|
Sada je: pet 11 ruj, 2026 4:50 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Snovi
OK noćaš sam imao fakat čudan san - uglavnom se radi o udruzi (sad je i na mene prešla ta zaraza snova o udruzi )
Dakle, ja sam došao u udrugu i sve je bilo nekako drugačije (prostor se nije promijenio, ali ljudi da ), i bila je nekakva skupština u udruzi. Za stolom su sjedili El Zvonko, Teddea, alien she, Suikotreki, T'Rapavi, Dašo i još neki novi članovi (uglavnom ljudi s foruma). I tako ja ulazim i čudim se gdje su Cviček, Leo (Shadowmaster), Ternek, Ant, Tihana (Zmajchek) i Maša (Dejanira) Poslije mi je rekao El Zvonko da sjednem na čelo stola. OK, sad je meni bilo to jako čudno , ali sam ipak sjeo, pa sam onak zbunjen pitao gdje su ostali. I počeli su mi objašnjavat šta im se desilo, a ja sam bio Uglavnom Leo je ponovno pao zadnji ispit i propio se, Cviček se odselio u SAD, Ternek se vratio na posao i nema više vremena dolazit, Tihana je se nekaj zakačila sa Teddeom i podnijela ostavku (to mi je bilo najsmješnije ), Maša je otišla natrag u Vinkovce, Ant je isto dao ostavku, jer je rekao da nema više stare udruge i članova (da se raspala udruga). Onda me El Zvonko pitao, jer želim bit predsjednik i izvest udrugu iz krize, a ja nisam mogao vjerovat , onda je on nastavio i rekao da će ostat tajnik, a da će Dašo bit potpredsjednik. Pošto nisam htio ljude još više razočarat, onda sam rekao da prihvaćam da postanem predsjednik i da neću dopustit da se udruga raspadne, i da ću probat pozvat stare članove natrag (mislim na ove kojih nije bilo) te sam se odjednom probudio. Iskreno se nadam da se ovaj san neće ostvarit, jer bi to bilo katastrofalno
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 01 ožu, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Sovereign je napisao/la: Iskreno se nadam da se ovaj san neće ostvarit, jer bi to bilo katastrofalno Definitivno, ako bi netko bio/mogao biti predsjednik, to sam ja. Ludih li snova... 

|
| pon 02 ožu, 2009 3:26 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
to su bas snovi.... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 02 ožu, 2009 1:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
@Sovereign, predobar san ja se nikad tako detalja ne sječam uglavnom mogao bi se taj tvoj san i ostvariti, se sječaš da smo pričali "udruga za 5 godina" 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 02 ožu, 2009 1:29 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Lutam ja Zagrebom, svijet me čudno gleda. Ja se previše ne osvrćem za njima, što ima veze što ličim na Borga? Tražim ja sjedište jedne udruge, lutam, pitam a puk se pravi ka nikad za to nije čuja. Čudno mislin se ja?! Nakon gotovo cjelodnevnog lutanja nađem ja tu zgradu. Na njenom vrhu jedna velika sala a na vradima pise Udruga STa. Uđem ja unutra kad tamo sjedi naš Presdsjednik i pije kavu. Mislim se pa nije moguće da se on učlanija ? Pođem ja do njega i predstavim se, znate već "Wa are the..." Čudno me pogleda i kaže , znam , čuo sam za takve! Nego zašto ste doši? Da vidim kako je to... otkud van tolika prostorija zar niste bili u nekoj...? Pa nismo, odkle van to? Oduvijek smo bili u Banskim dvorima! Popih ja kavicu s predsjednikom, pozdravin se fino, izđem iz "dvora" te odoh do najbliže kocke, vrijeme je za ručak.... A onda me probudija alarm na mobitelu. Pozdrav Sanjao sam noćaš....

