|
Sada je: čet 20 kol, 2026 10:47 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Rušenje kanona!
Jeez... ova tema me podsjeća na Prvi Crkveni raskol, 1045. godine. Stalno njorgate o rušenju kanona i ne-rušenju, a svi ste gledali ENT i svi ćete gledat ST XI. Pa ja se onda nebih bavio nečim što me ne zanima na vašem mjestu...
| čet 26 vel, 2009 12:17 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Jeez... ova tema me podsjeća na Prvi Crkveni raskol, 1045. godine. Stalno njorgate o rušenju kanona i ne-rušenju, a svi ste gledali ENT i svi ćete gledat ST XI. Pa ja se onda nebih bavio nečim što me ne zanima na vašem mjestu... Ja neću gledati novi film jer za razliku od ENT-a, on ruši kanon. 
|
| čet 26 vel, 2009 12:21 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ma nećeš vraga... gledat ćeš ga, pa ćeš tek onda odlučit je li kanon ili nije...
| čet 26 vel, 2009 12:23 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Ma nećeš vraga... gledat ćeš ga, pa ćeš tek onda odlučit je li kanon ili nije... Neću jer je već potvrđeno da re-boota kanon. 
|
| čet 26 vel, 2009 12:26 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Kad bih ja vjerovao svakoj "potvrdi" s neta... A zašto onda postoji tema s vijestima o ST XI na forumu ako to nije ST??
| čet 26 vel, 2009 12:32 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Potvrdili su oni koji su radili na filmu. Kao i oni koji su premjerno pogledali nekoliko scena.
Dovoljno je vidjeti trailer i jasno je da ruši cijeli TOS. 
|
| čet 26 vel, 2009 12:34 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Dok god ima toliko Treka u sebi: i likove, i rase, i brodove, za mene je Trek. A ti budi ](./images/smilies/eusa_wall.gif) To je tvoje pravo...
| čet 26 vel, 2009 12:42 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Alokin je napisao/la: Dok god ima toliko Treka u sebi: i likove, i rase, i brodove, za mene je Trek. A ti budi ](./images/smilies/eusa_wall.gif) To je tvoje pravo... Meni je važna i dosljednost, odnosno kanon ili se ne mogu uživit. 
|
| čet 26 vel, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Vidim da se držiš tog kanona ko pijan plota, pa se neću više ni trudit... sve mora bit full kanon... bla, bla...
| čet 26 vel, 2009 1:02 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Evo nekoliko novih citata o filmu, jasno je koliko ruši kanon, i koliko su onome koji je radio na filmu zapravo važni fanovi i kanon.
''We made this film not for Trekkies but for future fans of Star Trek. The studio wanted to give the film a fresh start and I was originally brought in as a producer, but upon reading the script, I saw so much potential and possibility that the original had failed to realize due to technological constraints so I got very greedy and I decided to direct it myself.''
''I began watching the original series pretty feverishly cause I knew I only had a limited amount of time to prepare for the role and after getting half way through the first and second season I wasn’t doing myself any favors by trying to pick up on the mannerisms of William Shatner and the minutiae of the Star Trek world. I would have created a character that was more impersonation than an original incarnation. JJ’s prescription for realizing the role and this goes for all of us- was to create our own and not worry too much about obeying the laws of the original Star Trek world.''
|
| čet 26 vel, 2009 1:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Moje stajaliste ti je ovo da se najvece rusenje kanona dogodilo u Tng -u i DS9 a takoder i Voy . Sad je pitate zasto ? Stavar ti je da su Tos-u scenaristi bili hipiji pacifisti , napravili su federaciji kako prosvjecene miroljubive ljude istrazicace svemire koji ratuju bas kad moraju , prestavnike sviju ljudi ,sta jos da npr . uzeli su ideju od Che o drustvu bez novca . E sad gle ovo razvoj Federaciji novi scenaristi ,sve je u Sad-u ,flota ima sad vojne brodove ,Ferengiji itd !
| čet 26 vel, 2009 1:40 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
To što se dogodilo u TNG-u, DS9-u i VOY-u, bilo kako bilo nastavljalo se na TOS.
A ovaj film ignorira TOS i sve što je učinjeni i stvara nešto svoje.
|
| čet 26 vel, 2009 5:02 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Alokin je napisao/la: Jeez... ova tema me podsjeća na Prvi Crkveni raskol, 1045. godine. Stalno njorgate o rušenju kanona i ne-rušenju, a svi ste gledali ENT i svi ćete gledat ST XI. Pa ja se onda nebih bavio nečim što me ne zanima na vašem mjestu... inače crkveni raskol je bio 1054. 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 26 vel, 2009 7:41 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
dašo je napisao/la: inače crkveni raskol je bio 1054.  My bad... glava mi je puna smeća pa ne razmišljam bistro...
| čet 26 vel, 2009 9:29 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Cmd Data je napisao/la: ..and war continues, the first answer was from Voyager fan RaiTara, who said that ENT is a very good series and its surely TREK..and then on scene come's Cmd Data.As he said: Trek is trek because he has all features of trek series and he put an very good argument "ENT is declared TREK so ENT is trek", maybe this isnt so good argument but it surely stab Anti ENT's in heart(Igore zanimljiv zaplet? -zasigurno ce i ovo biti dobar fight)..in mater of minuts TadDea responded to Data's arguments, what the Data in next post laughet.( Data ja bi se složio s tobom, definitivno je svojim postom ubo u srce ne ENT-ovaca, a i ovo sta je ucinio od TedDeainog odgovora nije mala stvar..)
To be continued... ..that was comercials,and now you are back with us, as we go live on "War ENT's and TNG's".Nothing much hapend during a brake, we got one answer from Raitara who said that ENT repect the kanon, but Tedea laughet at that and she said that that is stupid thing what she ever heard, as she maintains by her argument, you know "It was filmed "before" TOS" and that ENT dont respect kanon ( totalno neuvjerljiv argument, mogli bismo reci zastarjeli. -da, Data, ako misli nesto vise postici morat ce nabaviti neki novi argument jer ovako....). You know what Cmd Data responded to that?, hehe, the best will be that you shoot yourself, because TNG also rush kanon, and even TOS in some episodes are not consistent to some before(Igore? -pa da, ovo je cak i istina Data, svi znamo da je TOS ponekad znao proturijecit svojim epizodama, tocnije videnome u prijasnjim epizodama). Oo you can imagine what reaction from Tedea was, now she called Data stupid and not intelligent.Data stayed cool, what is real miracle(osto je hladan ko spricer, Igore? -da Data u potpunosti se slazem s tobom)
To be continued...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 27 vel, 2009 12:29 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|