| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
vec postoji topic o borgu. ako on nije dostatan da obuhvati cjelokupni koncept borga slobodno otvorite jos koji topic. a raspravu ovdje prepustite komentarima mostova. evo, mene bas zanima sto mislite o Enterpriseu A? ima 0 glasova, dakle nikome (pa ni meni) nije najdrazi, ali ipak se meni osobno cini nekako primamljivo. oku je ugodniji od mosta prvobitnog Enterprise, ima taj neki metalni look, a i ovi plavo-zeleni ekrani su mi zakon. osim toga kad ga vidim automatski me asocira na Kirka i ekipu pa mi bude nekako drag 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 02 ožu, 2007 4:18 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Kod Enterprisea A mi se u odnosu na oriđiđi najviše sviđa novi, moderniji, prekrasni plavi deflektor, drugi najljepši uopće nakon Ambassador klase.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 02 ožu, 2007 7:57 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Ent D. umjece dizajna, ugodno oku, ugodno za guzu (hehe), luksuz.
treba jos nesto dodat?
|
| ned 01 tra, 2007 5:07 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
 Re: Naj federaciski most?
Za mene Enterprise E ima najljepshi most.
| pet 31 kol, 2007 7:44 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re:
Ancient Evil je napisao/la: Ent D. umjece dizajna, ugodno oku, ugodno za guzu (hehe), luksuz. he, he, End D bi se opcenito mogao u narednih desetak godina refitirati u komercijalni superskupi cruiser 
|
| ned 02 ruj, 2007 8:58 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pa sta je tolika navala na voy.... pa i nije bas tako super... ali meni je... (subjektivno)
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 02 ruj, 2007 11:43 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
daso je napisao/la: pa sta je tolika navala na voy.... pa i nije bas tako super... ali meni je... (subjektivno) a, valjda ima puno ljudi koji isto tako subjektivno isle  ali cinjenica je da je Voy most (poslje Ennta E) najmoderniji nost, a cak i u usporedbi sa velikim E ima neki "futuristickiji" osjecaj. puno metala, nesto hladniji, manje koze i mekanog crvenkastog tepiha, vise cool red alert look...
|
| pon 03 ruj, 2007 10:39 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
zato mi se i svida... a mocan mi je raspored... svakog glumca vidis u facu... a tamo ih pola ledima okrenuto...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 03 ruj, 2007 2:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ajmo novi... glasajte koji trek serijal ima najljepši most... ...tj. tamo gdje se većina stvari događa i dogovara... 
| sri 28 sij, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
 Re: Re:
Ant je napisao/la: Ancient Evil je napisao/la: Ent D. umjece dizajna, ugodno oku, ugodno za guzu (hehe), luksuz. he, he, End D bi se opcenito mogao u narednih desetak godina refitirati u komercijalni superskupi cruiser  Galaxy klasa je Katica za sve, još slidećih sto godin će šprintat, ka ča to čine Excelsioroidi danas (sitite se da La Forge komandiva Challengeron, galaxy ki 18g u budućnosti ganja Delta Flyer kog ukrali Chako, Kim i Nova Koka) Najlipši most je Prometejov, prostrana i svitla kombinacija dizajnov galaxyja i intrepida. Nema tu deprimiranja kad je sve svitlo i "koža" boje bile kafe.

Soap Trek Deep Place Nine
|
| sri 28 sij, 2009 11:27 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Enterprise D, zato. 

|
| čet 29 sij, 2009 12:13 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nisam vidio nešto puno mostova na drugim planetima federacije, pa mi je onaj u San Franciscu (Golden Gate) najbolji. A što se tiće mostova na brodovima, najbolji mi je onaj na Voyageru i općenito na Sovereign klasi brodova.
| čet 29 sij, 2009 12:21 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Prometheus... Šef je u centru pažnje 
| čet 29 sij, 2009 11:49 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 dosta sam se dvoumio između Enterprisea-D i Enterprisea-E, ali pošto mi je Sovereign klasa najdraža i najbolja ipak sam se odlučio za nju  Osim toga most Sovereigna mi se čini puno ljepši, udobniji i moderniji od klase Galaxy i nije pretjerano osvijetljen. Most Galaxya mi više pristaje za neke ambasadorske brodove, jer je kao što su drugi već prije naveli preluksuzan. Osim ta dva mosta dobar mi je još most na Voyageru i onaj na Excelsioru.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 29 sij, 2009 2:06 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Naj federacijski most?
Voyagerov i most orginalnog Enterprisea. 
|
| sub 31 sij, 2009 4:26 am |
|
 |
|