|
Sada je: čet 10 ruj, 2026 1:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Snovi
PrincMatias je napisao/la: Tko zna  kažu kad se nešto sanja ujutro da se može i ostvariti Bas da cu imat tako losi monitor sumljam...
| ned 15 vel, 2009 3:20 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Shadowmaster je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Tko zna  kažu kad se nešto sanja ujutro da se može i ostvariti Bas da cu imat tako losi monitor sumljam... E ovo je presmiješno 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 15 vel, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Soverine radje nam ispricaj neki san nego spamaj nesto sto je vec odsanjano....  Recimo nocas sam sanjo zimu jer mi je bilo hladno nije mi se termostat zavužgal, a nocas bu -7... 
| ned 15 vel, 2009 6:40 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Opet sam sanjala da sam obavještajka -.-
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 15 vel, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
OK, ja sam sinoć sanjao da smo ja i frendovi u nekom novootvorenom rock klubu, da pijemo pivu i plešemo. Ja sam još usput i jeo nekakve bombone, nemam sad pojma kakve, ali su uglavnom bili okrugli, plave boje. Onda smo se odvojili. Ne znam uglavnom razlog, ali sam ja naišao na neku curu, i onda je ona meni rekla da sam ja super, jer bi mi kao mogli bit zajedno, i onda smo se barili neko vrijeme...Kad se klub već išao zatvarat, ja i frendovi smo ostali, i svatko sa svojom trebom. Onda su došli konobari i rekli da izađemo van, a mi nismo htjeli, pa su rekli da će nas razbit, a jedan od moj frendova se zaderao nešto tipa ajde da vas vidim. Onda su krenuli na nas, i mi na njih, i jedino što mi je još ostalo u sjećanju da sam ja nekom od tih konobara zafitiljio flašu u glavu...Jbg dalje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 15 vel, 2009 10:26 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jesi siguran da se to nije stvarno dogodilo? 
|
| ned 15 vel, 2009 10:53 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 15 vel, 2009 11:50 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| pon 16 vel, 2009 12:02 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Mislite da je moguće sanjati nešto što se nakon par dana ostvari...onak... na drugom kraju svijeta 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 16 vel, 2009 2:05 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Mislite da je moguće sanjati nešto što se nakon par dana ostvari...onak... na drugom kraju svijeta  Pa teško, ali mislim da nije nemoguće.

|
| pon 16 vel, 2009 2:07 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Mislite da je moguće sanjati nešto što se nakon par dana ostvari...onak... na drugom kraju svijeta  Da, naravno da je. Snovi su prikaz prošlosti sadašnjosti ili budućnosti ili jednostavno nemaju svrhu. Ja sam prije par mjeseci sanjao da je Ivano Balić doživio prometnu nesreću i da je jako loše prošao kad je prelazio preko pješačkog prijelaza a nešto kasnije se ozljedio i u stvarnom životu ali s manjim posljedicama ......
|
| pon 16 vel, 2009 2:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
ok  nisam luda....uhm...valjda 
|
| pon 16 vel, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
|
Što si to sanjala? 
|
| pon 16 vel, 2009 3:33 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ako kažem,prvo ćete me odvest u vrapče,a potom me se odreći -.-
|
| pon 16 vel, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Mislite da je moguće sanjati nešto što se nakon par dana ostvari...onak... na drugom kraju svijeta  Meni se je više puta dogodilo da sanjam nešto što se je kasnije i dogodilo.... (ne baš u Svijetu, više u privatnom životu)... zna biti spooky, ali smatram to samo slučajnošću. Mir'Na Riker je napisao/la: Ako kažem,prvo ćete me odvest u vrapče,a potom me se odreći -.- Daj pročitaj kakve sam ja bolesne snove pisao po ovom topiku, i kad završiš, onda se ponovno zapitaj da li si za vrapće ili u stvari normalna kao i svi mi ostali 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 16 vel, 2009 9:34 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|