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 02 ožu, 2009 3:34 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
El Zvonko je napisao/la: @Sovereign, predobar san ja se nikad tako detalja ne sječam uglavnom mogao bi se taj tvoj san i ostvariti, se sječaš da smo pričali "udruga za 5 godina"  Da znam da smo raspravljali o tome, ali ja bih htio da sve ostane ko sad, ili još više da postane još bolje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 02 ožu, 2009 4:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...đizus aj se meni sve motalo po snovima... ...nešto je bilo s forumašima, no ne sjećam se dobro što...
...samo znam daje sisterka izazvala požar u svojoj sobi...
| uto 03 ožu, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sjetio sam se jednog davnog sna koji sam sanjao jos dok sam iso u srednju no nije mi nikako imao smisla, no osto mi je u totalnom pamcenju. Tog sna sam se sjetio dok sam se jednom tako vozio u tramvaju, no to je tako davno bilo da bas sve detalje neznam no sanjo sam ga negdje nakon sto smo snimili onaj prvi film amaterski trek. Sanjo sam kako ce jednog dana Martins postati poznati Hollywoodski producent i da cu ga ja jednom zvati, a da mi se on nece htjeti javiti jer je on kakti sada poznat a ja sam kao obicni hrvat koji ga uopce ne zanima. Da ce se kao nesto između dogoditi i da mi vise necemo biti best frendovi. I tak sanjam kako ja njega zovem u dalekoj budučnosti i brijem si kako se to moglo dogoditi da mi se on nece javiti na telefon, jel tada kad sam sanjo taj san kad god sam ga nazvao uvjek se on javio, cak je uspio preduhitrit starce da se on prvi uvjek javi... Danas kad se sjetim tog sna totalno se naježim.... 
| uto 03 ožu, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Shadowmaster je napisao/la: Sjetio sam se jednog davnog sna koji sam sanjao jos dok sam iso u srednju no nije mi nikako imao smisla, no osto mi je u totalnom pamcenju. Tog sna sam se sjetio dok sam se jednom tako vozio u tramvaju, no to je tako davno bilo da bas sve detalje neznam no sanjo sam ga negdje nakon sto smo snimili onaj prvi film amaterski trek. Sanjo sam kako ce jednog dana Martins postati poznati Hollywoodski producent i da cu ga ja jednom zvati, a da mi se on nece htjeti javiti jer je on kakti sada poznat a ja sam kao obicni hrvat koji ga uopce ne zanima. Da ce se kao nesto između dogoditi i da mi vise necemo biti best frendovi. I tak sanjam kako ja njega zovem u dalekoj budučnosti i brijem si kako se to moglo dogoditi da mi se on nece javiti na telefon, jel tada kad sam sanjo taj san kad god sam ga nazvao uvjek se on javio, cak je uspio preduhitrit starce da se on prvi uvjek javi... Danas kad se sjetim tog sna totalno se naježim....  Ovo ti je jako zanimljiv i meni pomalo smiješan san Shadowmastere Uglavnom nemoraš se previše čudit zašto je bio baš takav, jer se obično u snovima događaju suprotnosti od stvari u javi, no ima i nekih iznimaka To s filmom i Martinisovim zvanjem ti se pomiješalo, i situacija je bila suprotna od stvarne (dobro ovo za filmskog producenta je fikcija).

|
| uto 03 ožu, 2009 4:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
To je san koji sam sanjao prije negdje 7 - 8 godina...
| uto 03 ožu, 2009 6:50 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Opet sam imao noćas čudan san i uglavnom ide ovako:
Sjećam se da sam negdje po noći, na stanici u Vukovarskoj ušao u tramvaj i krenuo prema Žitnjaku. Sjeo sam na stolicu i tamo mi je prišla neka debela i ružna cura i pitala me jesam li ja Sovereign s foruma. Ja sam rekao da jesam i pitao zašto, a ona je meni na to rekla da je ona RAI'TARA (sry RAI'TARA, ovo nije uvreda nego je san). Ja sam se čudio kako je to moguće , jer je rekla da je manekenka i pitao sam je zakaj je lagala te joj pričao svakave gluposti i vrijeđao ju Nakon toga kad smo izašli iz tramvaja ona je otišla na drugu stranu žestoku uvrijeđena, a ja sam krenuo svojim putem i razmišljao jel to moguće i istina kaj sam vidio Prolazeći preko nekog školskog igrališta ispred mene je došla ta debela RAI'TARA sa još neka 4 lika koji su držali lance u ruci i gledali u men koda će me ubit , a ja sam onda i nju i njih pitao kaj se događa i otkud su se stvorili. RAI'TARA je na to rekla da ću dobit batina, jer sam ju vrijeđao. Isprva sam malo ustuknuo, ali sam poslije skinuo svojih lanac s hlača (uvijek ga nosim kad idem van - ipak sam rocker/metalac ) i rekao im da se samo probaju približit. Tada se RAI'TARA pomaknula u stranu, a ovi su krenuli na mene. Prvi koji mi je došao, opalio sam ga svom snagom po faci lancem i vidio kak frajer pad na pod, krv šiklja i zbue po podu - prestrašno Kad je RAI'TARA vidla kaj se dogodilo, pobjegla je glavom bez obzira skup sa još jednim likom, a dvojica su ostal i ponovno krenula prema meni što mi je bilo čudno (obično bi u stvarnoj situaciju svi pobjegli) Ovaj put sam i ja počeo bježat, našao svoj bicikl (ne znam od kud se stvorio ) sjeo na njega i počeo uzašno brzo vozit, ali sam na nesreću kasnije vidio da i oni imaju bicikle te da su krenuli za mnom. Nakon nekog vremena vožnje došao sam na rub šume i mislio si sad ću uspjet im pobjeć sto posto te sam ušao u šumu, a oni za mnom. Bio je mrkli mrak i jedva da sam vidio obrise drveća, ali sam svejedno dobro vozio i brzo (što je u i inače istina ) Prošavši jedno kilometar, dva počeo sam se spuštati niz veliku nizbrdicu, i malo sam bio skeptičan da ću se raspasti, ali svejedno sam nastavio. Nisam vidio više ovu dvojicu iza te me prošao strah, ali kad sam probo malo zakočit da usporim skužio sam da mi kočnice ne rade (a spuštao sam se već jedno dobrih 5 min) Počela me sve više hvatat panika pa sam stalno stiskao kočnice i tako je odjednaput proradila samo prednja kočnica što je bilo kobno. Odmah sam pomislio da sam mrtav i da mi nema spasa, jer sam napravio par salta s biciklom i odletio jedno deset metara u vis, ali me spasilo to što sam naposljetku upao u neko jezero. Isplivao sam na površinu i skužio da još uvijek držim bicikl u ruci te sam odlučio počet plivat natrag do obale. Uvidjevši da obla s koje sam opao je stijena od nekih 20-ak metara, krenuo sam plivat prema drugoj obali držeći još uvijek bicikl u ruci (ne znam zašto sam ga išao vući za sobom uopće) Nakon neke 2 min plivanja vidio sam ovu dvojicu, kako isto kao i ja naglavce padaju u jezero Opet me uhvatila panika i sad sam još brže počeo plivat (skup sa biciklom ). Kad sam se okrenuo da vidim kolko sam udaljen od tih likova ugledao sam kako je najedanput izronila nekakva ogromna ribetina i pojela jednog od njih te sam se sad fakat žestoko us**o i počeo još brže plivat. Srećom sam napokon doplivao do obale, ponovno sjeo na bicikl i počeo žestoko pedalirat. Puteljak koji me vodio od jezera doveo me do nekakvog starog dvorca te mi je odmah bilo lakše Opet su mi kočnice zakazale te sam se zbog prevelike brzine zabio u vrata od dvorca i strovalio na pod. Neko vrijeme sam bio u nesvijesti te sam se kasnije probudio u mekanom i toplom krevetu, u dvorcu i opet sam odahnuo - bio sam napokon na sigurnom Iako nisam znao kao sam dospio u dvorac bio sam sretan Pogledao sam oko sebe i spazio svoj bicikl naslonjen na zidu sa spiganim prednjim kotačem i grohotom sam se nasmijao Poslije sam opet bezbrižno zaspao. Kad sam se probudio ujutro vidio sam da mi je na stoliću netko ostavio doručak, ali se nisam previše obazirao te sam jednostavno otišao do prozora i pogledao van. Bilo je lijepo sunčano i malo dalje se vidjelo jezero koje sam preplivao. Srećom sam kod prozora našao mali dalekozor te sam njime pogledao na jezero i ugledao prekrasnu curu sa dugom plavom kosom koja joj je sezala do stražnijce i plavom haljinom , kako stoji u čamcu i peca ribe. Odmah sam se sjetio one čudovišne ribe od sinoć te sam istrčao van iz dvorca da upozorim curu o njoj. Trčeći prema jezeru ugledao sam kako curu ribetina ruši iz čamca te se prestrapio (pomislio sam da bi mi život bio totalno uništen kad je ne bi uspio spasit ). Srećom ona je bila dovoljno brza i isplivala na obalu, a ja sam ju dotrčeći do nje upitao da li je dobro. Odgovorila mi je da jest i pao mi je kamen sa srca. Otišli smo natrag u dvorac te mi je rekla da je to čudovište već odavno u jezeru i da nitko ništa ne poduzima da ga se ukloni. Pitao sam ju jel ima auto i ona je rekla da ima te me odela do garaže. Imala je srebrni Mercedes 190D (ne znam kak se uopće sjećam toga ). Sjeo sam u njega pozdravio je i zaputio se u grad. Pošto sam morao ići preko brda u grad vidio sam da je jezero ogromno i čudio se kako sam ga tak brzo preplivao i to još sa biciklom u ruci U grdu sam kupio C4 eksploziv kolko se sjećam i kad sam se vratio u dvorac namontirao sam ga na harpun. Cura me pitala zašto to radim, a ja sam joj rekao da se ne brine i da ću ubit čudovište. Ona je rekla da će mi pomoć, a ja sa joj rekao da samo stoji na obali i da mi kaže kad izroni iz jezera. Kasnije sam izašao van, ušao u čamac, otišao malo dalje od obale i promatrao od kud će izać čudovište. Nakon minute čekanja osjetio sam tvrd udarac u trup čamca koji me odbacio par metara od njega u jezero Vidio sam da mi nema druge te sam brzo otplivao natrag do čamca, ušao u njega i ugledao da je čudovište izronilo i razjapilo usta. Uzeo sam harpun u ruke, čekao da mi se približi na par metara, te ga pogodio ravno u utrobu (još se sjećam da sam rekao nešto tipa ''Jedi ovo ribetino glupa!'' ). Pogodivši ga u utrobu detonirao sam plastični eksploziv i raznesao ribetinu u zrak Eksplozija je bila tolko jaka da sam opet odletio s čamca u jezero Kad sam se vratio na obalu cura me dočekala i zahvalila mi se te smo se već približili ko da ćemo se zbarit, ali sam se onda nažalost probudio (opet kad treba doć najbolji trenutak)

|
| čet 05 ožu, 2009 1:13 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mislim da te to progone ona 2 posta od RAI`TARE s kojima te pretekla. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 05 ožu, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| čet 05 ožu, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
san je presmijesan evo specijalno za tebe pogledala sam kaj to znaci*preuzeto sa sanjarice  * JEZERO Mirno jezero - očekuje vas sretna ljubavna veza  . Uzburkano jezero - uskoro tvoj uspjeh. Bistro jezero - nasljedstvo. Mutno - zlo i gubitak. Plivati u jezeru - uspjeh. DVORAC Dvorac - poseban izdatak. Vidjeti dvorac - mučit će vas neostvarene nade i čežnje. Biti u dvorcu - imat ćete iznenadne velike troškove ali dobit ćete pomoć od prijatelja. DJEVOJKA Vidjeti djevojku - veselje. Lijepa djevojka - očekuju vas veliki troškovi  *jao*. *zakljucak:pazi kak raspolazes s novcem 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 05 ožu, 2009 9:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Duguje lovu.. 
| pet 06 ožu, 2009 3:59 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|