Sada je: uto 18 kol, 2026 12:03 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 204 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sljedeća
 Voyager 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
"..Baš tako. Malo je jedna. Šta mogu kad volim gledati sve serije. "

@nermine ja san mislija na zene ne na serije..capis !? :P

No dobro....za VOY nisam reka da je losa serija , samo san reka da TNG "nije bas nesto" i da Picard nije nikakav kapetan....i mos mislit koja frka..kod ljudi koji postuju slobodno izrazavnje stava i misli....dobro da preko internet nemos' upucat covika bilo bi ludo.. :D

Tehnika Pucanstvu !

sri 04 tra, 2007 11:59 am
Admiral
Admiral

Naj Serija: TNG
Naj Film: Nemesis
Koje si vrste?: Human
Ok ok, kapiram. Jedna je dovoljna. A znaš i koja. :P :D
Ako ti se TNG ne sviđa, koji ti je VOY po redu?
:wink:

sri 04 tra, 2007 5:09 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Koja bi to mogla bit...hmm..ma da nije Kata !? :P

Ak se sudi po drugoj polovini VOY onda svakao odmah do ENTa , prva polovina u rangu TNGa ...

Najveci broj znaca koje me pitao da im posudim DVDe trazio je iskljucivo VOY , mos mislit zasto ..proba san ih nagovorit na ostale serije koje iman ..medjutim bezuspijesno. :?
Jednom znancu sam cak uspija dat TNG nek pogleda vratia mi je nakon par dana DVDe i reka mi sta san mu to "uvalija"...! :P

Tehnika Pucanstvu !

čet 05 tra, 2007 11:37 am
Admiral
Admiral

Koja bi to mogla bit...hmm..ma da nije Kata !? :P

[-X Ona druga. :D
Citat:
Ak se sudi po drugoj polovini VOY onda svakao odmah do ENTa , prva polovina u rangu TNGa ...

To znači da ti je druga polovica odlična a prva loša. Jel tako nekako?
Jest da su neke od prvih epizoda loše, ali to meni ne predstavlja nikakav problem. Več znaš zašto.
:wink:

Citat:
Najveci broj znaca koje me pitao da im posudim DVDe trazio je iskljucivo VOY , mos mislit zasto ..proba san ih nagovorit na ostale serije koje iman ..medjutim bezuspijesno. :?
Jednom znancu sam cak uspija dat TNG nek pogleda vratia mi je nakon par dana DVDe i reka mi sta san mu to "uvalija"...! :P

He he, ova je dobra. :lol:

čet 05 tra, 2007 5:09 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

imamo slican "ukus" ka i ostalih par milijardi muskaraca na svitu ..one s "parada" ne racunam u muske , nek mi bog oprosti ...
Zna se .. "sto bi mi rad " ..gledali..hmmm...u VOY... :vragolol:

Bas tako nekako iako ima pokoja i u prvom dijelu... nije bas sve crno.. :P ..jos in Picard fali ..ajme sta njega nie copia onaj kak se vec zove i prebacija s Katom u deltu.. mos mislit kak bi bila zanimljiva serija ..naravno tad bi se moarli risit 7od9 koja je vidin ionako nepopularna u puku po nasin anketicama..on board.. :P
Jer nas Picard tesko da bi je moga podnit , dobija bi zivcani ... milsia bi da je Locotus.. :P

"..He he, ova je dobra.."

Ova je istinita , pa znaju ljudi sta valja gledat , "sto je oku milu i dusi je drago"....da ne duljim... :P

Tehnika Pucanstvu !

čet 05 tra, 2007 6:26 pm
Admiral
Admiral

Zna se .. "sto bi mi rad " ..gledali..hmmm...u VOY... :vragolol:

Evo baš sam odgledao par VOY-evih epizoda. :D

Citat:
Jer nas Picard tesko da bi je moga podnit , dobija bi zivcani ... milsia bi da je Locotus.. :P

:D :D

Citat:
Ova je istinita , pa znaju ljudi sta valja gledat , "sto je oku milu i dusi je drago"....da ne duljim... :P

Tako je. :wink:

čet 05 tra, 2007 10:42 pm
Profil Web stranica
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Post Re: Voyager
Voyager, sto reci o njemu?

jedna od naj-SF-ićnijih trek serija, pomalo zapostavljeni likovi, kontraverzni prikaz Borga, a ujedno i prvi trek serijal koji sam gledao.

neki ce reci da seriji fali "dubine" koju smo vidjeli u jednom TNGu, i morati cu se djelomicno s njima sloziti. pa ipak, Voyager nam donosi valjda najvise rasprava na temu Prime Directiva, a tu je i par epizoda koje stvarno ljepo oslikavaju duh jedinstva koji stoji iza Federacije (recimo epizoda The Void)

sto se pak tice Borga, istina je da je on dozivio neke znacajne promjene u odnosu na TNG. pa ipak, meni to osobno i nesmeta toliko. istina, nije to vise onaj nepobjedivi Borg kojemu je skoro svaki otpor uzaludan, ali i ovakav kakav je prikazan u Voyu nam je pruzio sate i sate dobre zabave kroz mnostvo napetih i zanimljivih epizoda,da nabrojim samo nekoliko: Scorpion (I i II), Dark Frontier, Unimatrix Zero (I i II), a tu je i Endgame.
tako da ja odlucujm izvuci ono najbolje iz situacije koju nemogu promjeniti i zato uzivam u Borgu u kakvom god on izdanju bio.

btw, Borg Queenica mi se uvijek sviđala :D

uto 03 srp, 2007 1:08 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

Ant je napisao/la:
a tu je i par epizoda koje stvarno ljepo oslikavaju duh jedinstva koji stoji iza Federacije (recimo epizoda The Void)

ajde nabroji bar jos jednu :)

uto 03 srp, 2007 3:37 pm
Profil Web stranica
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Chaky je napisao/la:
Ant je napisao/la:
a tu je i par epizoda koje stvarno ljepo oslikavaju duh jedinstva koji stoji iza Federacije (recimo epizoda The Void)

pa, dobro, sad...
nemoj traziti previse...
ipak tu o VOyageru govorimo! :lol:

uto 03 srp, 2007 3:38 pm
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Chaky je napisao/la:
Ant je napisao/la:

...ima ih, no neda mi se sad pretraživati...
...uglavnom , ima ih... ;)

sri 18 srp, 2007 2:41 pm
Profil ICQ Web stranica
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

zadnja je epizoda jako dobra,kad dolazi iz buducnosti admiral Janeway,i donosi im nova torpeda i oklop pa onda unistavaju borg,i krenu prema zemlji putem transwarp tunela

sri 18 srp, 2007 4:34 pm
Über Trekker
Über Trekker

meni je soobno voyager dosta dobar i zanimljiv najvise nzbvog toga sto je apsolutno sve na sto naidzu novo i neobicno. Način na koji su započeli seriju dao im je veliku mogučnost širenja kanona i prostor za razvijanje mašte i oplođivanje iste

sri 18 srp, 2007 5:32 pm
Profil ICQ
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Tocno , imali su otvoren citav jedan novi svijet tako da se po meni nisu ni trebali spustat na neke cudne razine kad je Borg u pitanju jer mogli su smislit sto god os' za "odstrel" , zavrsetak mi je jedan od najsmijesnijih i "najbedastijih" u cijelom serijalu.... kad ponovin gledanje VOYa obicno to preskocin ..jer .. izgleda da in ni bilo malo betastoca i scenaristicih glupiranja tijekom serije vec su na kraju stavili "slag na tortu" ... :?

Ali cinjenica je ono sto san van reka oko VOYa i popularnosti u mom "selu"..ljudi me prvo pitaju za VOY pa onda ostalo ..sto znaci da ima podosta onih kojima je najdrazi... drugi po redu je DS9 , i meni osobno je poslije ENTa najzanimljivija serija ..!
Ja iman obicaj pitat ljude koja im se seria najvise dopala... :D
Tako je je to bar is onoga sto ja znam posudjujuci znacima i manje znancima DVDe .zakljucia..da ih iznajmljujen moga bi si bia kupit TOS ..ali nek puk gleda ..sirimo ST kulturu... :P
Pozdrav

Anketaska 3

Tehnika Pucanstvu !

sri 18 srp, 2007 6:39 pm
Admiral
Admiral

buco je napisao/la:
Ali cinjenica je ono sto san van reka oko VOYa i popularnosti u mom "selu"..ljudi me prvo pitaju za VOY pa onda ostalo ..sto znaci da ima podosta onih kojima je najdrazi... drugi po redu je DS9 , i meni osobno je poslije ENTa najzanimljivija serija ..!
Ja iman obicaj pitat ljude koja im se seria najvise dopala... :D
Tako je je to bar is onoga sto ja znam posudjujuci znacima i manje znancima DVDe .zakljucia..da ih iznajmljujen moga bi si bia kupit TOS ..ali nek puk gleda ..sirimo ST kulturu... :P
Pozdrav

Anketaska 3

Nije samo kod tebe. Nego je ista stvar i kod mene. Svi hoće Voyager-a pa tek onda pitaju za ostale serije. I ja ih isto pitam koja im se serija najviše dopada, oni svi Voyager. Plus onaj koji nije nikad gledao ST sad gleda. Zarazio ga Voyager. :twisted: :twisted: :mrgreen:

sri 18 srp, 2007 7:27 pm
Profil Web stranica
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

ma ja vise volim kad je brod u alpha q. i bori se sa drugim flotinim brodovima i tak to,ovako sam mi nije bas nesto,ali neazem da je losa serija,gledam je svaki puta kad ima na tv-u,na bosni svaki pon.

sri 18 srp, 2007 11:21 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 204 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: