| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Dosjei X [HRT]
Kada bi mi netko moga iz 10 sezona izdvojiti samo one epizode sa pričom oko Aliena, Pušača i velike urote, bi bih mu zahvalan.
| sub 07 vel, 2009 11:59 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
BrickTop je napisao/la: Kada bi mi netko moga iz 10 sezona izdvojiti samo one epizode sa pričom oko Aliena, Pušača i velike urote, bi bih mu zahvalan. Ima ti samo 9 sezona.
|
| ned 08 vel, 2009 5:13 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Th ... s_episodesThe list is ordered by the episodes' original air dates. Episodes marked with an asterisk (*) are part of the series' mytharc. Episodes with a double asterisk (**) are part of the series' Alien Mythology.
| ned 08 vel, 2009 11:58 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
RAI'TARA je napisao/la: Ima ti samo 9 sezona. Mogu si i ja priuštiti koji bobizam @-fallen-one-, hvala na korisnim informacijama.
| ned 08 vel, 2009 1:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Nisam siguran ,ako je ono sto mislim da je danas ! Pogledati obevazantno to je po meni najbolja epizoda Dosije X
| sri 11 vel, 2009 8:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
jučer su me neki ometali pa nisam mogao u miru gledati  , danas gledam 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 11 vel, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Da danas je prica o covijeku pusacu (prijedov nas ) ,inace po meni najbolja epizoda . i svi koji vole i malo teorije zavjere doci ce na svoje .
| sri 11 vel, 2009 11:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
4 od 1 je napisao/la: i svi koji vole i malo teorije zavjere doci ce na svoje .  to gledam pa makar sutra prespavao...
|
| sri 11 vel, 2009 11:41 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
El Zvonko je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: i svi koji vole i malo teorije zavjere doci ce na svoje .  to gledam pa makar sutra prespavao... naravno da gledaš,, i nakon toga ima da gledaš i DS9 pa tek onda na spavanje. 
| sri 11 vel, 2009 11:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
a ne DS9 bum ipak snimil  , evo poslušal bum savjet kolega  , "iza iksiča spavati"  edit u 00:00 počinje 
|
| sri 11 vel, 2009 11:49 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
4 od 1 je napisao/la: Da danas je prica o covijeku pusacu (prijedov nas ) ,inace po meni najbolja epizoda . i svi koji vole i malo teorije zavjere doci ce na svoje . A nisu baš neke teorije zavjere  Mogu oni i bolje.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 12 vel, 2009 8:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma ovaj pušač je pravi control freek... ...on mora sve znati i imati pod kontrolom...
...što time dobiva... besmisleno...
| čet 12 vel, 2009 8:59 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa postoje ljudi koji polude ako ne kontroliraju sve.  Znam ih nekolicinu.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 12 vel, 2009 9:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
polako gledaj seriju vidje ces sta time se dobiva ,sta je zapravo projekt i sta je dogovereno u Rosvelu (neznam kako se pise ) 1947 .g
| pet 13 vel, 2009 1:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
14/24
Scully nam je obolila... ...ipak su se ostvarila predviđanja onih žena koje je srela pre 20-tak epizoda... ...no zadnja od njih umire u epizodi...
...baš su se okrutno scenaristi poigrali s njezinim likom...
| sub 21 vel, 2009 3:12 pm |
|
 |
|