da je to tvoje pravo i nitko ti to ne osporava... ...no ponavljaš se iz posta u post... ...a tvoje nepriznavanje treka je više stvar inata nego objektivnog sagledavanja situacije kakva zapravo je...
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
RAI'TARA je napisao/la:
Možda si primjetio, ali ja volim kanon i doljednost, mrzim kršenje kanona. Da ENT doista krši kanon i meni bi bio glup ( kap što mi je glup novi film ). Ali ja volim ENT, stoga, on ne krši kanon.
Prosvijetlila si nas... Nismo već dugo ovo pročitali.
I ako sam dobro shvatio tvoju definiciju, ono što ti voliš ne krši kanon... a ono što ne voliš ga krši?
T'Rapavi je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Možda si primjetio, ali ja volim kanon i doljednost, mrzim kršenje kanona. Da ENT doista krši kanon i meni bi bio glup ( kap što mi je glup novi film ). Ali ja volim ENT, stoga, on ne krši kanon.
Prosvijetlila si nas... Nismo već dugo ovo pročitali.
I ako sam dobro shvatio tvoju definiciju, ono što ti voliš ne krši kanon... a ono što ne voliš ga krši?
Ne izvrći moje riječi. Rekla sam da volim kanon i dosljednost. Tako da ENT doista krši kanon, bio bi i meni glup i odbojan. Ali meni se sviđa, baš zato jer ne krši kanon.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ne izvrćem ja ništa... Napisala si: Ali ja volim ENT, stoga, on ne krši kanon.
T'Rapavi je napisao/la:
Ne izvrćem ja ništa... Napisala si: Ali ja volim ENT, stoga, on ne krši kanon.
Dakle voliš ga, stoga, on ne krši kanon...
Da ENT krši kanon nebi ga voljela i bio bi mi iritantan jednako kao novi film ( koji mi je iritantan samo zato jer krši kanon ). A ENT volim, pa prema tome u njemu nema kršenja kanona, jer da ima bio bi mi glup.
Ako to ne možeš shvatiti mogu ti objasniti slikovito. Ako je kršenje kanona nešto gorko, a poštivanje nešto slatko, a ja recimo ne podnosim gorko. Ako mi se okus ENT-a sviđa, logičan zaključak je da mu je okus sladak.
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
RAI'TARA je napisao/la:
Ne već, to je pojednostavljena verzija za one koji sporo shvaćaju.
Ma nije ovo bilo potrebno, toliko si vec puta napisala jedno te isto da su i najgluplji shvatili sta si htjela rec
Ali moram priznat, zanimljiv prikaz kanona preko gorkog i slatkog
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Dejanira je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Ne već, to je pojednostavljena verzija za one koji sporo shvaćaju.
Ma nije ovo bilo potrebno, toliko si vec puta napisala jedno te isto da su i najgluplji shvatili sta si htjela rec
Ali moram priznat, zanimljiv prikaz kanona preko gorkog i slatkog
Pa slikovito. Djeluje zar ne. I najgluplji bi tako shvatili.
RAI'TARA je napisao/la:
Ako to ne možeš shvatiti mogu ti objasniti slikovito. Ako je kršenje kanona nešto gorko, a poštivanje nešto slatko, a ja recimo ne podnosim gorko. Ako mi se okus ENT-a sviđa, logičan zaključak je da mu je okus sladak.
Samo za mene, joj hvala ti...
Ček, sada ako sam dobro shvatio... čokolada npr. je kanon, a grejp je kršenje kanona?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.