| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 5x01 - Apocalypse Rising
Apocalypse Rising (Sudnji Dan se bliži)Sezona: 5 Epizoda: 01 Datum premijere: 30.09.1996. Prikazano na HRT-u: 7.3.2009.
Scenaristi: Ira Steven Behr i Robert Hewitt Wolfe Redatelj: James L. Conway Stardate: nepoznat Gostujući Glumci:Robert O'Reilly - Gowron J. G. Hertzler - MartokKratak sadržaj: (preuzeto s ST CENTRA) Sisko izvijesti Stožer Zvjezdane flote o Odovim sumnjama kako je klingonski kancelar Gowron ustvari mjenjolik. Ubrzo Sisko dobiva naredbu da razotkrije Gowrona. U tu svrhu Flota ga opskrbljuje s četiri posebna emitera koje mora rasporediti oko Gowrona i potom ih aktivirati. Energetski puls emitera natjerati će prikrivenog mjenjolika da se vrati u svoje izvorno tekuće stanje i tako se razotkrije. Ekipa mora razraditi plan kojim će neprimjetno ući na klingonski teritorij i dovoljno se približiti Gowronu.Detaljnije informacije: Memory alpha
| sub 07 ožu, 2009 12:47 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 5x01 - Apocalypse Rising
Odo prvo postao solid a onda i klingonac  Mene u zadnje vrijeme smeta ta jednostavnost ubijanja kod klingonaca i dukata i cinjenica da sisko sve manje pokazuje kad je solo reakcije na ubojstva , iako je definitivno se naljutio kad je dukat unistio grabljivicu Bili su ekipa jako dobri klingonci , malo ih je martok smeo ali je na kraju sam sebe zafrknuo kad je pokusao iskoristit ekipu da ubiju gowrona m odo je sve prepoznao i plan osnivaca osujetio Svejedno cak i ovaj obrat dokazuje da su klingonci krvozedni dok pobjeđuju i da im je mir u interesu samo kad gube , a inace su divlja rulja  8
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 07 ožu, 2009 2:28 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pogledala sam danas tu epizodu. Snimila sam je na Max-tv. Već dugo nije bilo ovako dobre epizode. Bilo je zabavno vidjeti toliko klingonaca. Ocjena 9. 
|
| sub 07 ožu, 2009 2:07 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Volim epizode s Klingoncima,a pogotovo epizode gdje se ekipi mijenja izgled... Fora je vidjet Siska, Odu i O'Briena ko Klingonce. Ocijena 8 
| sub 07 ožu, 2009 3:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Flota šalje Siska da razotkrije Gowrona... Odo je u depri...
LOL kakvu je samo Dukat facu napravio kad mu je Kira rekla da je O'Brain otac njezinog djeteta...
...cijela ekipa ko klingonci...
...opa, Dukat ne prekovara... samo stisne gumbić i KA BUUUM... i ode klingnski brod u komadiće...
...dvorana ratnika mi baš neštoo nije bila impresivna... ...i krvavo vino nekak prerijetko...
...uh, Martok je skoro prepoznao O'Braina... ...a Odu je ispala 'vuklanska igračka' ...
Martok prepoznaje Siska i cijeli plan je ugrožen... ali iskuplja se i pušta ekipu da srede Gowrona... Worf ga izazove na bitku...
...no ispostavi se da je Martok mjenjolik... ...i bude uništen...
...Sisko dogovori s Gowronom nekakvi savez i primirje...
...lošiji mi je ovaj nastavak od prethodnog...
8
| sub 07 ožu, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
10 bolje od proslog nastaka ,odlicno vidjeti Klingonsku postaju ,a zabava zakon najjace ono scena kad prikazu kako krvao vino nestaje Kad dode Gowron likovi leze na podu od cuge 
| sub 07 ožu, 2009 3:34 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Dobri su mi bili umaskirani u Klingonce i Sisko i Odo i Miles. Ipak su nešto više naučili o svakodnevnom klingonskom komuniciranju i psihologiji. Ocjena 9, jer je događaj u epki važan i čiji će se utjecaj osjetiti prije rata s Dominijem. Šteta da i Kira nije bila s ekipom
|
| ned 08 ožu, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Dosta dobra epizoda. Bilo mi je smjesno ono na kraju kad su svi Klingonci izvukli pistolji i upucali onog Foundera (nisam je gledao, sjecam se te scene od prije)
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 08 ožu, 2009 4:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
MacGyver je napisao/la: Dosta dobra epizoda. Bilo mi je smjesno ono na kraju kad su svi Klingonci izvukli pistolji i upucali onog Foundera (nisam je gledao, sjecam se te scene od prije) Prvo da kažem ova boja ti je ok donekle, jer se čak može vidjet dobro i na tamnoj podlozi
Što se tiče epke, čista desetka Odo je depresivan i ne zanima ga više posao, ali ga privlači hrana Sisko je poslan na misiju da razotkrije Gowrona te se zato i on, i Miles, i Odo preoblače u Klingonce (Worf to već je ) Po njih dolazi Dukat sa Bird of Preyom Zakon je to što Dukat nije odgovorio na poziv nego uništio taj drugi BOP Sisko je bio fakat uvjerljiv ko Klingonac , onda Miles, a Odo najmanje Worf je dobro izvukao Oda kad mu je ispala ''vulkanska igračka'' Dobro da Martok nije skužio Milesa, ali skoro. Martok je ipak prepoznao Siska te mu je operacija ugrožena , ali ipak uspiju objasnit situaciju Martoku da je Gowron shapeshifter te im ovaj pomaže da pobjegnu, i da ga ubiju Gowron ipak nije shapeshifter, nego Martok Bilo je zakon kad su na kraju svi sredili fake Martoka s disruptorima i phaserima Sisko ipak na kraju uspijeva dogovorit primirje sa Gowronom
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 16 ožu, 2009 10:29 pm |
|
 |
|