Sada je: čet 20 kol, 2026 2:01 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 301 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Sljedeća
 Rušenje kanona! 

DA LI SE KANON RUŠI, PREMA VAŠEM MIŠLJENJU, AKO JE VRIJEME DOGAĐANJA PRIJE TOS-a?
DA, definitivno 19%  19%  [ 6 ]
NE, pa kaj vam je 47%  47%  [ 15 ]
Pa ovo uopće nema smisla 34%  34%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 32

Rušenje kanona! 
Autor/ica Poruka
Kingslayer
Kingslayer

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Post Re: Rušenje kanona!
RAI'TARA je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Utječe i na ENT također, kao što sam rekla već na epizode u paralelnom svemiru i na zadnju epizodu.
Znaći za tebe bi nakon takvog filma kanon ostao, ako bi ostao, SAMO Ent?

Ne za mene, nego za taj novi film. No moguće je i da će taj film zanemarit i ENT u cjelosti.

A ako spomenu Archera, NX-01, Xinde i njihovu prijetnju Zemlji... Jel o tom piše šta u pravilniku? :zubo:

sri 25 vel, 2009 5:33 pm
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Moram opet ponovit čini se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne za mene, nego za taj novi film. No moguće je i da će taj film zanemarit i ENT u cjelosti.

sri 25 vel, 2009 6:58 pm
nešt po svom izboru

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
RAI'TARA je napisao/la:

kako ce ga pobogu zanemarit?
jedino ga moze zanemarit ako ne spominju nekog iz Ent-a, archera, itd...sigurno ga nece srusit cijelog

sri 25 vel, 2009 7:12 pm
Profil Web stranica
Predsjednica
Predsjednica

Naj Serija: TOS
Koje si vrste?: Human
Cmd Data je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:

jedino ga moze zanemarit ako ne spominju nekog iz Ent-a, archera, itd...sigurno ga nece srusit cijelog

Gle debelo ce ga zanemariti ako imaju trunku pameti u svom mozgu...svi redom od rezije do produkcije...

Pa znaju oni sta su napravili sa Entom i sad ce ovim filmom pokusati vratiti em dio stare ekipe PRAVIH TREKKIJA,em ce pokusati privuci novu,mladu publiku.

Pa ENT nema veze sa trekom i ikakvo spominjanje Archera bi srozalo film do niskih razina...prasine :zubo:

Onak pa sta je vama,radenje Trek filma prije TOSA nije krsenje kanona,ako ga radite po TREK pravilima.
TOS i TNG imaju dusu tako ja vjerujem da ce se i ovaj film isticati naspram drugog SFa te da ce opet nove generacije shvaiti da je Trek nesto vise od ratova i pucacine i da se bas zato istice :mrgreen:

sri 25 vel, 2009 7:19 pm
nešt po svom izboru

..evo ga počinje... \:D/ :mrgreen:

Ladies and gentlemans, in couple of hours(when Bobo gets home) will start a third half time of "War ENT's vs. TNG's"...in last 2 half time's we didnt prove anything, just how some peoples have explosive nature and how they are prepare to "fight".This time with you will be Cmd Data and Igor Stimac :mrgreen: . We saw a couple duels, most between Bobo and Cmd Data vs. T'Grel.Fight was so harsh that they almoast all get banned :mrgreen:
So, lets return to extra time as we could call it...the first move is by TedDea, she atacks very harsh(Igore šta ti veliš?..pa Data ja bi se složio s tobom :mrgreen: ) as she follow her beloved T'Grel with argument that ENT isnt TREK becuase it was filmed after TOS, but his time is before TOS(Ovo nije baš neki jaki argument, šta ti velis Igor? -Pa ja bi se opet složio s tobom Data..).Now we aspect a some very good answer from Cmd Data and Bobo, or maybe Suiko and couple of others...(Naravno da će mo s velikim nestrpljenjem čekati nastavak Data)

To be continued... :mrgreen:

sri 25 vel, 2009 7:33 pm
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

Cmd Data je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:

Pa mogu se jednostavno praviti da ne postoji to razdoblje i spomenuti u filmu neku svoju verziju. Ipak je film re-boot.

Da odgovorim ostalima
ENT je odlična serija i definitivno je star trek.
:)

sri 25 vel, 2009 8:24 pm
nešt po svom izboru

Ted;DeA je napisao/la:
Cmd Data je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:

Gle debelo ce ga zanemariti ako imaju trunku pameti u svom mozgu...svi redom od rezije do produkcije...

Pa znaju oni sta su napravili sa Entom i sad ce ovim filmom pokusati vratiti em dio stare ekipe PRAVIH TREKKIJA,em ce pokusati privuci novu,mladu publiku.

Pa ENT nema veze sa trekom i ikakvo spominjanje Archera bi srozalo film do niskih razina...prasine :zubo:

Onak pa sta je vama,radenje Trek filma prije TOSA nije krsenje kanona,ako ga radite po TREK pravilima.
TOS i TNG imaju dusu tako ja vjerujem da ce se i ovaj film isticati naspram drugog SFa te da ce opet nove generacije shvaiti da je Trek nesto vise od ratova i pucacine i da se bas zato istice :mrgreen:

Evo bas sad opet čitam ovaj post....pa se počeo smijat :lolsmjeh:
Veli ENT nema veze s trekom i ako se radi serija prije TOS-a da se mora radit po TREK pravilima.. :lolsmjeh:
Evo i jos se smijem....i još.... :lolsmjeh:

..ENT nema veze s trekom :-k :-k --- naziv serije Star Trek Enterprise, opa a velis nema veze s trekom.. :lolsmjeh:
.. A šta ENT se nije radio po trek pravilima? ent je mozda nesto drugaciji od DS9, Voy i naposljetku dosadnog TNG-a? možda brod ne izgleda kao i svi ostali kasnije(prije) ili kao USS Ent u TOS-u, možda nema nacele? možda nema Vulkance itd rase? možda se u njemu ne spominje stvaranje Federacije?
...Pa molim lijepo..ENT ima sve značajke STAR TREK serijala i još je k tome proglašen STAR TREKom...

Hvala

sri 25 vel, 2009 8:44 pm
Profil Web stranica
Predsjednica
Predsjednica

E sad si me raspistoljio :evil:

TNG dosadan :?: ...da ja tebi sreco nesto objasnim....kad covijek gradi kucu,sto prvo mora napraviti :?:
Temelje :!: ...ma bravo sreco =D>
To ti se u Treku zove TOS...a nakon toga moze se pocet graditi kuca...TNG :!: :!: :!: Glavni dio...kuca...govori li ti to sta :naughty:

Dakle,nije nesto Trek samo zato sto se tako zove,
to nije dovoljan razlog :!:
Po tome bi bilo sto sa etiketom ST trebalo biti trek :roll:

Roddenberry je zamislio Trek kao seriju razlicitu od drugog sf..a...

Sve su uvije svodilo na ratove i pucacinu zato je Gene htijeo napraviti utopijski prikaz buducnost...Zato je Trek bio poseban.

ENT nije Star Trek nije ono sto je Gene htijeo to je samo jos jedna u nizu super sf serija ali nije Trek i mogu oni napisat bilo sta...
Mogu ja obuci doktorsku kutu,al nisam doktor...

Stoga sreco...razmisli pa pljuni :cmok2:

sri 25 vel, 2009 8:59 pm
nešt po svom izboru

Ted;DeA je napisao/la:
E sad si me raspistoljio :evil:

TNG dosadan :?: ...da ja tebi sreco nesto objasnim....kad covijek gradi kucu,sto prvo mora napraviti :?:
Temelje :!: ...ma bravo sreco =D>
To ti se u Treku zove TOS...a nakon toga moze se pocet graditi kuca...TNG :!: :!: :!: Glavni dio...kuca...govori li ti to sta :naughty:

da TNG dosadan, dosadan, dosadan, dosadan, dosadan, dosadan, dosada od serije...šta je dalje ova govorila :-k

Ted;DeA je napisao/la:
Dakle,nije nesto Trek samo zato sto se tako zove,
to nije dovoljan razlog :!:

nije naravno, ali to je STAR TREK Enterprise

sri 25 vel, 2009 9:12 pm
Profil Web stranica
Predsjednica
Predsjednica

Ok gle ovo bi i vrijedilo objasnjavati osobi koja je mozda trekki ili koja ima trek duha i znanja o tome kako i zasto je trek nastao.

Ali da ti to nemas.
Sretan si i odusevljen sa ENTom jer je to bas na tvojoj raznini...
*Des,ba ajd da uzmemo puske i kolji...* Jej...

sri 25 vel, 2009 9:23 pm
Goddess in green
Goddess in green

Enterprise je star trek i poštuje kanon. A to o pucnjavi, imaš jako puno u DS9-u.

sri 25 vel, 2009 9:25 pm
Predsjednica
Predsjednica

RAI'TARA je napisao/la:
Enterprise je star trek i poštuje kanon. A to o pucnjavi, imaš jako puno u DS9-u.

Ent postuje kanon :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Gle ne da mi se copy pastat pet stranica sa tema o Entu jos od prije dve godine....o svim zivim krsenjima kanona...stoga si to malo prolistaj :wink:

A sto se tice pucacine i DS9/a nisam ja ni rekla da mi je DS9 olicenje Treka.
TOS i TNG su Temelj Treka...al DS9 i VOY se unatoc ajmo rec ne Trek duhu trude i ne gaze po kanonu i nisu brod koji nigdje u povijesti ne postoji itd...

Gle procitaj starije teme pa bus vidla kolko je kanona pregazeno,bezobrazno pregazeno :lsvader:

sri 25 vel, 2009 9:30 pm
nešt po svom izboru

Cmd Data je napisao/la:
..evo ga počinje... \:D/ :mrgreen:

Ladies and gentlemans, in couple of hours(when Bobo gets home) will start a third half time of "War ENT's vs. TNG's"...in last 2 half time's we didnt prove anything, just how some peoples have explosive nature and how they are prepare to "fight".This time with you will be Cmd Data and Igor Stimac :mrgreen: . We saw a couple duels, most between Bobo and Cmd Data vs. T'Grel.Fight was so harsh that they almoast all get banned :mrgreen:
So, lets return to extra time as we could call it...the first move is by TedDea, she atacks very harsh(Igore šta ti veliš?..pa Data ja bi se složio s tobom :mrgreen: ) as she follow her beloved T'Grel with argument that ENT isnt TREK becuase it was filmed after TOS, but his time is before TOS(Ovo nije baš neki jaki argument, šta ti velis Igor? -Pa ja bi se opet složio s tobom Data..).Now we aspect a some very good answer from Cmd Data and Bobo, or maybe Suiko and couple of others...(Naravno da će mo s velikim nestrpljenjem čekati nastavak Data)

..and war continues, the first answer was from Voyager fan RaiTara, who said that ENT is a very good series and its surely TREK..and then on scene come's Cmd Data.As he said: Trek is trek because he has all features of trek series and he put an very good argument "ENT is declared TREK so ENT is trek", maybe this isnt so good argument but it surely stab Anti ENT's in heart(Igore zanimljiv zaplet? -zasigurno ce i ovo biti dobar fight)..in mater of minuts TadDea responded to Data's arguments, what the Data in next post laughet.( Data ja bi se složio s tobom, definitivno je svojim postom ubo u srce ne ENT-ovaca, a i ovo sta je ucinio od TedDeainog odgovora nije mala stvar..)

sri 25 vel, 2009 9:36 pm
Profil Web stranica
nešt po svom izboru

Ted;DeA je napisao/la:
Ok gle ovo bi i vrijedilo objasnjavati osobi koja je mozda trekki ili koja ima imalo mozga,trek duha i znanja o tome kako i zasto je trek nastao.

Ali da ti to nemas.

Ljudi ee, cak sam osto miran na ovakve provokacije i uvrede ee, jel mozete vjerovat..

gle jednu stvar... ja trek volim zato jer se radi o svemiru(sto me fasciniralo od malih nogu,svemir), zatim jer se radi o buducnosti sto takoder volim(nove, bolje tehnologije..ono super ne), zatim jer naravno viđamo "aliene", izvan emaljci ono eee, superiska ee...e a sada dolazimo do onoga "napucavanje"...gle meni je jako zanimljivo i lijepo vidjet svemirske borbe i to napucavanje, nije to isto ko sto ti kazes "uzmi pusku", meni je to zanimljivo i gotovo....zato mi je i DS9 drugi najbolji TREK serijal

sri 25 vel, 2009 9:50 pm
Profil Web stranica
Predsjednica
Predsjednica

Cmd Data je napisao/la:
Ted;DeA je napisao/la:
Ok gle ovo bi i vrijedilo objasnjavati osobi koja je mozda trekki ili koja ima imalo mozga,trek duha i znanja o tome kako i zasto je trek nastao.

Ali da ti to nemas.

gle jednu stvar... ja trek volim zato jer se radi o svemiru(sto me fasciniralo od malih nogu,svemir), zatim jer se radi o buducnosti sto takoder volim(nove, bolje tehnologije..ono super ne), zatim jer naravno viđamo "aliene", izvan emaljci ono eee, superiska ee...e a sada dolazimo do onoga "napucavanje"...gle meni je jako zanimljivo i lijepo vidjet svemirske borbe i to napucavanje, nije to isto ko sto ti kazes "uzmi pusku", meni je to zanimljivo i gotovo....zato mi je i DS9 drugi najbolji TREK serijal

Ja samo jednu stvar ne kuzim...sve to sto si nabrojao da
volis oko Star Treka ima i u StarGateu,BSG....
Zasto Trek :?: :?

sri 25 vel, 2009 9:54 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 301 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: