Elem, hvala svima na dolasku i sudjelovanju! Nadam se da vam je bilo OK i da ste se dobro proveli uprkos problemima do kojih je došlo. Sada ide posipanje pepelom za dosad nabrojane... Samo da doteglim vreću, i potpišem se na dnu.
Isprike što se javljam ovako kasno. Odmah nakon kona sam otputovao i vratio sam se tek prije nekoliko dana. Nisam se javljao zbog vrlo ograničenog pristupa netu.
Lopata pepela 1: Program Book.
Neuvrštavanje u Program Book je GENERALNI Z***B. Greška je moja, jer kad se radio popis udruga za Program book, poslao sam dokument s prijavama udruga, a u tristo gužvi oko posla, organizacije kona i inog, nisam provjerio tko je sve unutra. Nažalost, USS Croatija nije bila, jer je vaša prijava došla dan POSLIJE.
Znam da nije utjeha, ali još jednom se ispričavam.
Pepeo 2: Lokacija štanda.
Tehnički, trebali ste se nalaziti pokraj Ognjenog mača, koji je bio na kutu zbog kosine za Arenu. Barem sam ja tako shvatio. Što se dogodilo, i kako ste izgurani, ne znam. Kad smo napokon sredili sve stolove i materijale, standovi su bili napol poslozeni i uređeni, i nismo mogli tek tako sve opet razbacivati.
I opet isprika. Možda bi pomoglo malo više pritiska sa vaše strane, ali dok ne sredimo neki okrugli prostor gdje ce svi biti ranopravni moramo smisliti nešto što će zadovoljiti sve ljude. Zaista nemamo namjeru nikog zapostavljati, no nažalost jednostavno ne stignemo paziti na sve sitnice.
Cvicek je napisao/la:
Da li je to bio više (ne)namjeran propust organizatora, ili nedovoljno inzistiranje s naše strane - ne znam jer nisam sudjelovao u dogovorima sa Sferašima - no činjenica je da su nas OPET bacili gotovo na kraj hodnika predviđenog za udruge,
Prošle godine je ta lokacija bila dio dogovora, zbog konzole i ideje da se oko nje vrti LARP. Mislim da se o tome već pisalo u threadu o prošloj godini.
Ostali pepeli:
U vezi nagradnih piva, valjda je riječ o šumu u komunikacijskom kanalu. Da li je itko najavio da će ih trebati?
Sto se lošeg tretmana tiče, žao mi je ako je ostao takav dojam. Da, bilo je pogrešaka i problema, i to ne samo oko vas. Neke smo riješavali na licu mjesta, neke nismo mogli. Shit happens, idući put bi trebali biti pametniji.
Ako sam za dojam kriv osobno, iskrene isprike. S obzirom na sve što se događalo, sigurno je bilo trenutaka kad nisam bio najpristupačnija osoba.
Bilo bi mi drago da nam se javite sa komentarima, kritikama i konstruktivnim prijedlozima za slijedeći SFeraKon. Vjerojatno nećemo moći ostvariti baš sve prijedloge, ali za izvedive stvari ćemo se uvijek potruditi.
Mirko Karas, Sfera
Koordinator udruga