Re: sci-fi nova godina/konvencija
Aj da i ja napisem mali reportic...
Sve u svemu... Blah...

Iako sam sama sebi obecala da necu puno ocekivat od novoodisnjih doceka jer se uvijek razocaram, opet sam ponovila tu gresku
Sto se tice prostora, bilo je manje vise sve ok, sve je bilo lijepo i krasno i shiny i fensy,jedino sto mi se, kad sam tek stgla, nije svidjelo sto je kod plesnog podija bilo onak 2 stola, svi ostali stolovi su bili dosta dalje... sto na kraju nije bio problem, jer je tamo dalje bar bila mrvicu tiša glazba
Imali su cool star wars brodiće

Sto se tice ekipe tamo... Preprepremalo ljudi... Stvarno sam ocekivala veci guzvu, ocekivala sam da cemo vidjet i neke poznate ljude s konova i tak, ali nista od toga...

Hostese su bile u tos uniformama, i jos par ljudi je imalo uniforme, komunikatore, star trek majice i tak... Nekima sam uvalila posjetnice udruge, mozda se i pojave
Hrana bila odlicna

Najbolji mi je bio Sov kak me zbunjeno pogledao kad sam se vratila s drugom porcijom i pitao: "Maso kolko ti mozes pojest?"

A sta cu, bilo je ribe i plodova mora, slaba sam na to

Glazba
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Uzas uzas uzas uzas
Mislim, ja sam stvarno tip osobe koja moze slusat sve od metala do cajki, ali taj techno
Zabolila me glava nakon pol sata

Mislim, trebam li reci samo da sam malo terorizirala decke kad smo dosli do mene pjesmama tipa vrapci i komarci i shery shery

i da su svi komentirali da bi im bilo draze da su to slusali cijelu vecer, a ne taj glupi techno
Na stolovima su bile neke fascinantne svijece, pa smo se malo igrali s njima
Evo jos malo fotki ekipe...

Neki su u kasnijim satima, svladni umorom, malo i zaspali

Ustvari, Normah je malo zaspala, ovaj frajer je prespavao pola veceri

Na kraju smo, negdje oko 4 krenuli kuci... Uzeli smo cuge na benzinskoj, pa smo Ant, Brick, Cvicek, Sov i ja otisli na after kod mene
Ja sam cijelo vrijeme visila na forumu

Sov je cijelo vrijeme spavao

Probudio se kad sam pustila neku cajku

Pa je inzistirao da mu napravimo jeger kolu, popio 3 gutljaja i nastavio spavat

cvicek je otisao od mene oko 8, ant, brick i sov oko 10...

I onda sam spavala do 5 popodne
sve u svemu... Pa ne mogu reci da mi je bilo lose, ekipa je bila super, zaje**vali smo se, cugali, sve 5... Ali da je moglo biti bolje, je

Najgore mi je sto nisam obukla savrsenu odjevnu kombinaciju jer sam mislila da ce me uzasno bolit noge u cizmicama i da necu moc plesat

Na kraju sam bila u super udobnim cizmicama i svejedno sam plesala na samo dvije pjesme

Hrčak je napisao/la:
ajme Mašo boja ti je prekrasna

Awwwwww hvala
Al meni je i dalje preplava