| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Rušenje kanona!
Alokin je napisao/la: Šta se mene tiče, ako CBS/Paramount kažu da je ST XI kanon, onda to i jest... tko sam ja da im proturječim?? To je njihova franšiza, ne moja... Ako kažu... ma nek kaže ko kog šta želi. A gdje bi oni bili da nema fanova? To bi se odavno raspalo da ST nema toliko fanova po svijetu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 23 vel, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Bili bi isto tamo gdje su i sada... snimali nešto drugo, a ne Star Trek. Ne vrti se baš cijeli svijet oko Star Treka. Valjda neću dobit ban za ovo... 

|
| pon 23 vel, 2009 11:28 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dali je ovo rušenje kanona? 
| uto 24 vel, 2009 1:06 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| uto 24 vel, 2009 1:15 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Šta se mene tiče, ako CBS/Paramount kažu da je ST XI kanon, onda to i jest... tko sam ja da im proturječim?? To je njihova franšiza, ne moja... Oni su rekli da je novi film re-boot, stoga nije kanon. Odnosno nije dio starog star treka. Ovaj film je početak nove star trek fransize koja nema veze sa starom.
|
| uto 24 vel, 2009 10:15 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
RAI'TARA je napisao/la: Oni su rekli da je novi film re-boot, stoga nije kanon. Odnosno nije dio starog star treka. Ovaj film je početak nove star trek fransize koja nema veze sa starom. Kajgod...
| uto 24 vel, 2009 10:58 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
E, pa sad s tim re-boot-om žele opravdat ST XI i ENT. A ne ide to tak...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 24 vel, 2009 2:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...neznam na koju foru bit trebali opravadati Ent... ...a poznato je da će novi film biti dosta drugačiji... ...na nama je da ga vidimo i prosudimo šakom i kapom... ...ovako na slijepo nema mi to baš nekog smisla...
| uto 24 vel, 2009 3:50 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Mr.bobo je napisao/la: ...neznam na koju foru bit trebali opravadati Ent... ...a poznato je da će novi film biti dosta drugačiji... ...na nama je da ga vidimo i prosudimo šakom i kapom... ...ovako na slijepo nema mi to baš nekog smisla... Potpisujem 
| uto 24 vel, 2009 3:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
T'Grel je napisao/la: E, pa sad s tim re-boot-om žele opravdat ST XI i ENT. A ne ide to tak... ENT je dio kanona, starog star treka. Novi film je re-boot i nema veze sa ENT-om.
|
| uto 24 vel, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: T'Grel je napisao/la: E, pa sad s tim re-boot-om žele opravdat ST XI i ENT. A ne ide to tak... ENT je dio kanona, starog star treka. Novi film je re-boot i nema veze sa ENT-om.S obzirom da Nero mijenja povijest od točke na vremenskom pravcu koja se nalazi 80-ak godina nakon ENT ere, sve što se dogodilo u ENT-u trebalo bi bit sastavni dio ovog novog vremenskog pravca.
|
| uto 24 vel, 2009 11:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_Oz je napisao/la: S obzirom da Nero mijenja povijest od točke na vremenskom pravcu koja se nalazi 80-ak godina nakon ENT ere, sve što se dogodilo u ENT-u trebalo bi bit sastavni dio ovog novog vremenskog pravca. ok, jedna stvar oko tih vremenskih pravaca... nije da sam citao bas sve spoilere, niti da znam unaprijed ranju filma. polovio sam da neki celavi lik dođe nazad u vrijeme Kirka i ekipe (i onda to kao promjeni timeline) ali sta je Nero to ubio nekog svjetski poznatog dizajnera (koji je trebao uz sexy futuristicno donje rublje za sezonu proljece/ljeto 2235. dizajnirati i sve ikad viđene federacijske brodove iz TOSa) pa da sad odjednom svi brodovi odjednom izgledaju ko igrackice Steva Jobsa?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 25 vel, 2009 1:44 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: T'Grel je napisao/la: E, pa sad s tim re-boot-om žele opravdat ST XI i ENT. A ne ide to tak... ENT je dio kanona, starog star treka. Novi film je re-boot i nema veze sa ENT-om.S obzirom da Nero mijenja povijest od točke na vremenskom pravcu koja se nalazi 80-ak godina nakon ENT ere, sve što se dogodilo u ENT-u trebalo bi bit sastavni dio ovog novog vremenskog pravca. Utječe i na ENT također, kao što sam rekla već na epizode u paralelnom svemiru i na zadnju epizodu. Ali moram napomenuti kako je film re-boot, vjerojatno u cjelosti ignorira seriju ENT.
|
| sri 25 vel, 2009 11:03 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
RAI'TARA je napisao/la: Utječe i na ENT također, kao što sam rekla već na epizode u paralelnom svemiru i na zadnju epizodu. Znaći za tebe bi nakon takvog filma kanon ostao, ako bi ostao, SAMO Ent?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 25 vel, 2009 11:25 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Cvicek je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Utječe i na ENT također, kao što sam rekla već na epizode u paralelnom svemiru i na zadnju epizodu. Znaći za tebe bi nakon takvog filma kanon ostao, ako bi ostao, SAMO Ent? Ne za mene, nego za taj novi film. No moguće je i da će taj film zanemarit i ENT u cjelosti.
|
| sri 25 vel, 2009 12:15 pm |
|
 |
|