|
Sada je: sri 24 lip, 2026 7:38 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Pitaj osoblje
Ne (bar što se mene tiče - radije budite kreativni ako baš morate samo potpisivati postove, ili se zahvaljivati ili nešto slično)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 22 vel, 2009 1:21 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
evo pitanje osoblju: zašto dopuštate da forum ide u smjeru da se pretvori u nešto što se ne tiče treka i sf-a? malo stege ipak treba. ovdje nema mjesta politici. neka se time bave na forum.hr-u i forumu od indexa, jutarnjeg, večernjeg i sl.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 22 vel, 2009 4:28 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
@modesty blaise, trenutno se razmatra taj prijedlog, postoji velika vjerojatnost da se uvede malo više stege i reda.
| ned 22 vel, 2009 1:03 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Primjetio sam jednu malu grešku na forumu. Na dnu foruma više se ne prikazuju trenutni online korisnici, piše broj korisnika, ali se ne vidi tko su dok se ne klikne na link Online. 
| ned 22 vel, 2009 1:15 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
meni sve uredno pise.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 22 vel, 2009 3:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
BrickTop je napisao/la: Primjetio sam jednu malu grešku na forumu. Na dnu foruma više se ne prikazuju trenutni online korisnici, piše broj korisnika, ali se ne vidi tko su dok se ne klikne na link Online.  Također, ne piše tko je trenutno online 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 22 vel, 2009 3:26 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Ah, nisam jedini.
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
to vam je zato sto imate ruzni zeleni skin 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni samo ponekad piše dal je netko online (uglavnom ne piše)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 22 vel, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ant je napisao/la: to vam je zato sto imate ruzni zeleni skin  nope ja imam defaultni...žuti...samo sam citirao Bricka 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 22 vel, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja imam plavi pa mi se isto ne prikazuje. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 22 vel, 2009 4:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: to vam je zato sto imate ruzni zeleni skin  ...ja imam plavi... meni ...ja imam plavi... meni piše tko je online, no ne potpuno nekad...
| ned 22 vel, 2009 4:40 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
kad bolje pogledam ne piše ni meni....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 vel, 2009 6:09 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
di je Cvicek kada ga narod treba
| ned 22 vel, 2009 6:10 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
modesty blaise je napisao/la: evo pitanje osoblju: zašto dopuštate da forum ide u smjeru da se pretvori u nešto što se ne tiče treka i sf-a? malo stege ipak treba. ovdje nema mjesta politici. neka se time bave na forum.hr-u i forumu od indexa, jutarnjeg, večernjeg i sl. Pa zašto se nebi rasparavljalo u zoff topicu ili osobnim kutcima o Politici. Valjda ti kutevi i služe tome da se i razgovara o nekim drugim važnim stvarima. A i u treku ima politike tako da bi bilo neprikladno zabraniti takve rasprave ...........
|
| ned 22 vel, 2009 7:25 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|