Sada je: sri 24 lip, 2026 3:14 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 108 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
 Istrakon 2010 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Re: Istrakon 2010
Pridružujem se željama da OZ napiše svoje dojmove... [-o< :D

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

ned 28 ožu, 2010 8:12 pm
So Say We All

Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Ma napišite vi svi svoje komentare.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

ned 28 ožu, 2010 8:28 pm
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Asimiliran !
I kakva je medika ove godine ?

ned 28 ožu, 2010 9:47 pm
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: manipulative and psychotic
Evo i moj raport :zubo:

Nije da imam pametnijeg posla... I da ovo pisem vec drugi put jer mi je prvi put zbrejkao firefox i sve se izbrisalo i tak to :zubo:

Al druga opcija mi je ucenje, tak da... Razumijete zasto ovo radim :zubo:

Unaprijed se ispricavam na psovkama, vulgarizmima i uznemirujucim prikazima 8-[ Al nema ih puno :zubo:

Ovogodisnji istrakon mi je bio genijalan :biggrinlove: definitivno najbolji do sad :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

Krenili smo u petak oko pola 6 :) Naravno da se daso u 4 sjetio da radi do 5 :zubo: I naravno da na kraju nismo njega cekali, nego mene, jer sam imala problema s lakiranjem noktiju 8-[ :zubo:

Na putu do tamo... Trap je manijakalno pretjecao :lolsmjeh: Daso je pokusavao uslikat anta. Onak, da izgleda normalno :zubo: I ne, nije uspio :zubo: Pokusavao je to i ostatak vremena na istrakonu :zubo: I ne, nije uspio :zubo:

Imali smo neki super cool gps ili sto je vec koji je nazvan Dragica. :biggrinlove: Dragica nam je divno objasnjavala kak doc do pazina i nijednom se nismo izgubili :biggrinlove: Dobro, za to je vjerojatno zasluzan i trap, ja bi se sva zbunila da vozim i cujem Dragicu kak prica nesto u stilu "skrenite lijevo, ali drzite se desno" :lolsmjeh:

Image Image Image

Trapov auto prozvan je Agamemnon :biggrinlove: Daso je bio uvjeren da je Agamemnon lik iz Harry Pottera :lolsmjeh:

Stigli smo u Pazin oko pola 8, 8, ne znam tocno... Spremili se i krenuli u Spomendom... :biggrinlove:

Taman smo stigli na dr.sc-ovo predavanje :biggrinlove: Pa smo igrali igru... Svaki put kad dr.sc kaze nesto sto ne kužimo, morali smo pit :zubo:

Pa smo poslje predavanja nastavili pit :zubo:

Ja sam se ubila i onak, pol veceri se ni ne sjecam 8-[

Daso i ja smo pjevali lijepo lijepo na pozornici #-o I crtali po meni i potroslili mi svu crnu olovku, a nitko nije ponio šiljilo :smrc:

Evo par slikica...

Daše i ja Image

momci iz udruge Image

dr.sc i ja Image

udružni zavodnici Image

trap bajoranac Image

Sovov zavodnički osmjeh :naughty: Image

Ja sam uzela dr.sc-ovu akreditaciju pa sam cijelu vecer govorila ljudima da sam ja predavac Davor Horvatić 8-[

Image Image

Daso me prodavao okolo za pola kune :lolsmjeh:

I bilo je jos puno toga, al ne sjecam se, nemojte zamjerit :zubo:

Na putu kuci bilo je zabavno :lolsmjeh:

Naime, Daso je uzeo kljuceve jer je bio uvjeren da on nece pit i da su kod njega najsigurniji :zubo: ali da... pio je :zubo: :zubo: I onda se nije mogao jetit gdje ih je spremio :zubo: Pa ih je ipak nasao... U čarapi :lolsmjeh: I tako mi krenili, i dasi ispadnu kljucevi... Trap je isao iza njegai uzeo ih, al naravno, nije to rekao dasi 8-[ Onda je daso skuzio da kljuceva nema, pa su ih on i ant otisli trazit, a trap i ja krenili u hotel 8-[

Ubrzo stize i Ant, ja pitam gdje je daso, ant kaze "nemam pojma" i baci se u krevet :lolsmjeh:

I nakon par minuta cujemo mi kucanje na vratima... Ja otvorim, Daso ljut ko ris :lolsmjeh: Trazi kljuceve od nase sobe... Ja mu objasnjavam da to gdje smo sad je nasa soba :lolsmjeh: On vice kak u zivotu vise nece razgovarat s nama :lolsmjeh: al imali smo hrane, pa je ipak poceo razgovarat :zubo:

Ujutro smo se ustali oko 11... Daso nam je skuhao kavu u nekom čudnom parnom stroju :lolsmjeh: Čak je i prilično pitko ispala :zubo: Falilo nam je mlijeka :zubo: Šečer sam uspjela uzicat od susjeda :zubo:

Pa je usljedilo moje trosatno spremanje 8-[ Al kad zbilja nisam imala nista za obuc 8-[

Daso je bio fashion guru, trap fotograf... Zajednickim snagama, odabrali smo najbolju odjevnu kombinaciju :zubo: I krenili prema gradu :)

Ekipa je bila na pizzi, pa smo im se pridruzili :biggrinlove:

Upoznala sam Oza :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

Oz bez crtice je jedan jako divan i simpa momak :biggrinlove: Oza sa crticom cu upoznat na Sferakonu :biggrinlove: Zivim za taj vikend :zubo:

Pojeli smo pizzu i krenili prema spomen domu... Usput smo sreli Pahuljicu, koja je isto super super :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

Taman smo stigli na dr.sc-ovo predavanje o crnim rupama :biggrinlove: ovaj put nismo pili :zubo:

Poslje predavanja, Dase i ja smo imali najbolju namjeru naucit ekipu lijepo lijepo koreografiju :biggrinlove: ali NITKO nije htio surađivat :beee:

pa smo otisli na kavu... malo tracali forumase i tak to :zubo:

kad smo se vratili, malo smo se slikali, šetali okolo i tak, pa su neki igrali captain's log, a nas par je otislo na pivu...

Daso je opet bio najbolja gatara u galaksiji :biggrinlove: Rekao mi je da se necu nikad udat :beee: i da je Intrepid jaci od Galaxya :zubo:

Image

Pa smo se vratili s pive u spomen dom i nastavili cugat :zivili:

evo neke fotkice...

ja kao talibanka... Matias, jesam ti sexy? :naughty: :lolsmjeh: Image

Mirna i ja Image

Oz i ja Image

Kiss Image

Leo i ja Image

Oz, žena i ljubavnica :naughty: Image

Pa su poceli razni pijani razgovori... :lolsmjeh:

Udruzni zavodnici Sov i Suiko su se malo porječkali oko neke zgodne crnke... Imamo novi nadimak za Sova... JE**ČKO :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Pocelo se raspravljat o vaginalnim frizurama... Decki vole brazilke i hitlerke :lolsmjeh:

Pa o lizanju raznih vrsta hrane sa djelova ženskog tijela... :lolsmjeh: Pa tko bi lizao, pa sto bi lizao, pa kako bi lizao, pa s čega bi lizao... :lolsmjeh: Puno lizanja, u svakom slucaju :zubo:

Rekli su mi da sam patološka lažljivica... Ne sjecam se zasto 8-[

Suiko ima po metra kur**ne :lolsmjeh:

Sovov je 20 centimetara... Nismo uspjeli saznat jel to kad je spušten ili u punoj erekciji :lolsmjeh:

Ozu je od tih razgovora bilo neugodno, pa smo zakljucili da je ozu mali. Onda se uvrijedio. Istina boli :lolsmjeh:

Sov izjavljuje da je bitna tehnika, a ne velicina :zubo: Ocito mu ipak nije 20 cm :lolsmjeh:

Mirna priča o je**nju s oblakom na Bruce Willisu :lolsmjeh: Nismo znali da Mirna ima takve kinky fetiše :lolsmjeh:

Suiko komentira da je on Bruce Willis. Rekli smo mu da je to Oz. Onda se predomislio i rekao da je on Mel Gibson :zubo:

Sov voli barit. Suiko kaze da Sov voli i "oduzimat tuđim pi**e" :lolsmjeh:

Oz nas sve obozava i seli se u zagreb da nam bude blize :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

Suiku je Mirna najsexy cura u udruzi :zaljubljen:

Mirna i ja smo se slozile da je Asimov najsexy decko u udruzi :naughty: Prozvane smo pedofilkama 8-[

Dr.sc nam savjetuje da guramo što dublje :lolsmjeh:

E onda je daso odlucio da idemo okolo i da se ja moram slikat sa svima :zubo: I svi su bili raspolozeni za slikanje... Osim jednog frajera koji je mrtav ozbiljan ispitivao zasto se ja zelim slikat s njim :lolsmjeh: I slikali smo se na kraju... Ovako je to ispalo :lolsmjeh:

Image

Onda smo sreli neke simpa decke koji su izgrili Dasu i zvali ga tata :lolsmjeh: pa su i mene poceli zvat mama :lolsmjeh:

Image

Pa sam se slikala na info pultu... Pa sa zastorom...

Image Image

Ne volim se ja slikat, ne ne 8-[

Malo smo i plesali...

Image Image

Trap je obukao trek uniformu :zaljubljen: Tvrdi da mu je to bio prvi i zadnji put u zivotu :zubo:

Image

Pa je Daso pokusavao demonstrirat prvu pomoc na meni... Ali mi NITKO nije htio dat umjetno disanje :smrc: Svi bi me ostavili da umrem :smrc:

Pa smo htjeli nekom amputirat ku**c :lolsmjeh: Ne sjecam se zasto :lolsmjeh:

Ne znam kad smo tocno krenili u Lauru :zubo: Oz je spavao kod nas, pa sam bila solo u sobi s 4 zgodna momka :naughty: Daso ih je prozvao rasplodnim konjima :lolsmjeh:

Putem do hotela, daso je zastao na igralistu i pokusao se spustit niz tobogan. Naravno, pao je skupa s toboganom :lolsmjeh: onda je pokusao uc u kucicu. Naravno, nije uspio :lolsmjeh:

Onda su Ant i Daso zlostavljali Oza... 8-[ I prica se da je sve to bila moja ideja 8-[ ja i dalje tvrdim da ja ne znam o cem oni pricaju 8-[ Sve su to zle insinuacije 8-[ Laži i obmane 8-[

Bili smo malo glasni 8-[ Susjed Jelak je dva puta dolazio molit nas da se smirimo 8-[ 8-[

Probudili smo se oko 11, daso nam je opet skuhao kavu u onom parnom čudu (ovaj put je skoro zapalio kuhinju, al ono... detalji :zubo: ) spremili i oko 12 napustili hotel :goodbye:

Otisli smo do spomendoma, ali tamo nije bilo nist zanimljivo, pa smo otisli do rijeke na rucak... Dragica je puno preracunavala :lolsmjeh:

Poslje skupih ćevapa otisli smo na kavu... Pa su stigli i cvicek i ekipa, malo smo se slikali, iskrcali Oza u centru i krenili kuci :smrc:

Ma odlican kon :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

Jako mi je zao sto ternek nije isao :smrc: Mogu samo zamislit kako bi tek dobro bilo da je on bio tamo :smrc:

I nije bilo Bree Inna ove godine :smrc:

I opet smo bili jedina udruga tamo :|

No... Sve u svemu, bilo mi je geeeeenijalno :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove: Najbolji kon ikad :biggrinlove:

I kao secer na kraju... ubit ce me Oz zbog ove keksi slike, ali morala sam... Bilo je jace od mene 8-[

Image

Cvicek, sad ocekujem tvoj report :zubo: I mora bit veci od mog :zubo:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

pon 29 ožu, 2010 11:26 pm
bubica
bubica

Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Mašo makni tu sliku, inače objavljujem inkriminirajuće transkripte! :vrazicak1:

BTW, skoro je ponoć... Ne ispunjavaš obećanje. :zubo:

pon 29 ožu, 2010 11:31 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

_Oz je napisao/la:
Mašo makni tu sliku, inače objavljujem inkriminirajuće transkripte! :vrazicak1:

Samo daj, ja nemam sta skrivat 8)

Ili imam? 8-[

Ovaj... Kakve tocno transkripte? 8-[

_Oz je napisao/la:
BTW, skoro je ponoć... Ne ispunjavaš obećanje. :zubo:

Joj dobijes dvije sutra :zubo:

iscrpilo me pisanje reporta, nemam inspiracije :zubo:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

pon 29 ožu, 2010 11:33 pm
Valkyrie

Spol: Ženski
Opis Stanja: foundation and empire
Dejanira [Bot] je napisao/la:
ja bi se sva zbunila da vozim i cujem Dragicu kak prica nesto u stilu "skrenite lijevo, ali drzite se desno" :lolsmjeh:

e, jel to garmin navigacija mozda? i mi imamo nesto slicno doticnoj dragici :lolsmjeh:

sve u svemu, genijalan report, neki djelovi su me posebno odusevili :lolsmjeh:

pon 29 ožu, 2010 11:41 pm
Častoljupka

Naj Serija: ENT
Jel mogu ja protestirat za onaj dio o oblaku? Mislim, sve je to izvučeno iz konteksta.

Izmanipulirali su me.

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

pon 29 ožu, 2010 11:42 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Trap je obukao trek uniformu :zaljubljen: Tvrdi da mu je to bio prvi i zadnji put u zivotu :zubo:

:zgrožen: Kako si mogla? :smrc:

*odlazi stavljati slike na fejs*

Pa je Daso pokusavao demonstrirat prvu pomoc na meni... Ali mi NITKO nije htio dat umjetno disanje :smrc: Svi bi me ostavili da umrem :smrc:

Ovo je neistina... :beee:

pon 29 ožu, 2010 11:47 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

alien she je napisao/la:
e, jel to garmin navigacija mozda? i mi imamo nesto slicno doticnoj dragici :lolsmjeh:

E nemam pojma, trap valjda zna :zubo:

alien she je napisao/la:
sve u svemu, genijalan report, neki djelovi su me posebno odusevili :lolsmjeh:

hehe hvala :hvalahvala:

Mir'Na Riker je napisao/la:
Jel mogu ja protestirat za onaj dio o oblaku? Mislim, sve je to izvučeno iz konteksta.

Izmanipulirali su me.

Hoces rec da sam ja manipulatorica? :zgrožen:

:zubo:

Nda, dobro, mozda nisi bas tocno znala o cem pricamo... 8-[ Ali ovaj... Tvoja podsvjest nam je otkrila istinu :zubo:

T'Rapavi je napisao/la:

:zgrožen:

Neces valjda :zgrožen:

Moje polugole slike ne smiju zavrsit u javnosti :zubo:

A ti si mi bas sexy u uniformi, pa morala sam to stavit :zaljubljen:

Sv. Augustin (354-430)

pon 29 ožu, 2010 11:49 pm
So Say We All

Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Mašo, veliki slika slika slika slika slika za report, nikada bolji nisam čitao

Samo, nešto mi se Dašo previše mota oko tebe :mrgreen:

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

pon 29 ožu, 2010 11:53 pm
Profil ICQ
Kingslayer
Kingslayer

alien she je napisao/la:

E nemam pojma, trap valjda zna :zubo:

Je, Garmin je... :D

T'Rapavi je napisao/la:

:zgrožen:

Neces valjda :zgrožen:

Moje polugole slike ne smiju zavrsit u javnosti :zubo:

A ti si mi bas sexy u uniformi, pa morala sam to stavit :zaljubljen:

Aj, aj dobro, neću... BTW. pošalji JJ sliku, možda postanem rebootani Riker... :zubo:

pon 29 ožu, 2010 11:57 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

BrickTop je napisao/la:
Mašo, veliki :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: za report, nikada bolji nisam čitao

Awwwwwww hvala :oops:

Cvicek :baeh:

:zubo:

BrickTop je napisao/la:
Samo, nešto mi se Dašo previše mota oko tebe :mrgreen:

A cuj, otkako sam se posvađala s Teddeom, daso je postao moja najbolja frendica :biggrinlove: :zubo:

T'Rapavi je napisao/la:
Aj, aj dobro, neću... BTW. pošalji JJ sliku, možda postanem rebootani Riker... :zubo:

uuuuuu odlicna ideja :shocked:

idem odma slat :veselje2:

Sv. Augustin (354-430)

pon 29 ožu, 2010 11:59 pm
Kingslayer
Kingslayer

I da, zaboravih pohvaliti ovako detaljan, zabavan i iscrpan report. Svaka ti čast... =D> :biggrinlove:

uto 30 ožu, 2010 12:03 am
Profil Web stranica
bubica
bubica

Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
E, ovaj... Report je prekrasan, pravi gušt za čitanje! =D> :biggrinlove:

Međutim, moram demantirat onaj dio...
Citat:
Ozu je od tih razgovora bilo neugodno,

Ma nije meni bilo neugodno... To se samo tako kaže, jel... A što se mojih dimenzija tiče... Na taj vaš lov u mutnom mogu samo reć - LOL :baeh:

Uglavnom, ako me pamćenje služi, nakon te spike je uletila Mirna i odvukla me od vas, sva zgrožena što vam dozvoljavam da me tako... Kontaminirate.
:lolsmjeh:

uto 30 ožu, 2010 12:13 am
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 108 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: