|
Sada je: čet 20 kol, 2026 9:15 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Rušenje kanona!
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 01 ožu, 2009 7:00 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
|
| ned 01 ožu, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Bog Lore!!! Drago mi te vidit tu! Vidjeh da si u điru.. pa... Pozdrav Lost in space 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 01 ožu, 2009 7:07 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Sad ispada kao da će Abrams režirat novu ST seriju...
| ned 01 ožu, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Sad ispada kao da će Abrams režirat novu ST seriju... On je režirao taj film, početak novog svemira, koji on pokušava stvorit. Ako film uspije, taj svemir će se proširiti filmom i serijom.
|
| ned 01 ožu, 2009 7:54 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Ako film uspije, taj svemir će se proširiti filmom i serijom. Iz tvojih usta u Božje uši.
|
| ned 01 ožu, 2009 8:38 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
RAI'TARA je napisao/la: Alokin je napisao/la: Sad ispada kao da će Abrams režirat novu ST seriju... On je režirao taj film, početak novog svemira, koji on pokušava stvorit. Ako film uspije, taj svemir će se proširiti filmom i serijom.Svi mi želimo da ST-u ostane onaj stari feeling, ali budimo realni, sve stvari su kroz godine već viđene i vrijeme je da se krene dalje, s novim ljudima i idejama.
| ned 01 ožu, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Nije mi jasno kak mozete tolko hvalit Genea... mislim ok je to kaj je on stvorio ST, al taj covjek je bio bolesnik, trazio je Nimoya da kleci pred njim i zove ga gospodaru, a vjerojatno mu to nije bilo jedino, al za ovo s Nimoyem sam cuo...
Nisam htio spominjat to, al fakat mi ide na zivce kak ljudi tu hvale Genea, koji nije bio ni blizu ljudima kakve opisuje u seriji... govori jedno a radi suprotno
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 01 ožu, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
otkud ti ta informacija? 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 01 ožu, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
alien she je napisao/la: otkud ti ta informacija?  Nisam stoposto siguran, ali mislim da je to Shatner napisao u svojoj autobiografiji
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 01 ožu, 2009 10:05 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Gene je inače bio narkić, kurviš i pl  jator, i općenito, iako je on tvorac Treka, najmanje volim TOS, ali ne dopuštam da moje osobne preferencije utječu na vrijednost TOS-a, jer je to serija koja je utabala put svim ostalim Trek serijama.
| ned 01 ožu, 2009 10:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Alokin je napisao/la: Gene je inače bio narkić, kurviš i pl  jator, i općenito, iako je on tvorac Treka, najmanje volim TOS, ali ne dopuštam da moje osobne preferencije utječu na vrijednost TOS-a, jer je to serija koja je utabala put svim ostalim Trek serijama. Ja ne umanjujem vrijednost TOSa, nego Genea
|
| ned 01 ožu, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
MacGyver je napisao/la: Ja ne umanjujem vrijednost TOSa, nego Genea I ja također, ali ono je bio osvrt na pljuvanje pojedinaca po serijama jer im se neki serijali zbog nečeg ne sviđaju i koji silom pokušavaju drugima nametnut svoje mišljenje...
| ned 01 ožu, 2009 10:56 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Totalno se slažem s Ant-om...i to bi bilo to
| ned 01 ožu, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Alokin je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Alokin je napisao/la: Sad ispada kao da će Abrams režirat novu ST seriju... On je režirao taj film, početak novog svemira, koji on pokušava stvorit. Ako film uspije, taj svemir će se proširiti filmom i serijom.Svi mi želimo da ST-u ostane onaj stari feeling, ali budimo realni, sve stvari su kroz godine već viđene i vrijeme je da se krene dalje, s novim ljudima i idejama. Briga mene za Feeling, mogu oni što se mene tiče, napravit seriju ili film gdje je federacija u rasulu i pred raspadom. Ali samo da se drži kanona odnosno dosljednosti, odnosno da se radnjom nadovezuje na ono što već postoji. Ali ovaj film to ne radi, on nije nastavak postojećeg star trek svemira i to mi jako smeta.
|
| ned 01 ožu, 2009 11:41 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|