Sada je: ned 06 ruj, 2026 9:54 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 koristenje stranog jezika 
Autor/ica Poruka
Admiral
Admiral

Pipl i takve stvari se ne zaboravljaju tako lako :P.

pozdrav

Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.

Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her

I like your flowers...

pet 08 lip, 2007 11:13 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

svako no. 1 za SF tj ST .... jer se bas nemogu , tj nije lijepo , mijesat kruzke i jabuke..

jel to taj svima razumljivi hrvatski jezik o kojem si pricao? :)

di da nadjem prevoditelja za to? :)

eh... kako ono ide...
Avenija jezicne cistoce 12 :P

uto 12 lip, 2007 11:34 am
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
@Ant nemislis valjda da bi moga bit voditelj int boarda da se bas neznam sluzit engleskim ..!? ili se nadas , jel to ? posto je u to vrime bilo uobicajeno ,
int board s ruskim jer je na ruskom serveru !?

Nazalost ... nisi pogodija...niti je bija na ruskom serveru a jos manje se govorilo ruski [ iako je bilo i rusa] , dapace upotreba bilo kojeg drugog jezika osim sluzbenog [enleski] bila je zabranjena cak i izmedju osoba koje ga razumiju ...jer je to board za sve njegove clanove ..

Posto vidin da vi to ionako ne razumijete , kulturu dijaloga na boardu naravno , uzludno je vama govorit kako je stvar u tome da svi clanovi boarda mogu procitat i razumit text objavljen na boardu..
Npr. na boardu [ jednom od di san bia] je bilo dosta nijemaca , i nordijaca ali nije im palo napamet da popricaju "opcenarodni" ..ne zbog sankcija , bile su samo upozorenje , vec sto je to kulturan svit .... eto to vi necete skuzid djaba van vasa skola , kultura se "nemre" nastrebat....ona se stice odgojem u kuci i okolini u kojoj zivis... :?

Opravdanje kako eto vecina razumije engleski , pa se spreha i engleski ... moze proc u forumu "Vicevi" .....

Pozdrav

Kulturne revolucije 2

Tehnika Pucanstvu !

uto 12 lip, 2007 2:13 pm
Inquisitor
Inquisitor

da ti nadjes neki zanimljivi poduzi tekst na engleskom (recimo vezan uz Borg) da li bi ga isao citavog prevoditi (sa engleskog na buco-hrvatski :) ) samo za forum ili ga uopce nebi poslao?

uto 12 lip, 2007 2:20 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Ne postoje "dva tipa foruma" vec samo vise tipskih ponasanja ljudi , voditelja na njima ! :?

".......da li bi ga isao citavog prevoditi (sa engleskog na buco-hrvatski.... "

Ne zasto .? ..mozda bih proslijedio obavijest [ najvijerojatnije] koga zanima ... kao clan .. a kao voditelj boarda ili njegova "desna ruka" potrudio bih se da ga prevedem radi ljudi i boarda ..da bude uvijek "in" i sto je moguce bolji...board naravno... :?
Ja neznam za drugacija ponasanja admina , modova ..a pogotovo ljudi koji su voditelji boarda...istina zadnje vrijeme mnogi admini [ to se tice nekih tehnickih boarda ] pojima nemju o temi ciji board vode !? ..ima i toga .. no ovo nije tehnicki board pa se nemoze bas tako govorit iako se da naslutit da neki "uglednici" pricaju o serijama koje uopce nisu ni gledali ili su odgledali veoma malo....no...to je ipak stvar percepcije.. :P

Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !

uto 12 lip, 2007 5:44 pm
Captain
Captain

uto 12 lip, 2007 7:26 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

".......da li bi ga isao citavog prevoditi (sa engleskog na buco-hrvatski.... "

Ne zasto .? ..mozda bih proslijedio obavijest [ najvijerojatnije] koga zanima ... kao clan ..

kako bi proslijedio obavijest?

buco je napisao/la:
a kao voditelj boarda ili njegova "desna ruka" potrudio bih se da ga prevedem radi ljudi i boarda ..da bude uvijek "in" i sto je moguce bolji...board naravno... :?

ako bi to stavrno napravio onda stvarno imas jako puno slobodnog vremena koje nemas bas cime napuniti :)
meni je ovaj forum drag... ali toliko da idem prevoditi engleske tekstove na hrvatski... pa ne znam bas da bi za ista to radio (osim za novce :) ) i trosio svoje slobodno vrijeme na to

uto 12 lip, 2007 10:56 pm
Profil Web stranica
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
@ buco i vecina toga sto si rekao (da nekazem nadro... ma ipak necu. civiliziran sam ja :) )

imam ti samo ovo za reci: So whath?
(nadam se da si uspio to razumjeti ;) )

koga briga kako je bilo ta tim tvojim slavnim forumima?
koga briga kako su to "veliki modovi i admini" rjesavali (u proslom tisucljecu ako mogu nadodati)

tko je tu (osim tebe) spominjao ijedan od tih tvojih velikih foruma?
jer sumljam da bi mi ovdje uopce zeljeli nalikovati tim forumima. ako sam u krivu neka me netko ispravi, ali to o cemu ti buco pricas mene ni najmanje ne privlaci.

ali to nije moja poanta. ono sto ja zelim reci je da svaki forum ima neka svoja (manje ili vise izmjenjena i manje ili vise formalna) pravila ponasanja, kao, na kraju krajeva, i svaka grupa ljudi. i kad ti kao pojedinas pristupas forumu (toj grupi ljudi), kad se ukljucujes u razgovor, od tebe se ocekuje da se prilagodis postojecim pravilima. a ne obrnuto.

nismo mi ovdje da se prolagođavamo tvojim prohtjevima. ti si pozvan da se prilagodis nama i ukljucis u razgovor. ako ti se to nesviđa nitko te na to neprisiljava. a ako ti je stalo do razgovora s nama moras se prilagoditi nasim pravilima.

a ako se pak ne zelis prilagoditi ovoj nasoj sredini uvijek se mozes vratiti na te tvoje "uder" forume.
(btw, sto je u biti bilo s njima? su te i oni izbacili, ili su cak i cijeli forumi propali? ni jedno ni drugo me nebi cudilo :) )

uto 12 lip, 2007 11:39 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: