Sada je: sri 09 ruj, 2026 10:27 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 70 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
 Rikon 2010 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Post Re: Rikon 2010
Ja sam imao problema sa smjestajem koji sam rezervirao cak dva tjedna unaprijed, pa sam odustao od dolaženja.

pon 11 lis, 2010 3:53 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Evo jednog ne previše pretencioznog reporta :)

Na put sam krenuo samo sa Sovx-om. SM i Suiki su imali neke... komplikacije u posljednji trenutak :neznam: ](*,)

Da za početak spomenem da smo ovaj puta i pogodili pravi ulaz u Rijeku i našli zgradu filozofskog od prve. :skok:
Sljedeće godine vjerojatno će biti u novom kampusu FF-a tako da ni tada neće nedostajati avantura po Rijeci :)

Predavanja...

Bio sam na 4 ... dovoljno :)

Predavanje o Fan fictionu by Ivana Delač
Simpatično predavanje, saznao sam nešto više o povijesti i vrstama istog :)
slika

Pa od Žiljaka o Yu fantastici i filmu "Čudotvorni mač".
Nisam imao pojma ni o tom filmu a niti o fantastici u ex-Yu... a usput više saznao i o partizanskim filmovima i njihovom prisvajanju drugih filmskih žanrova. Trebam jednom nabaviti taj film pa da vidim voc d big dijl s babom i glavom :)
slika

Mirkovo predavanje o policijskoj brutalnosti u SFu je kraju imalo zaključak da tako nešto skoro i ne postoji jer se totalitarni i militaristički režimi ne računaju :mrgreen:
Kratko, solidno predavanje i podsječanje na neke filmove, pogotovo Robocopa kojeg je Maxx više puta tokom predavanja spomenuo :mrgreen:
Mirko je prije samog predavanja komentirao "Najbolje godine" ... no to je Oz najavio komentirati u svom reportu pa mu neću spoilati njegov report 8-[
slika

I predavanje od Horvatića o Svemiru prije i poslije velikog praska...
Manje više slično ko i druga njegova predavanja... tehnikalije ne kužim previše, dok sam za .. hm... teološki/duhovni/kakavveć aspekt svega toga čuo puno više na predavanjima od Paara (plus neki dokumentarci)
slikaslika

Horvatić je od ta 4 koje sam gledao privukao vidljivo najviše ljudi na predavanje....
On JE solidan predavač (koji će možda jednog dana zamjeniti legende poput Korlevića ili Paara) ali mislim da posjećenost još više pokazuje kako na malim konovima predavači nadrljaju ako imaju predavanja u ranijim terminima. Također je raspored za neka predavanja bilo šaltan za po nekoliko sati naprijed - nazad (recimo za Mirkovo i Delačino predavanje) pa je vjerojatno i to imalo utjecaja na njihovu slabiju posjećenost.

Kvizovi...

Guess the horror by Pahuljica & Vesna
Kako čujem, po rezultatima sam bio sam među najlošijima.... no za to krivim sjedenje u prvom redu, dok je iza ekipa masovno prepisivala :P
slikaslikaslika

Bio je i kviz "Guess the hottie" na kojem je Oz totalno rulao =D>
Osvojio je knjigu, plakat i najbitnije - slavu da se od svih natjecatelja (a fakat ih je bilo puno) baš on najbolje kuži u prepoznavanje ne samo ženskih, već i muških komada :mrgreen:
Ne sjećam se je li na kraju prepoznao i sliku koja je prikazivala gola muška prsa bez da se vidi glava glumca :-k
U svakom slučaju - čestitke =D>
slika

Na "Lust Scenes" kvizu nitko od "naših" nije sudjelovao.. ne sjećam se tko je na kraju pobjedio...
Moram spomenuti da slika na projektoru i nije bila baš naj kvalitete, pa nije bilo lako pogoditi sve scene u tim "pogodi ***" kvizovima.
slika

Sexy igru "Oglaf Survival" (ključne riječi: mistress, prijaviti su se mogli samo punoljetni)
Dašo je sudjelovao, i kako čujem imao raznorazne zgode sa gospodaricom, pa njemu prepuštam da opiše što se događalo u igri :)
slika

Pictionary
slika

Boardgameanje
slikaslika
slikaslika

Pahuljica the gate master :)
slikaslika

Eto, Rikon ko Rikon :)

Teško mi je ocijeniti je li mi po sadržaju bolji ovaj ili prošlogodišnji... što se mene tiče bilo je solidno.
Plus je što se na kraju ipak okupilo nešto ekipe iz udruge/foruma pa smo se cijelo vrijeme družili i zabavljali i meni je bilo sasvim okej :)

Od zgoda...

SovereignX je u neko doba u petak navečer došao i objavio da je bacajući dvije D8 kockice da bi se dobila finalna cijena upravo šankerici platio čašu bambusa 34 kune :shock:
Dok nam je to pričao, došao je Ant koji izjavljujući kako se na šanku naveliko priča o mladiću koji je napravio taj poduhvat.
Kako je to bilo moguće, kakve veze s time imaju kineski znakovi i na koje načine je Sov na kraju nadonkadio štetu, prepuštam njemu da opiše :)

U subotu navečer sam se zapričao s jednom neobičnom djevojkom koja je na spomen trekija krenula kritizirati nekog tamo lika na Istrakonu kojeg je vidjela da sjedi nasred dvorane s maramom na glavi i nekim čudnim kartama, i koji je poslao neke svoje minione da za rukav vuku ljude da dođu na gatanje 8-[
U to sam vidio da dašo prolazi hodnikom, pa sam ga pozvao da nam se pridruži u raspravi.
Bilo je zabavno :mrgreen:

Poslije se je još kritiziralo sve i svašta, od Freuda pa do samog Rikona :zubo: ili komentara tipa "on je trekki, ne zna on svirati gitaru,......... ups, ipak zna 8-[ " :mrgreen:
Ima nešto simpatično u pripitim curama koje vole podj**avati i prepucavati se oko svega, ali na nekakav simpatičniji način koji na kraju završi okej, a ne s plačem ili svađom. Uz "34" s ovog Rikona će mi poprilično u sjećanju ostati scena dotične djevojke sa borbenim smotuljkom (posterom :) ) u rukama kojeg koristi bolje od bilo kojeg dirigenta ili LARP-era :D

Bilo je tu i nekih preglasnih ljudi koji su istjerani sa kvizova, noćni igrokaz ispred ulaza na kon, komentiranja velečasnog suca na Horvatićevom predavanju, spominjanja osoba sa ili bez karaktera i tome slično... ali bude već netko drugi o tome pisao,... ili će se bar komentirati na pivama :)

I da - na zadnjem katu se je moglo spavati u vrečama za spavanje i nije bilo preranog buđenja, što je također poboljšalo doživljaj kona. Nije bilo potrebe plačati skupi smještaj niti se gnjaviti s putovanjem do spavaonica :D

Najneumorniji konaši u nedjelju ujutro :)
slika

I raznorazne druge slike.... za vas dvoje koji nemate facebook profil :)
slikaslikaslika
slikaslikaslika
slikaslikaslika
slikaslika
slika

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 12 lis, 2010 3:27 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Cvičeče, ko ti je ova crvena? :zubo:

uto 12 lis, 2010 4:54 pm
Desolate

Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Dobar report Cvicek! :thumbs2:
Haha, vid me kako se "fejspalmam" na predavanju od Horvatića http://i233.photobucket.com/albums/ee19 ... resize.jpg :joj: :zubo:

Miki je napisao/la:

A jedna Ivana T. sa Filozofskog faksa, jeli tako Cvicek? :mrgreen:

EDIT: Sov-vo neslavni simbol koji ga je koštao 34 kn vrijednog Bambusa, no nakon što je uvidio grešku brzo je istu tu šankericu pozvao na obaviještajni razgovor. :mrgreen:

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

uto 12 lis, 2010 8:14 pm
Profil ICQ Web stranica
fluffy

Spol: Ženski
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
Miki je napisao/la:

moja bivša kolegica sa glume :mrgreen:

sri 13 lis, 2010 12:04 am
Profil YIM Web stranica
fluffy

Evo, došlo je vrijeme da i ja napišem nešto detaljniji report o Rikonu :D

DAN PRVI- petak

Sve je počelo još od ranog jutra no ja sam se nacrtala tamo oko dva...kako mi frendica ima stan odmah preko puta FF-a kod nje smo prvo radili sendviče i kasnije se preselili u zgradu...Info pult je već bio tamo, šank se postavljao a ja sam krenula u već klasično trčkaranje po zgradi i ljepljenje obavijesti po zidovima kao i postavljanje vreća za smeće ;)
Šest sati je jako brzo došlo kao i nagli porast ljudi u zgradi...ja sam i dalje trčkarala okolo i stalno nešto radila...meni to stvarno nije bio problem, volim se osjećati korisnom :D
Što se tiče predavanja odslušala sam samo jedno, ali eto...to je klasika kada si za info pultom ;) Što se tiče poznatih faca, iz Zagreba su došli Ant i Maher vlakom te Cviček i Sov autom...dok tu iz Rijeke su nam se pridružili _Oz i Wildchild te još sam imala prilike upoznati starog člana ovog foruma Chaky-a :D
ImageImage
Dašo se nabrijao na igru „pronađi dovoljan broj zombija iza akreditacije i osvoji besplatnu cugu“ koju je naravno i dobio :zubo: dok je kasnije radio na anketi koju je ispitao na svim ljudima u zgradi :P pitanje je otprilike bilo „Na ime Monika koja boja kose vam najviše paše?“ pobijedila je crvena :mrgreen: Sov je isto prošao svoju kalvariju davši 34 kn za bambus o kojem se kasnije dosta pričalo :P
Navečer je stigao moj kviz „Guess the Horror“ koji je bio jako lagan :roll: no naši dragi dečki se nisu baš iskazali, Wildy razočarao si me :zubo:
I tako, prošla polako prva večer...mislila spavati kod frendice ali ipak sam odlučila prihvatiti wildy-ev prijevoz doma oko dva ujutro i pošteno se naspavati za slj. dan koji je bio još bolji :D
Skoro zaboravih...Dašo nas je učio treki ples...bilo je to jako zabavno :mrgreen: i naravno svoje gatacko umijeće podjelo sa nama ;)
ImageImage

DAN DRUGI- subota/DAN TREĆI-nedjelja

Nakon što sam se kao čovjek pošteno naspavala i poručala oko dva sam već bila na FF-u. Kako je još bilo dosta rano i ne nešto puno ljudi iskoristila sam priliku da odem na predavanje Ivane Delač ili ti niniane koju osobno znam :D Kako sam i sama znala malo čitati fan fictione predavanje na tu temu mi se jako svidjelo...čak sam naučila neke stvari malo o tome ;)
Nakon toga, bila sam žrtva otmice...da dobro čitate...prave pravcate otmice...kako zašto?! Postojala je igra koju je smislila moja frendica a radilo se o quotovima iz serija/filmova/knjiga/pjesmi...koje smo ona i ja posakrivale po cijelom faksu...tko bi našao jedan quote i pogodio o čemu je riječ dobio je besplatnu cugu a na kraju onaj tko bi skupio najviše tih quotova na kraju večeri je trebao dobiti medicu :P
No da se vratim ja na tu otmicu...Dašo i Ant se ozbiljno navukli na tu igru i nakon sati traženja i neuspjeha odlučili su oteti koga drugog nego mene. :zubo: Zatvorili su me u jedan hodnik i „prijetili mi“ :lol: ...da, u igri prijetnje je bio aparat za gašenje :zubo: nakon što su vidjeli da je ne „pjevam“ odlučili su napraviti prijeteće pismo i poslati na info pult...izrezali su slova i zalijepili ih na papir...kao što vidite :mrgreen:Image sve u svemu moja frendica me spasila za dva quota što im je dala :D i tako vam je to bilo, definitivno najbolji dio na Rikonu :zubo:
Zatim sam vodila Sfictionary koji moram priznati baš sa pravilima nisam bila na čistu no barem sam naučila za slj. godinu ako me opet stave :P Ant i Dašo bili su jedna od četiri grupe koje su igrale to, i da...u sat i pol nisu se pomakli sa početne pozicije :zubo:
Uslijedio je kviz „Guess the Hottie“ di su naši dečki pokazali nešto bolje znanje od poznavanja horora...prvenstveno _Oz koji je dijelio prvo mjesto :mrgreen: Image
U međuvremenu se igrala neka igra di se trebalo pronaći Mistress i zatim joj udovoljiti u njezinim zahtjevima...samo radi Daše koji se natjecao morala sam joj ljubiti ruku :joj:
Dašo je bio opet rasplesan pa je sa svima plesao valcer a mene je čak u jednom trenutku dignuo i nosio po hodniku... :p no kako god, preživjela sam i to ;)
Večer je prolazila, došao je još jedna kviz di se trebalo pogoditi iz kojeg filma/serije je određena sex-i scena...nitko od naših se nije prijavio na kviz no Ant je radi razmišljanja na glas morao otići van :zubo:
I tako, tim kvizom se završio program od subote...ostalo je samo cuganje i dobra zabava ;)
Kako je program za nedjelju trebao početi već u 11h a ja sam popodne u 16h trebala biti u kazalištu odlučila sam tu noć ostati tamo i kao prespavati kod frendice...ali ali ali...na kraj uje ispalo da nisam spavala ni minute!!!! Prvo sam visila na info pultu sa Antom i Valentinom (članica 3.zmaja) zatim malo visila vani sa trekijima pa se pokupila u veliku predavaonu di se sviralo bila nešto u igraonici sa Maherom, Antom, Chaky-em...muvala se posvuda i tako svanulo jutro :zubo: a ja budna!!!! Nešto sam bila prilegnula u predavaoni 212 ali nisam mogla spavati, to je bilo čisto radi malo mira i samoće koja mi je trebala :mrgreen:
Slj. je bila jutarnja kava na kojoj nam se pridružio i Sov koji također nije spavao dok se Cviček naspavao ko beba ;) Ta neka predavanja koja su se kao trebala održati su bila otkazana radi neprespavane noći predavateljica :mrgreen: no dva tri su se čak i održala nešto kasnije. U svakom slučaju time je došao kraj još jednog Rikona...pomogla sam u čišćenju i vračanja pojedinih klupa na svoje mjesto :D a zatim nakon zafrkancije sa ekipicom vani krenuli u grad na cugu (Ant, Dašo, Valentina i ja...dok su nam se još pridružili Sov, Cviček, Maher, Chaky i još neki)...kako nisam spavala bila sam luda sto na sat i trabunjala svakakve gluposti...no to sam ja, oni koji me znaju već su naučeni na to :mrgreen:
I tako sam ja oko četiri digla se sa cuge i pravac kazališe u kojem sam bila do nekih 22h...zanimljivo, divim se sama sebi na toj silnoj energiji :roll: ...kako sam došla doma, bacila sam se na krevet i zaspala ko top :P

evo još par slika
ImageImageImageImageImageImage

Sve u svemu meni su ta tri dana prošla ludo i nezaboravno :D šteta što ih nema češće :( no neću se žaliti, bilo je super!!!!!!!! \:D/

sri 13 lis, 2010 7:49 pm
Profil YIM Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Onda nisam skužio, jel su te oteli kao dio igre, ili su te oteli da im kažeš odgovore u igri?

Nemam fejs, ne mogu vidjet slike. :(

sri 13 lis, 2010 7:49 pm
fluffy

Miki je napisao/la:
Onda nisam skužio, jel su te oteli kao dio igre, ili su te oteli da im kažeš odgovore u igri?

Nemam fejs, ne mogu vidjet slike. :(

možeš jer sam stavila tu opciju, wildchild ih je jučer gledao ;)
...što se tiče te otmice, prvenstveno su me oteli da dođu do odgovora ali i da radi igre, barem se nadam 8-[

EDIT: evo stavila par slika ;)

sri 13 lis, 2010 11:35 pm
Profil YIM Web stranica
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Kao što obećah još prije, evo i mog kratkog reporta :)

PETAK

Nakon što sam se spremio u zadnji čas, otišao sam na bus koji me relativno brzo odveo do Svetica. No tada su uslijedile komplikacije s tramvajem, tj. 12 mi nije došla odmah već sam trebao presjedat i čekat dobrih 10 minuta na trgu da dođe i odbaci me do Remize. Srećom za mene, Cviček se nije mogao nikak dogovorit sa SM-om i Suikijem, koji su na kraju odustali zbog nekih komplikacija. Tako smo na kraju išli samo Cviček i ja :|
Putem sam ja slikao zalazak sunca i crveno nebo te se pritom pošteno namučio uhvatit bar 3 dobre slike s lošom kamerom od mog moba :P :zubo:
Kao i obično Cviček je i ovaj put počeo kukat kako će promašit ulazak u Rijeku i kako će se mučit nać zgradu FF-a u kojoj se održava Rikon :lol:
Na njegovu sreću ja sam ga uspio dobro navigirat tako da nije promašio ni ulazak u Rijeku, a i dosta brzo smo našli zgradu FF-a :D

Bilo je oko 7 kad smo došli te nas je na ulazu dočekala pahuljica, koja je bila vrlo uzbuđena i vesela :mrgreen: Odmah nakon što smo platili upad i sredili akreditacije, žedni od puta pojurili smo do šanka po pive. Dašo, Ant i Maher su nam se ubrzo pridružili. Dašo je uokolo žicao ljude da mu udjele sličice zombija pa tako i Cvičeka i mene između ostalog (trebalo ih je skupit 10 za free cugu) :zubo:
Nedugo zatim pridružio nam se i Wildchild pa smo do nekih 23h pričali, pili, pušili i šetali se uokolo. U međuvremenu sam ja kao što ste već i uspjeli saznat iz Cvičekovog i pahuljičinog reporta uspio nasjest i kupit bambus od 34 kn [-( Eh sad, kako se to moglo dogodit, pitate se... Uglavnom bacao sam dvije d10 kocke, i s obzirom da su te kocke imale umjesto 10-ki neke čudne kineske znakove (vjerojatno kineski broj 10), meni je šankerica prodala spiku da je to broj 30 i ja sam na neku foru nasjeo ](*,) Ne znam, al brijem da sam se u tom momentu nešto zamislio pa sam onako bez razmišljanja izvadio pare i uzeo taj fatalni bambus od 34 kn :joj: I onda kad sam se otišao nazad do ekipe i čuo kako pričaju kolko je ko najviše bacio, a i Anta u pozadini koji je spomenuo kako je ''netko'' platio bambus 34 kn, ubrzo sam shvatio svoj fail i krenuo natrag do šanka gdje sam na kraju od iste šankerice dobio besplatni bambus - sve u svemu pravda je zadovoljena :mrgreen:
Poslije toga je bio kviz ''Guess the horror'' koji meni i Wildchildu očito nije bio tolko lagan kao što to pahuljica tvrdi :P pa smo pisali svakakve gluposti umjesto horrora koje nismo znali :zubo: Na kraju kviza me jedan od natjecatelja koji je oponašao zombija srušio na stol na kojem je bila nečija čaša s bambusom :lol:
Nedugo zatim, opet smo otišli van zapalit jednu pa sam ja naletio još jednom na dotičnu šankericu koja mi je naplatila bambus 34 kn, pa sam se ja čak i dosta zapričao s njom i tako :mrgreen: No, nažalost mi je sav taj trud na kraju bio uzaludan :(
Negdje između 3 i 4 sata nakon nekoliko ispijenih piva i bambusa, Cviček i ja smo otišli spavat. I iako se ne sjećam točno što sam sanjao, znam da je nekakav erotski san bio u pitanju :mrgreen:

SUBOTA/NEDJELJA

Probudili smo se negdje oko 2, pol 3., te unatoč tome što sam se relativno dobro naspavao (izuzev dijela kad sam udario glavom o nogu od klupe :zubo: ) probudio sam se s popriličnom mučninom koja me mučila nekih sat-dva :thumbs3:
Za to vrijeme sam bio na predavanju o Fan Fictionu koje je bilo odlično, i na predavanju o filmu ''Čudotvorni mač'' i YU fantastici koje je isto tako bilo zanimljivo :thumbs2:
Poslije smo ja i Cviček naručili pizzu koja je bila dosta skupa, i dugo smo je čekali :P , al je zato barem bila dobra :thumbs2: U međuvremenu nam je došao Oz, pa smo mu pričali zbivanja od petka :)
Kasnije nam je Dašo gatao (Ozu točno, a meni ne) :P Pa nas je onda nagovorio da mu pomognemo u igri ''Oglaf'' te smo morali ljubit ruku od mistress :lol:
Nakon toga su uslijedila predavanja o svemiru prije big banga i o policijskoj brutalnosti u SF-u koja su također bila jako dobra i zanimljiva :thumbs2: Na Horvatićevom predavanju smo sreli Zvonka i Ivanu, no kasnije ih više nismo uopće vidjeli :?
Poslije je uslijedio još jedan kviz ''Guess the hottie'' koji me razočarao nedostatkom određenih glumica i viškom muških likova :P Uglavnom, u njemu se Oz iskazao i osvojio prvo mjesto =D> :thumbs2:
Kad je i to završilo uslijedio je nastavak cuganja. Wildchild me u međuvremenu odveo do ''Konta'' da upoznam njegovu ekipu i vidim malo noćni život u Rijeci :D
Nakon povratka na kon je došlo vrijeme kviza u kojem su se pogađale seksi scene iz nekih filmova/serija. Mi smo nažalost zakasnili i tako nismo sudjelovali, no unatoč tomu Antu je na glas izletio točan odgovor za jednu od scena pa je morao izać van :lolsmjeh: A i Wildchild je u određenom trenutku kad se pojavila scena u kojoj se dvije cure bare izvalio nešt tipa: E to znam! To je two girls, one cup - na što sam ja doslovno umro od smijeha :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:
Nedugo zatim sam ja uspio zaradit čak 3 besplatna bambusa (između ostalog sam morao radit i sklekove za to) :mrgreen:
Nakon nekog vremena kad sam navodno krenuo ić spavat, skužio sam da je ''spavaona'' prazna pa sam se ubrzo vratio nastavit pit i družit se s ekipom. Jedno vrijeme sam bio igrao kockice s Mariom i Chakijem, i dobio zadnju partiju :D Pa sam pričao s Cvičekom, Ivanom, Antonijom (ona je bila mistress) i ostalima... Kasnije smo se sjeli u krug i slušali nekog tipa koji je svirao gitaru, te sam ja zaključio kako nam fali logorska vatrica :mrgreen:
Sve u svemu, vrijeme je prolazilo u druženju, cuganju i dobroj zabavi tako da sam ja na kraju odlučio da uopće neću ni ić spavat već sam ostao se zabavljat s najneumornijima :mrgreen: Ujutro smo pahuljica, Antonija, Vesna i ja otišli na kavu i tako... :)
Onda smo se vratili na kon, pa sam ja otišao na još jedno predavanje o Cordwainer Smithu na kojem sam ja nakratko zaspao :zubo:
Pa smo onda opet izašli van na zrak, pričali o svemu i svačemu i tako sve do nekih 3-4 sata kad se Cviček probudio. Prije odlaska smo otišli na kavu/kremšnite, pozdravili se sa svima i krenuli natrag za Zagreb :)
Sve u svemu, bilo je jakooooo dobro, no moglo je i bolje da nas se više pojavilo iz USS Croatie, da smo imali štand i da...guess what...da Wildchild nije razačarao i da smo išli uokolo tražit ''cure s karakterom'' :zubo:

Overall rating: 7/10 :thumbs2:

slika

ST battles audio/video tribute!

čet 14 lis, 2010 12:42 pm
Profil YIM Web stranica
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Sovereign X je napisao/la:
Sve u svemu, bilo je jakooooo dobro, no moglo je i bolje da nas se više pojavilo iz USS Croatie, da smo imali štand i da...guess what...da Wildchild nije razačarao i da smo išli uokolo tražit ''cure s karakterom'' :zubo:

Pih, ništa od cura s karakterom... [-( A da ne spominjem stotinu istih.

čet 14 lis, 2010 12:55 pm
Profil Web stranica
Desolate

Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Nažalost nijedna nije imala PRAVI karakter... :whatever: :mrgreen:

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

čet 14 lis, 2010 6:17 pm
Profil ICQ Web stranica
Overlord
Overlord

Wildchild je napisao/la:
Nažalost nijedna nije imala PRAVI karakter... :whatever: :mrgreen:

Ma zapravo bila je jedna, al ta je u subotu otišla way too early, i onda je na kraju došla taman kad smo mi odlazili :(

slika

čet 14 lis, 2010 6:57 pm
Profil YIM Web stranica
Častoljupka

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: XI
Ma zapravo bila je jedna, al ta je u subotu otišla way too early, i onda je na kraju došla taman kad smo mi odlazili :(

:lolsmjeh:

Jel to samo meni čudna podudarnost? 8-[

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

pet 15 lis, 2010 12:46 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Na Horvatićevom predavanju smo sreli Zvonka i Ivanu, no kasnije ih više nismo uopće vidjeli :?

predavanje je bilo OK :thumbs2: samo smo mi morali pobjeći jer je zadnji prijevoz za ZG išao u 22:30 :evil: :evil: :evil: , a nismo imali riješeno spavanje zbog love koje nismo dost ponijeli :roll:

pet 15 lis, 2010 2:47 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
Overlord
Overlord

Mir'Na Riker je napisao/la:

:lolsmjeh:

Jel to samo meni čudna podudarnost? 8-[

Ha? O čem ti to Mir'Na? :zbunj:

slika

pet 15 lis, 2010 4:09 pm
Profil YIM Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 70 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: