| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 T'Grel vs Admiral Leyton
...jel samo mene Admiral Leyton podsjeća na T'Grela... ?
| sub 14 vel, 2009 7:23 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: 4x12 - Paradise Lost
Mr.bobo je napisao/la: ...jel samo mene Admiral Leyton podsjeća na T'Grela... ? Šta? Apsolutna monarhija T'grel:Tako je, Svi ostali: ma T'Grel nije T'Grel: tako je jer sam ja tako rekao i gotovo

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 14 vel, 2009 7:28 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: ...jel samo mene Admiral Leyton podsjeća na T'Grela... ? Kakve usporedbe... mada smatram da je demokratska diktatura najbolje državno uređenje. Cmd Data je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...jel samo mene Admiral Leyton podsjeća na T'Grela... ? Šta? Apsolutna monarhija T'grel:Tako je, Svi ostali: ma T'Grel nije T'Grel: tako je jer sam ja tako rekao i gotovo I kakve su ovo sheme????
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 14 vel, 2009 8:25 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Grel je napisao/la: Kakve usporedbe... mada smatram da je demokratska diktatura najbolje državno uređenje. Demokratska diktatura, to ti kontradiktorno samo po sebi. A čisti primjer demokratske diktature je Bushova vladavina. I ti se s time slažeš??? Pa to je najgore što se moglo dogodit svijetu i Americi!! Upravo zbog takve politike svijet danas i je u situaciji u kakvoj je, i ti takvu politiku podržavaš? 
| sub 14 vel, 2009 8:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Suikotreki je napisao/la: A čisti primjer demokratske diktature je Bushova vladavina. I ti se s time slažeš???? Nije to ništa kontradiktorno... ma kakav Bush, to nije demokratska dikatatura to je tiranija! Napisat ću jednom opširan post u svom kutku kako ja zamišljam demokratsku diktaturu pa ćeš vidjet da nije to ništa kontradiktorno. Ukratko: demokratska diktatura ima za temelj demokraciju ali je stil vladanja diktatorski, dakle jedan čovjek ima velike ovlasti nad državom ali ih ne smije zloupotrijebit. Kao npr. u vrijeme Rima kad je Senat proglasio diktatora na 6 mjeseci u vrijeme rata. Ali takav dikatator je imao neograničene ovlasti da vodi državu u ratu, kaosu... ovaj ne bi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 14 vel, 2009 8:36 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Grel je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A čisti primjer demokratske diktature je Bushova vladavina. I ti se s time slažeš???? Nije to ništa kontradiktorno... ma kakav Bush, to nije demokratska dikatatura to je tiranija! Napisat ću jednom opširan post u svom kutku kako ja zamišljam demokratsku diktaturu pa ćeš vidjet da nije to ništa kontradiktorno. Ukratko: demokratska diktatura ima za temelj demokraciju ali je stil vladanja diktatorski, dakle jedan čovjek ima velike ovlasti nad državom ali ih ne smije zloupotrijebit. Kao npr. u vrijeme Rima kad je Senat proglasio diktatora na 6 mjeseci u vrijeme rata. Ali takav dikatator je imao neograničene ovlasti da vodi državu u ratu, kaosu... ovaj ne bi. Znači otprilike baš kao Američka demokracija. Gdje predsjednik ima vrhovne ovlasti koju kontrolira Senat. Ne znam... moje mišljenje je da nije to tolko pametno. Daš jednom čovjeku previše vlasti i ovlasti... njemu se to omili.. i istog časa imaš pravu diktaturu. A da ne kažem koliko me to užasno podsjeća na Star Wars i Supreme chancellor Palpatine-a... a svi znamo što se tamo dogodilo nakon toga. 
| sub 14 vel, 2009 8:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Suikotreki je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Kakve usporedbe... mada smatram da je demokratska diktatura najbolje državno uređenje. Demokratska diktatura, to ti kontradiktorno samo po sebi. A čisti primjer demokratske diktature je Bushova vladavina. I ti se s time slažeš??? Pa to je najgore što se moglo dogodit svijetu i Americi!! Upravo zbog takve politike svijet danas i je u situaciji u kakvoj je, i ti takvu politiku podržavaš?  Prvo Bush nije vodio diktaturu ,on ti je osoba koja nije inteligentna ali kako svaki njihov prezident okruzio se savjetnicima (losim???) inace poznata ti je cinjenica da su njihovi najnepopularniji napravili najjace poteze (tipa Nixon)! Sad koliko je Bush napravio to cemo ostavit povijesti da mu sudi ,ali kod njega nema nikakog govora o diktaruri jel covijek dva puta pobijedio na izborima je znaci demokratski je izabran .
| sub 14 vel, 2009 8:49 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
4 od 1 je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Kakve usporedbe... mada smatram da je demokratska diktatura najbolje državno uređenje. Demokratska diktatura, to ti kontradiktorno samo po sebi. A čisti primjer demokratske diktature je Bushova vladavina. I ti se s time slažeš??? Pa to je najgore što se moglo dogodit svijetu i Americi!! Upravo zbog takve politike svijet danas i je u situaciji u kakvoj je, i ti takvu politiku podržavaš?  Prvo Bush nije vodio diktaturu ,on ti je osoba koja nije inteligentna ali kako svaki njihov prezident okruzio se savjetnicima (losim???) inace poznata ti je cinjenica da su njihovi najnepopularniji napravili najjace poteze (tipa Nixon)! Sad koliko je Bush napravio to cemo ostavit povijesti da mu sudi ,ali kod njega nema nikakog govora o diktaruri jel covijek dva puta pobijedio na izborima je znaci demokratski je izabran . Sad se može raspravljat u kojoj je mjeri Bush to "demokratski" izabran... a pogotovo prvi put.
| sub 14 vel, 2009 8:52 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Njihov sustav elektora je loš. Elektor sam glasa... baš ga ponekad briga za narod.
|
| sub 14 vel, 2009 8:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Suikotreki je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Kakve usporedbe... mada smatram da je demokratska diktatura najbolje državno uređenje. Demokratska diktatura, to ti kontradiktorno samo po sebi. A čisti primjer demokratske diktature je Bushova vladavina. I ti se s time slažeš??? Pa to je najgore što se moglo dogodit svijetu i Americi!! Upravo zbog takve politike svijet danas i je u situaciji u kakvoj je, i ti takvu politiku podržavaš?  Prvo Bush nije vodio diktaturu ,on ti je osoba koja nije inteligentna ali kako svaki njihov prezident okruzio se savjetnicima (losim???) inace poznata ti je cinjenica da su njihovi najnepopularniji napravili najjace poteze (tipa Nixon)! Sad koliko je Bush napravio to cemo ostavit povijesti da mu sudi ,ali kod njega nema nikakog govora o diktaruri jel covijek dva puta pobijedio na izborima je znaci demokratski je izabran . Sad se može raspravljat u kojoj je mjeri Bush to "demokratski" izabran... a pogotovo prvi put. da bilo je sumljivo prvi put . ali drugi put su ga ptvrdili . znas gdje je njemu pao ugled kad je pocela gospodarska kriza ,jako malo amera mari za vanjsku politiku .
| sub 14 vel, 2009 9:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: T'Grel vs Admiral Leyton
Leyton kao jedan od admirala a ne i vrhovni admiral , sa onolikim mocima je nerealna situaija koja nema veze sa logikom i bas zbog toga mi s ei epizoda s njim nije svidjela 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 14 vel, 2009 10:47 pm |
|
 |
|